Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Melmondtam mar neki, de a nok ilyenek, kattintanak minden szarra ha kell ha nem. Valami ismerose a cseten kuldott neki egy linket, illetve valoszinuleg a kartekony program kuldte az ismerose neveben, onnan elnavigalt a videora, onnan meg mar csak egy kattintas. Biztos, hogy az volt a baj, hogy rendszerfile-ok fertozodtek, a system32-ben volt vagy csak 10 virusos file. Na mindegy, mostmar ennek annyi, reinstall megvolt, tanul belole. Vagy nem...
-
törölt tag
Azt akartam venni, de nem volt az ASDA-ban, vettem egy 10-es csomagot occsoer` kiirok parat aztan valami csak lesz. De a Kaspersky-ben nagyon bizok, azt mondjak az a legdurvabb. Mar csinalja is, friss adatbazisa van, tegnapi, es frissiteni is lehet.
Amugy ugy fertozodtunk meg pontosan, hogy a csajom kattintott valami videora a facebook-on, a video lejatszas helyett kerte a flash player frissiteset, valoszinuleg kamu volt, de o ezt nem tudta, majd az eleve kartekony oldal egy hamis linkre iranyitotta ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- sziku69: Szólánc.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Koszi a segitseget egyebkent!