- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
goranje
tag
Hát igen, egy uz. az kellene mert repülőnapokra járok mikor csak lehet, ott meg általában azért nagyok a távolságok.
Egyébként meg amolyan általános fotótémáim szoktak lenni, (természet, táj, napi történések, vagy amit épp meglátok).
Az Oly 14-150-en azért agyalok mert a Németeknél úgy 140.000 ft hogy az innenső végére rászereltek egy EPL-1 est. Tudom hogy hülyeségnek tünik még egy gépet venni, de a kinti sima obi meg 125.000 pénz 15-ért meg a Panába még aksit sem kapok.
De végigolvastam itt is és az Indexes fórumaitokat és amit leszűrtem az az hogy az Oly-nál lassabb az AF, és ebben a felállásban nincs stabi.A miklosrabi egyszer azt írta nekem hogy a Pana 14-140 gyatra lett, neki nem tetszik, ezért gondoltam a 14-150-re hogy milyen lenne ebben a felállásra.
Jó lenne egy olyan megoldás ami lefedné a lukat a két obi közt, meg ha lehet akkor legyen egy olyan amit nem kell sokat cserélgetni, mert egyes szitukban nem mindig van idő.A másik amit Messer is ajánlott a 20/1,7 kint 94.000 ft. Helyette esteleg van az Olynak egy 17/2,8-a 58.000-ért. Erről a részről mi a véleményetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Autós topik
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Hp 830 G7 Core i7 10610U 16Gb 512Gb NVMe FullHD IPS Boltból Számlával Garanciával
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 17 Pro 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest