- Google Pixel topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Dobjátok a padlóla, le!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nagyobb akkumulátorral és több fénnyel megjött az Amazfit T-Rex Ultra 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
üzenetére
Nincs egyértelmű győztes
A Pana mellett szól a kisebb méret és az élesebb kép a széleken/sarkokban, főleg nyitva. A rajza jellegzetes, elég jól felismerhető (kinek pro, kinek kontra), újonnan drága, de van jelentős használt piaca, egy-két héten belül itthon is megvehető ~70e körüli áron. Egy gyakorlati hátránya van, a relatív lassú és m43 viszonylatban hangosnak számító AF.
Az Oly mellett szól a felépítés és a gyors hangtalan AF. A rajza kevésbé "markáns", kicsit szebb a bokeh és melegebb a színvilág. Újonnan a Panától is drágább, itthon majdnem nulla a használt piaca, bár most éppen van egy irányjelzőn 80e HUF-ért. Ja, és élőben eszméletlen jól nézi ki egy fekete 17, ezüst OM-D kombó
Hátránya a Panához képest a méret, és van akinél az éjszakai fotókon elég csúnya tükröződéseket produkáltak az utcai reflektorok (én még nem futottam bele).
Egy hétig együtt éltem mindkettővel, nálam végül az Oly maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H310M i5 8500 8GB DDR4 480GB SSD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest