- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
üzenetére
Nincs egyértelmű győztes
A Pana mellett szól a kisebb méret és az élesebb kép a széleken/sarkokban, főleg nyitva. A rajza jellegzetes, elég jól felismerhető (kinek pro, kinek kontra), újonnan drága, de van jelentős használt piaca, egy-két héten belül itthon is megvehető ~70e körüli áron. Egy gyakorlati hátránya van, a relatív lassú és m43 viszonylatban hangosnak számító AF.
Az Oly mellett szól a felépítés és a gyors hangtalan AF. A rajza kevésbé "markáns", kicsit szebb a bokeh és melegebb a színvilág. Újonnan a Panától is drágább, itthon majdnem nulla a használt piaca, bár most éppen van egy irányjelzőn 80e HUF-ért. Ja, és élőben eszméletlen jól nézi ki egy fekete 17, ezüst OM-D kombó
Hátránya a Panához képest a méret, és van akinél az éjszakai fotókon elég csúnya tükröződéseket produkáltak az utcai reflektorok (én még nem futottam bele).
Egy hétig együtt éltem mindkettővel, nálam végül az Oly maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs