- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IgnisFatuus
aktív tag
VW ID BUZZ LWB Pro
Unokák is beférnek
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát őszintén a Seal annyira nem érdekel, meggyőződésem, hogy az e-autós piacnak az olcsóbb modellekre van inkább szüksége, Magyarországon különösképp. De majd kérek, ha túl leszünk a két húzócuccon. (És Atto2 és Seagull is kéne, de azoknak még errefelé se híre, se hamva.)
-
IgnisFatuus
aktív tag
Én is nézelődöm pont ebbe az irányba, német keresőkben vettem észre
.
Ha 2-3 éves használt is szóba jöhet, akkor még az Audi e-tron 50 basis csomagtere 660l a hatótáv közepes, de menő a minőség és a megjelenés. -
IgnisFatuus
aktív tag
Ez talán közelebb áll, bár ez is egy szinttel drágább: Opel Astra Sports Tourer
-
cucka
addikt
Van már elég tapasztalat elektromos autókkal, például taxik, bérautók nagyon sok kilométerrel, és hát azt lehet látni, hogy az akksi degradáció messze nem akkora gyakorlati probléma, mint amennyire túl van lihegve.
Valóba, belső égésűhöz képest szokatlan. Mert ott az van, hogy monduk 300k kilométer alatt cserélni kell a vezérlést, az egr-t, a gyertyát, a generátort, meg még a tököm tudja mit, ami kopik, koszolódik és fogy a motorban.
Egy akksis hajtásláncban az akksi meg mondjuk ennyi idő alatt degradálódik 80%-ra, viszont nincs folyamatos szervizköltség, egy modern belsőégésűhöz képest majdhogynem gondozásmentes.
-
dionaea
őstag
Ha otthon vagyok töltöm. Munka helyen töltöm. Az autó 24 órából minimum 21 et áll. És ez a nagy átlag. Elektromos autó nem mindenkinek. De ha az marad akkor mindenki alkalmazkodni fog. A legnagyobb hátul ütoje hogy, hogy fogja pótolni a költségvetés a kiesett adót. Ha napelem van megadóztatják? Km után fizetek X adót? Biztos kitalálják. Sok potenciál lesz az egészben akár a 10 éves akkukra is. De hát a nyomorult flakon újra hasznosítását sem sikerült megoldani 30 év alatt normálisan.
-
dionaea
őstag
Én napi 150 km-t megyek. Nem mondom hogy ez nagyon sok de ebből semmi nem pálya tehát ha 2 naponta töltöm az elég. Én azt várom hogy kb ilyen áron lehessen venni hasonló méretű autót. Suv nem suv kit érdekel? Minek nevezzük az is lenyegtelen.A hazai utakon suv kell egyébként. Ott nem kell felni a padkatol, katyuktol, diletacios csíkoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch V1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontorller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest