Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Snapdragon 8 Gen 5-tel jön a Realme Neo8
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
gyapo11
üzenetére
Április óta ipari mennyiségben rendezvényezem, ISO6400 meg ilyenek mellett /200as záridő. Volt amikor félre ment, de ez nem mérvadó több 10ezer expóból. Pár hete este 11kor minimál Hold fényénél Csepel művekben akartam egy sarkot lefotózni, azt már nem mindig akarta 2.8on. Panával meg sem próbáltam ezt semmi nem hozta volna. Érdekes dolog, eléggé pisoogtam, nehéz megfejteni mert T5/OM vonalon többet vártam. Emberek jöttek-mentek több fényben és mégis folyamatosan mellé tudott menni. Persze ilyenkor jön, hogy "érteni kellene hozzá" vagy rendesen beállítani de ezt szerintem ugorjuk át.
Aztán most zasszony közölte, nem vihetek nagy táskát nyaralásra, oszt vakarózom, hogy Pana kit legyen az egy szem gép, vagy FF Sony egy APSC obival. Vagy amit kapok kölcsön. Bár alkupozíciónak jó lehet, hogy egyik helyen megkapta a drágább szállást mert 101 kiskutyás Dizni tematikus
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Windows 11
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest