Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsunami
senior tag
-
Tsunami
senior tag
válasz
norbykov #138 üzenetére
Igazad van, elég rossz a példa
Ha már autós témánál tartunk, én ugy hasonlítanám össze, hogy pl rally versenyző a foglalkozásod. Van egy viszonylag régi, nagy, de nagyon komolyan használható kocsid terepre. Megérkezik egy állítólag jobb gyártmány, ami csilivili oda vissza metálfényezés, belűl bőrkárpit, pihekönnyű, de egy rakás szar a motorja, és kormányozni se lehet olyan jól, tehát első ránézésre űberfasza, aztán beleülsz, és rájössz, hogy képtelenség lenne vele versenyt nyerni (dolgozni), szóval a régi autó műszaki paraméterei sokkal jobban megfelelnek annak, amire neked kell. Az új autóval meg max viritani tudsz egy aszfaltúton, vagy a belvárosban lehajtott ablakkal nyáron, DE! neked nem arra kéne, mert lószart se érsz vele, nem tudsz rallyzni. Remélem érthetően fogalmaztam
-
Tsunami
senior tag
Én azt mondom, hogy egy 21''-os Sony FD Trinitron képcsöves monitornál nincs jobb
-
Tsunami
senior tag
válasz
s0ulreaver #18 üzenetére
Most kezdjem azzal, hogy az összes színátmenet a tft-ken sávos?
Már alapból itt kezdődnek a problémák.
-
Tsunami
senior tag
válasz
s0ulreaver #13 üzenetére
A tft nem hülyeség. De grafikai munkákra, és ezekhez hasonló dolgokra nem megbízható, és nincs olyan képe. Egyéb másra megfelelő lehet. Én várom a következő generációs megoldást.
-
Tsunami
senior tag
Lehet, hogy én vagyok hülye, bár tanultam a kandelláról meg luxról meg lumenről meg mittoménmiről, de nekem ez nem tiszta, hogy hány fc mennyire káros, meg hány mikrowatt. Szóval leírhatnád, hogy a parasztember is megértse jobban
u.i: bármilyen TFT-t képtelenség dtp-re rendesen használni, én próbáltam rengeteget.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG Ultragear 27GN60R-B (Garanciás)
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest