Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- MIUI / HyperOS topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Gondwana
üzenetére
No igen, a multiaspect nagy-nagy találmány
Most lehet dobálni, de a G3 tök jól bevált a mindennapokban: gyors, tapicskás, a híresztelésekkel ellentétben nem fordul ki az ember kezéből. Pofás kis gép lenne, csak éccaka gyengélkedik, meg mindig váltanám a képarányokat, de kivágással nem sok értelme van 
A GF1 viszont egy állat. Múltkor két éjszakai fotózást végiglőttem vele egy szem akkuval, a tegnapelőtti fotómnál is úgy volt, hogy előtte napokig használtam és úgy mentem ki vele éjszaka: a másfél órás kép végére esett egy csíkot a töltöttség, fagypont körüli hőmérsékletnél. Ezt az új, karcsúsított akkuk szerintem nem bírnák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Újszerű -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most lehet dobálni, de a G3 tök jól bevált a mindennapokban: gyors, tapicskás, a híresztelésekkel ellentétben nem fordul ki az ember kezéből. Pofás kis gép lenne, csak éccaka gyengélkedik, meg mindig váltanám a képarányokat, de kivágással nem sok értelme van