Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmi
tag
Köszi!Már kezdtem parázni hogy az eredeti win7 mégsem eredeti,mert olvastam hogy máshol az csinált ilyet.Amíg magától visszakapcsolja nem érdekel,csak azért furcsa mert péntek óta 1x sem csinált ilyet ma meg már 2x.Azért futtatok 1 teljes keresést,meg esetleg 1 Kaspersky Virus Removal toolt.
-
szmi
tag
Halihó!Vettem 1 netbookot amin eredeti a win 7,felraktam a MSE-t.Eddig minden jó volt de ma már 2 bekapcsolásnál észrevettem hogy az MSE ikonja a tálcán piros.Az első alkalomnál írta hogy engedélyezzem a valós idejű védelmet-ami eddig is engedélyezve volt-,a második indításnál már magától átváltott zöldre az ikon.Átnézettem a gépet a Malwarebytes Pro-val nem talált semmit.Elképzelhető hogy kicsit zizzenzt az MSE?

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet az első telepítés óta csinálja csak akkor nem figyeltem rá.Úgyis kézzel kapcsolódok a netre tehát addig sem védtelen a gépem ha esetleg a tűzfalon bejutna vmi.(de ez már paranoia)