- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin_Shield
őstag
válasz
üzenetére
Nincs egyértelmű győztes
A Pana mellett szól a kisebb méret és az élesebb kép a széleken/sarkokban, főleg nyitva. A rajza jellegzetes, elég jól felismerhető (kinek pro, kinek kontra), újonnan drága, de van jelentős használt piaca, egy-két héten belül itthon is megvehető ~70e körüli áron. Egy gyakorlati hátránya van, a relatív lassú és m43 viszonylatban hangosnak számító AF.
Az Oly mellett szól a felépítés és a gyors hangtalan AF. A rajza kevésbé "markáns", kicsit szebb a bokeh és melegebb a színvilág. Újonnan a Panától is drágább, itthon majdnem nulla a használt piaca, bár most éppen van egy irányjelzőn 80e HUF-ért. Ja, és élőben eszméletlen jól nézi ki egy fekete 17, ezüst OM-D kombó
Hátránya a Panához képest a méret, és van akinél az éjszakai fotókon elég csúnya tükröződéseket produkáltak az utcai reflektorok (én még nem futottam bele).
Egy hétig együtt éltem mindkettővel, nálam végül az Oly maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4339, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest