Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Schanyee
üzenetére
Nem a sebesség számít, hanem az, hogy milyen hirtelen mozdulatokat kell követni és milyen gyakran jönnek a képbe a fókuszt megzavaró elemek. Szerintem pl sokkal nehezebb egy városi maratonversenyen a tömegben egy adott embert fotózni, mint egy jóval gyorsabban de egyenletesen mozgó autót vagy repülőt, ami elé nem ugrabugrál be állandóan valami más is.
Ilyen szempontból a DSLR-ek sokkal jobbak, sokkal jobban a feladathoz szabható a fókuszrendszerük. Persze nem a belépő kategóriában, de pl a Nikon D300 erre nagyon jó volt. (Feltéve ha tudja az ember használni, mert sokan elbarmolták a beállításokat és a user error miatt a gépet szidták)
Szerintem rallyhoz elég amit a MFT gépek tudnak. A kosárlabdát vagy az asztaliteniszt már neccesebbnek érezném.

Pár napja írtam, hogy engem igazán az zavar, hogy rövidebb sorozatok után is hosszú idő kell a gépnek mire ismét használható. (A G3-nál vagy GF2-nél még a belépő szintű Nikon D3100 vázam is gyorsabb.)
A G1X-nél érdemes elgondolkodni az EVF-en is. Szerintem sokkal könnyebb és biztosabb sportot fotózni keresőn át, mint az LCDn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest