- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefter
veterán
válasz
medvezsolt #75400 üzenetére
szerk. Lemaradtam
-
Studi
veterán
válasz
medvezsolt #75402 üzenetére
Sokkal használhatóbb lesz m43 vázon, az biztos. A 4/3-os 70-300 az sajnos elég szenvedős.
-
Studi
veterán
válasz
medvezsolt #75400 üzenetére
Igen, többféle. Van Olympus 75-300/4.8-6.7, amiből két generáció is van, és van Panasonic 100-300/4-5.6 is. Valamint a legújabb versenyző zoomban a Panasonic 100-400/4-5.6, valamint fixben az Olympus 300/4, de ezek más árkategóriát képviselnek.
-
MrChris
nagyúr
válasz
medvezsolt #75397 üzenetére
Elvileg ilyen lehet. Kb 1 másodperces AF. EM1-en a fázis AF miatt jóval gyorsabb.
-
aginor
veterán
válasz
medvezsolt #75395 üzenetére
Ha manuál fókusszal akarod használni akkor nem lesz baj, az autófókusz nehézkes és kiszámíthatatlan lehet vele.
Ugyanakkor szerintem ezek a sima 4/3 obik mostanában nagyon túl vannak árazva. A komplikációk miatt többségében nem érnek annyit, mint amit kérnek értük (kivétel lehet a makró). -
MrChris
nagyúr
válasz
medvezsolt #75395 üzenetére
Milyen vázra? Szerintem ne küzdj vele. Eleve tükrösre való és az ilyen legtöbb gépen csak huntol kontraszt AF-al. Nagy, nehéz, sötét.
-
Wa2x_
veterán
válasz
medvezsolt #71102 üzenetére
Van egy jó http://www.edigital.hu/dslr-hordtaska/manfrotto-amica-50-taska-fekete-p475703.html, telóról nem tudok linkesiteni bocsi.
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
medvezsolt #71102 üzenetére
Jó kérdés, én Crumplert használok 6 éve, és most cseréltem le egy másik Crumplerre, mert a felszerelésem cseréjével nem lett jó a beosztása. Amúgy a régi táska is olyan, mintha új lenne, ezért is drága a Crumpler márka.
Mással nincs tapasztalatom...brumi1024: én is találtam egy szabad slotot félórája, vettem Eneloop akksikat
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
medvezsolt #71097 üzenetére
-
jube7
tag
válasz
medvezsolt #70952 üzenetére
Elvben alaptartozék a napellenző, illene mindig az obin lennie. Csak hát a szállítási méretet növeli, ráadásul újabban nem is nagyon csomagolják az obi mellé. Én utángyártottat ajánlanék, ha úgy döntesz, olcsóbb, és úgysem fogod mindig használni, ha van is. Értelme van, kontrasztosabb felvételek érhetők el vele, mert a szórt oldalfény ellen is véd.
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
A frontlencsét is védi, ha fent van. Én JJC típusút vettem eBay-ről a 45mm-re nemrég (JJC LH-40B-re keress), ára kb. negyede a gyárinak, és szerintem jó minőségű. A dekorgyűrűt az obi végéről le kell venned, és arra a menetre feltekerni. A 45-ösön egy hátránya van a napellenzőnek: sokkal szebb nélküle a gép.
-
válasz
Segít elég sokat, lévén a képet eléggé haza tudja vágni ha a frontlencsét közvetlen süti a nap. Márka mind1, levadászhatod a legolcsóbb kínait ebayről, csak a szűrőmenet és a látószög stimmeljen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vicces képek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest