- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Pura 80 Pro – a másik zsebbe
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Garmin topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Gondwana:

más: most lehet, hogy kapok a fejemre, de nálam tanyázott egy d7000 kitobival, egy hete egy 60d-vel kattogok (még nálam lesz egy hétig), így tudom igazságtalan, de akaratlanul is hasonlítgatom őket a kis e-p1-el

a saját véleményem: az ilyen "kis" optikai keresők tőlem annyira távol állnak, hogy egyszerűen nem használom őket...kitobi dettó
a d7000 baromi jól meg van építve, tetszenek a kezelőszervek, jó a fogása is (bár nekem pici a kezem és szoknom kell), de csak kitobi volt, nikon-manuál adapterem nincs így mindig otthon maradt a cucc...60d: túl nagy, túl nehéz, rettegsz, hogy elejted vagy valami és szétesik (biliműanyag), a kezelőszervek katasztrófálisak, hosszú bizonytalan úton járnak, rossz helyen vannak, nyúlósak, a menü sokszor érthetetlenül lassan reagál, a kettő együtt meg nagyon idegtépő
cserébe van ML soksok mf segéddel, amik mondjuk csak annyira könnyítik az életed, hogy a fókuszálás kevesebb koncentrációt igényel, több éles képed nem lesz, sőt
nikon-canon rawok-ban rengeteg a tartalék, rendesen alexpós képet felhúzhatok rendesen, nem lesz vészesen zajos, de a színek...whrr. rendes bőrszínt elérni kb. 2-3x annyi munka, mint olympus raw-ból 
szal a következtetés: nem lenne rossz az e-p1-be egy legalább 60d szintű szenzor, meg elviselnék egy jobb kijelzőt is, de ezeket leszámítva mindenben jobban tetszik az oly...én sem gondoltam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Felzárkóztatná a HDD-ket az SSD-khez a Western Digital
- További aktív témák...
- Nikkor AF 28-105mm 1:3.5 - 4.5D objektív eladó!
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 1300 / 6000 / 8500 / 14600 / 3500 expoval )
- Canon BG-R10 markolat (EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II) - Újszerű -
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- AUTOFOKUSZOS CONTAX objektívek sPRINGEr adpterrel csak SONY vázakhoz!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest