- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Persze, igazad van annyiban, hogy folytonos spektrumú fényforrás nem nagyon van, a csillagok sem azok (főleg abszorpciós vonalak rakódnak rá, a csillagászok nagy-nagy örömére, mert így a spektrumukból meghatározható egy csomó adat), a fluoreszcens lámpák meg alapból vonalas spektrumúak. (mélyebben érdeklődőknek: Bővebben: link, biztos sokan vannak
).
Az itt található táblázat is mutat elég jó színvisszaadási indexű fénycső-típusokat: Bővebben: link. -
And
veterán
[Gonosz on]
Drótokkal vízereket keresők, földsugárzástól óvakodók (''az ágyamat nem teszem oda, ahol a macska is szeret lenni''), ingával betegséget diagnosztizálók, telefonon energiát küldők, auravizsgálók, szellemlátók és ufóhívők vásárláskor kedvezményt kapnak.
Mod: bakker, az asztrológusokat kihagytam..
[off]
[Szerkesztve] -
szitibor
csendes tag
Félreértés ne essék nem reklámozni akartam a bioshieldet és nekem sincs, csupán a káros hatásokról itt olvastam. Azonban ha ott olvastad a külföldi és hazai kutatások részt, akkor láthatod ,hogy nem komolytalan kutatásról van szó. Persze a reklámszöveg ''kicsit'' tényleg erős. Ugyan nem győzött meg teljesen, de elgondolkodtató.
-
-
Ezt írtam én is korábban, hogy ez lehet egy érv mellette. A súly és a méret. De ennyi. Nálam ez nem igazán szempont, bár jobb lenne több hely az asztalon, de nem ennyi pénzért és nem ekkora minőségromlás mellett. Az utóbbiak nálam fontosabbak.
Irodába és netezni egyébként tökéletes, csak drága. -
Loha
veterán
Nem apronetes hírdetésekről van szó, és csak azért azzal hasonlítgatok, már mással nem lehet. Profi CRT-ket már lehet venni újonnan. Azok a 170-200k-s árakat, 2-3éve ottfelejtették.
De nyugottan hasonlíthatod az árakat használt TFT-hez is, ha van rá gari.
A TFT-k rengeteget fejlődnek 1-2év alatt, tehát SZVSZ a legtöbb használt TFT nagyon elavult, a mostaniakhoz képest, a CRT-kel meg még nem veszik fel a versenyt.
[Szerkesztve] -
Újonnan semennyiért sem kapsz. Már nem gyártják sajnos. De itt nem is az a lényeg. Mit tudsz ma megvenni. Ez a lényeg. Egy minden igényt kielégítő monitort kapsz 30k-ért, egy ezer sebből vérző technológiájút meg 150k-ért, ami a nyomába sem ér a 30k-s-nak.
Használtan TFT-t meg megint csak nem éri meg venni, mert azok meg 1-2 évesek, és még roszabb paraméterekkel rendelkeznek, és még így is drágábbak jóval. A mostani vacsiúj technikákat bevetők is roszabbak, mint egy használt EIZO vagy Sony profi CRT.
Majd az OLED. Addig szvsz csak divat a TFT, mint a vasalótalpú cipő... -
Tökéletesen meg vagyok elégedve az EIZO F930-as monitorommal. Itt van előttem. 27k volt. Bárki vehet annyiért, ennyi az ára. Tökéletes képminőség, 1600x1200@100Hz, nincs geometriahiba, nincs utánhúzás, színhelyes.
A hatvanezres 19''-es TFT képét meg az ellenségemnek se kívánnám. Olyan 150k körül már láttam olyat, amit nem dobnék ki, ha ingyen odaadnák... -
Pontosan milyen TFT-t ajánlasz, ami 30 ezer forint, és valós átlója akkora, mint egy 21''-os CRT-nek?
Nézz meg egy EIZO-t, akkor majd fogsz látni olyat, aminek nincs geometriahibája
Persze a TFT bizotos, hogy jobb geometriában. Pl. CAD-ra biztos jobb. Ott mindegy a szín, az utánhúzás se fontos. De DTP-re egymilliárdcsilliószor jobb a CRT...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Óra topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest