- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
liszi70 #3209 üzenetére
Türelmesebb vagy nálam, én ahogy megláttam rögtön keresni kezdtem a kiirtás menetét.
Most újra jó az Edge, a regedit trükk megoldotta. Engem annyira nem izgat a Microsoft privacy policy, hiszen egyébként is Windows, akkor már mindegy, legalább a Google Chrome-ot ne kelljen használni. Pedig jól sikerült az Edge, a Safari után számomra legjobb böngésző: olvasó nézet, követésvédelem, PiP videó, gyűjtemények, alvó lapok, lapcsoportok, PWA, screenshot és fordító, nagyon smooth scroll tehát sok hasznos funkció beépítve. Tényleg csak egy kiegészítőt használok. (adguard)
Kellemetlen, hogy ajánlottam másoknak próbálják ki Chrome helyett, mert jobb üzemidő laptopon, és milyen jó funkciók, aztán hirtelen a Microsoft úgy dönt elkezdi a "zaklatást" töltsék le mobilra is, Bing és chatbot erőltetése. Nagyon nem szeretném, ha elrontanák ilyen bloatware hülyeségekkel. Mert a többi Windows böngésző nem annyira jön be. A Brave-ben is vannak dolgok, a Firefox lassú és scrollnál is elvérzik, a Chrome-ot hagyjuk.
Így inkább küzdök regedit trükkökkel, hogy az Edge normális maradjon.
-
junior11
veterán
válasz
liszi70 #3199 üzenetére
Egyre több marhaságot rak bele a MS, pedig elég jó böngésző lenne, de szokás szerint megint kezd elszaladni velük a ló, nem beszélve arról, hogy gyakran nyaggat hogy az ajánlott beállításait használjam, telepítsem az Edge-t mobilra és még van egy pár.
Állítólag az itt leírtak segíthetnek eltűntetni a Bing gombot (csak saját felelőségre, én nem próbáltam): [link]
-
Tökimanó
senior tag
-
junior11
veterán
válasz
liszi70 #2939 üzenetére
Szia, olvastam a Chrome topikban, kipróbáltam, nekem a Chrome még az Edge-t sem jeleníti meg a kiválasztandó böngészők közül
(helyette van IE, FF stb.), pedig az Edge az alapértelmezett nálam.
Érdekes, fordítva, Chrome-ból Edge-be mindent lehet importálni (legalábbis ki lehet választani, mit szeretnék, de nem próbáltam).
A kedvenceket html fájlba lementve lehetséges szerintem, jelszavak passz, de hátha akad, aki tud benne segíteni. -
törölt tag
válasz
liszi70 #2743 üzenetére
Valami nagyon félrement ott. Chromium Edge óta nincs gondom a szinkronizálással, UWP Edge-nél volt néha. A favico majd frissül ahogy használod az oldalakat. A kedvenceket én HTML fájlba is exportáltam, ezzel védve vagyok ha valamit elrontanak a felhőben. Biztonsági mentés nélkül nem is állnék neki buherálni semmit.
-
törölt tag
válasz
liszi70 #2741 üzenetére
Mindegyik gépen állítsd le a szinkront és resetelj mindent. Azzal nem sokra mész egyik gépről a másikra viszed az elkavart beállításokat. Microsoft fiók weblapon eszközöknél is van egy szinkronizált adatok törlése a felhőből gomb, bár az inkább Windows dolgokra vonatkozik, viszont a régi Edge esetében arra is vonatkozott. Egy próbát megér, hátha beragadt neked valami a felhőben.
-
BigManus
addikt
válasz
liszi70 #2711 üzenetére
Nem kell sűrűn használnom, szerencsére megy az angol. Viszont van amikor olyan kifejezésekkel találkozok amit nem tudok, rá eresztem. Nekem nem volt még ezzel gondom, mindent fordított rendesen. Anno a Google translator is írt érdekes dolgokat, de a lényeget ki lehetett hámozni.
Alapon a Google termékeit utálom, nem is használom... A Chrome meg egyenesen borzadály...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest