Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Két új Motorola Edge 60 a láthatáron
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
Sziasztok,
Tavaly a Szövetség Önkéntes Nyugdíjpénztár beolvadt a Horizontba. Csak most, az év végi egyenlegközlőben vettem észre, hogy míg a Szövetségben Növekedési portfólióban voltam, itt visszábbsoroltak Kiegyensúlyozottba. Mi lehet ennek az oka? 52 éves vagyok, tehát 13 évem van a nyugdíjig. Szerintetek érdemes portfóliót váltani és visszamenni a Növekedésibe?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest