- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló #154663 üzenetére
Szívesen. Kíváncsiságból kérdem, működik minden?
-
válasz
Hegyirabló #154661 üzenetére
Még a nagyon olcsókban is van, ebben meg pláne illene lennie egy kivételesen jól működőnek.
-
Mans20
addikt
válasz
Hegyirabló #148413 üzenetére
X nélkülit keresek. Alzán van 2021-es fehér. RM850x-et már csak az easy shopban látok 10 év garival.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148394 üzenetére
Múltkor vettem egy corsair tápot, és ugyanilyen szürkés volt pár csatlakozója. És az az érdekes, hogy a belsejük is szürke, de miután párszor bedugtam a csatlakozóba az ellendarabot, utána a belseje már nem volt szürke. Mintha valami vékony réteg lenne rajta, vagy mintha finom felületi érdessége lenne amit ledörzsölsz ha a másik műanyagot beledugod.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148390 üzenetére
Szerintem is az Ax1600i-nél fogsz így a végén kikötni. Azon nagyon nehéz kifogásolhatót találni, és nem fog beindulni a ventilátora soha. Egyébként ez a szálankénti kábel szerintem is egy nagy kib@szás, sokkal könnyebb bánni a simával..
-
KAMELOT
titán
válasz
Hegyirabló #148390 üzenetére
Nagy flash akkor
-
KAMELOT
titán
válasz
Hegyirabló #148387 üzenetére
Érdekes ez
Amúgy meg lényegtelen. használd és kész.
AX1600i vehettél volna inkább.arcitec: Valaki ilyet vesz. Ennyi!
-
arcitec
addikt
válasz
Hegyirabló #148387 üzenetére
Ez csak egy parasztvakító lehúzás. Olyan mint a sokpénzűeknek is van 30eft-os zokni, milliós táska, ruha óra stb... Minek neked 1600W-os táp? Küldjed vissza és végy egy max 30-50eft-osat, ami ugyan úgy teszi a dolgát és még bizton festék is jut bele ...
Jómagam, ha kerülne rá sem vennék GUCCI és társait, pláne, hogy ne nézzenek szobnak.
Az ilyenek adnák inkább a rászorulóknak .. Cruel cruel world ... -
válasz
Hegyirabló #148357 üzenetére
Windowson ezt használtam: [link]
Open-source, nekem ez fontos volt.
-
válasz
Hegyirabló #148355 üzenetére
Ja bocs, nem tudtam! Azt hittem, valami ingyenes szoftverről van szó. Sosem hallottam az Argusról korábban (csak valami olcsó sör rémlik
).
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148338 üzenetére
Ha egy halk ventit használsz, és a procihűtő ventilátorával összhangban, akkor egész biztosan nem lesz vele gond. Az persze még jobb, ha mondjuk argus monitorban egy gpu hőfok alapú görbét állítasz neki. Nekem így működik, alapjáraton teljesen néma, ha meg már pörög rendesen a vga ventilátor, ott már nem feltűnő ha mellettük megy még egy a tápegységben.
-
válasz
Hegyirabló #148338 üzenetére
Hát szvsz a modernebb tápokban a venti 50% terhelésnél még éppen, hogy bekapcsol és csinálgat valamit, így, ha egy állandó, alacsony-közepes fordulaton járó, halk venti van benne, abból szerintem sok gond nem lehet. A tápnak az egeszséges tudtommal, ha 10-40 celsius között üzemel. A belőle hátul kifújt levegőt kézzel tudod ellenőrizni. Még akár azt is eltudnám képzelni, hogy utólag beleraksz egy szenzort valahová. A terhelést okoskonnektorral tudod nézni, hogy játék közben mennyi áramot vesz fel a táp. Ha egy 850-es táp átlag 300-at vesz fel, akkor szerintem nincs min aggódni.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148287 üzenetére
-
válasz
Hegyirabló #148284 üzenetére
Mármint akkor klikkel egyet, mikor kikapcsol és akkor, mikor bekapcsol?
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148219 üzenetére
Ja, azt hittem hogy próbára beépítettél egy használtat.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148217 üzenetére
Esetleg portalanítás?
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148215 üzenetére
Soha. 3d mark stressz teszt volt hogy beindította, de az is hőfok alapon.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148211 üzenetére
A hxi-ét tudja vezérelni az argus, a be quieté alaplapi csatin van, és a processzorhűtővel megy szinkronban.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #148211 üzenetére
"Köttötted", bocsánat azt még telefonról írtam.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148209 üzenetére
Van egy be quiet dark power pro 1200, abban kicseréltem a ventit egy noctuára és argusmonitorral van vezérelve, meg van a hx1200i, az gyári verzióban, félpasszívban hagyva. A dark powert sosem hallani, a hxi-t meg abban a pár percben.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148207 üzenetére
Igen, ezt én is így tapasztaltam. Maximum le tudod korlátozni a fordulatszámot. Mi vesz fel annyi áramot hogy beinduljon? Nekem rx6900xt meg 5900x mellett van a táp, és teljesítményfelvétel miatt talán egyszer kapcsolt be eddig. Ha bekapcsol, akkor mindig amiatt, hogy 4-5 óra alatt eléri az 50 fokot, 5 perc alatt visszahűti, és kezdődik elölről a 4-5 óra.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148205 üzenetére
1500i? Múltkor láttam alzán jó áron.
-
xtremist
őstag
válasz
Hegyirabló #148202 üzenetére
Ha beindult, csak akkor hajlandó leállni, ha nagyon visszahűtötte. Nekem van Hx1200i, amin lehet látni az adatokat, és nagyon ritkán indul be, de akkor addig megy amíg 35 fokra vissza nem hűti.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Hegyirabló #148102 üzenetére
A HDD-s korszakban voltak mifelénk ilyen tápos problémák, nem tudom az SSD mennyire tolerálja.
-
TaaT
nagyúr
válasz
Hegyirabló #148100 üzenetére
12V-on a HDD-k nagyon érzékenyek a feszültség ingadozásra.
-
IzI
őstag
válasz
Hegyirabló #148085 üzenetére
-
IzI
őstag
válasz
Hegyirabló #148080 üzenetére
ez nem az,amit én linkeltem az a jó
-
TaaT
nagyúr
válasz
Hegyirabló #148080 üzenetére
Mondjuk ez nem az ATX 3.0 verzió.
-
IzI
őstag
válasz
Hegyirabló #148078 üzenetére
Valóban,meg is van [link]
szerk.: magyar oldalakon más képek vannak a tápról,mint a hivatalos oldalon -
Qwertz_
csendes tag
válasz
Hegyirabló #147995 üzenetére
Egyébként azért cseréltem át, mert le akarom tesztelni, hogy a táp-e a hibás az egyik gépben vagy valami más. Ha már így belemegyünk, erre is rákérdezek, hátha kapok egy jó tippet, mi lehet. Az egyik gép néha nem hajlandó bekapcsolni, van amikor pedig fél napig is megy akár. Van, amikor menet közben váratlanul kikapcsol, olyankor semmire nem reagál. Táp kikapcs-bekapcs után néha 1-2 másodpercig megpörgeti a ventilátorokat, de ennyi. Van, amikor fél nap után sem kapcsol be, akármit csinálok vele, van amikor pedig pár perc után bekapcsol. Minden kábelt széthúztam, visszadugtam, amelyik alkatrészt lehetett, azt kivettem-visszaraktam, de minden ugyanaz. Van, hogy fél napig fullon izzasztom és megy, ahogy kell, de van, amikor egész gyorsan, váratlanul leáll. Emiatt szerettem volna kicserélni, hogy a másikkal is ezt csinálja-e, illetve hogy a másik géppel is ez történik-e, ha ezt a tápot rakom bele.
-
Qwertz_
csendes tag
válasz
Hegyirabló #147993 üzenetére
Köszönöm a választ! Ezzel lehet valamit kezdeni vajon, vagy így jártam? Illetve milyen BIOS beállítás lehet az, ami miatt nem működik az adott táp egy gépben? Rádugom és jön a szufla, ha bekapcsolom. Ezenfelül mi lehet az, ami gátolja BIOS oldalról a működésben?
-
Cs1csó
titán
válasz
Hegyirabló #140637 üzenetére
Akkor vegyél jócskán túlméretezett félpasszív tápegységet tehát ami maximum durva játék alatt vagy valami extrém gépigényes munka alatt pörögne fel csak.
Játék esetén amikor a VGA hűtése a proci hűtése is dolgozik keményen elfér egy kis tápegység ventilátor hang. -
4nick8
őstag
válasz
Hegyirabló #140637 üzenetére
:)
-
Amerigo57
őstag
válasz
Hegyirabló #140605 üzenetére
Hegyirabló.
Az EVGA SuperNOVA 850 G2 850W tápegység kérdésében ezt a kiskert azért megkeresném.Igaz 3 évet adnak az EVGA tápra, de megbízható kisker.
Link:
Mint írtam:"Az EVGA SuperNOVA 850 G2 850W Gold táp egyik legjobb 850W Gold táp, SUPER FLOWER belsővel, Link: , nálam kettő is működik 5 éve hibátlanul napi 14-16 órát.
Teljesen csendes táp, az ECO módnak köszönhetően. Kb 50 % terhelésnél kapcsol be, akkor sincs sercegés, nyikorgás.Én EVGA párti vagyok, négy gépemből mind a négyben nagy teljesítményű EVGA tápok működnek, CAD, CAM, tervezői, könyvkiadási munkák.
2 db 850W Gold G2, és 2 db 1000W P2 Platinium tápok. -
tasiadam
veterán
válasz
Hegyirabló #140628 üzenetére
Én is tőlük vettem, csak TX-M-et. Külső raktáros tényleg kb 1 hét. De lehet hogy megkapod még a héten. Telefonon viszont 1-2 eléred őket.
-
tasiadam
veterán
válasz
Hegyirabló #140613 üzenetére
-
Ferke77
aktív tag
válasz
Hegyirabló #140624 üzenetére
A tomshardware mind a két tápról csinált tesztet, szánd még rá ezt a kis időt és fusd át ezeket:
-
Ferke77
aktív tag
válasz
Hegyirabló #140622 üzenetére
A helyedben megnéznék minél több review-t ezekről a tápokról, hogy mik is a felróható negatívumok. Lehet olyan dolgok a "hiányosságaik", amik pl. Téged totál hidegen hagynak.
A kategórián belüli elhelyezkedésre értettem, hogy már az a gold nem az alja a kínálatnak, mint ahogy azt a platinumra említetted.
Egyébként itt is sokan ajánják és használják a FD tápokat. Ha nekem is ilyen összeg körül kellene tápot vennem, tuti ez a márka lenne a választásom. -
Ferke77
aktív tag
válasz
Hegyirabló #140619 üzenetére
Van belőle gold is, ami nem "belépő"
Szerintem 50-60k-ért nem kapsz ekkora teljesítményt platinum felsőosztályban..... -
Ferke77
aktív tag
válasz
Ez minden kritériumodnak megfelel és van Pesten is: Fractal Design ION+ 860P [link]
-
Pepe78
őstag
válasz
Hegyirabló #140615 üzenetére
Szia. Csomagküldésnél van rá elég sok idő a visszaküldésre ha nem tetszik. Azért ez előny is tud lenni. Nem gond, ha nem tetszik az ajánlat amit kaptál, csak legyen / maradjon béke!
-
vaakuum
addikt
válasz
Hegyirabló #140615 üzenetére
Nem hogy örülnél, hogy valaki foglalkozik a nyomorult kérdéseddel, és a lehetőségekhez képest próbál segíteni, ötletet adni... Azért pörögni, hogy nem sikerült neki minden óhajodat (köztük a le nem írtakat is) elsőre számításba vennie, eszem megáll.
-
palfitom
félisten
válasz
Hegyirabló #140613 üzenetére
Igen, nyilván vidékre el kell utazni egy megvásárlásért a mai világban. De tégy belátásod szerint, én lezártam a témát.
-
palfitom
félisten
válasz
Hegyirabló #140611 üzenetére
"Meg a garancia is csak öt év." -
palfitom
félisten
válasz
Hegyirabló #140609 üzenetére
Ja, igazad van a 135 vs 140 mm tényleg gáz!
-
palfitom
félisten
válasz
Hegyirabló #140607 üzenetére
-
palfitom
félisten
válasz
-
TXT
őstag
válasz
Hegyirabló #140485 üzenetére
Bazz..
Szoval errol: SEASONIC Focus PX 850W Platinum
-
Amerigo57
őstag
válasz
Hegyirabló #140451 üzenetére
-
Amerigo57
őstag
válasz
Hegyirabló #140415 üzenetére
Hegyirabló .
EVGA SuperNOVA 850 G2 850W Gold táp.
Link:
Teljesen csendes az ECO módnak köszönhetően. Kb 50 % terhelésnél kapcsol be, akkor sincs sercegés, nyikorgás. -
Amerigo57
őstag
válasz
Hegyirabló #140406 üzenetére
Hegyirabló .
Az EVGA SuperNOVA 850 G2 850W Gold táp egyik legjobb 850W Gold táp, SUPER FLOWER belsővel, nálam kettő is működik 5 éve hibátlanul.
Teljesen csendes táp.
Link: -
válasz
Hegyirabló #140363 üzenetére
Hulyeseget irtam, kereken 60k alzan a hx850
-
válasz
Hegyirabló #140361 üzenetére
Fractal Ion+ 860p, alzarol 10 ev garival
corsair hx850 mar nem fer bele a keretbe -
chopin42
őstag
válasz
Hegyirabló #134080 üzenetére
Feltehetően nem rossz, platinum minősítés, 140-es venti, moduláris, az oem High Power (nem ismerem). Viszont eszerint nem a legjobb (Tomshardware nem a kedvencem, de jó felszerelésük van tesztelni ilyesmiket).
Mihez kell, mennyiért vennéd? -
Paxker315
veterán
válasz
Hegyirabló #134034 üzenetére
35k-ig írtad az eredeti posztban, pedig, az RM és a Focus GX is ajánlott lett volna, ha kicsit hosszabb pórázon kezeled a budzsét : ) Mindegyik jó választás, a Phanteks AMP! sorozat is. Nem tudsz ezek közül rosszat választani..
-
Paxker315
veterán
válasz
Hegyirabló #134031 üzenetére
Monnyuk ilyen szövegkörnyezetben "SMS" lesz az a "SOS".
Corsair TX650M sem rossz, bár nem halk
[link]
-
_Atesz
addikt
válasz
Hegyirabló #134031 üzenetére
-
fatal`
titán
válasz
Hegyirabló #132850 üzenetére
Jogos, hirtelen valamiért 8 napra emlékeztem.
-
Cs1csó
titán
válasz
Hegyirabló #132850 üzenetére
Nem tudom én sem mire gondolt de ha magánszemélyként neten keresztül leadott rendelés esetén az átvételtől számított 14 nap van az elállási jog gyakorlására indoklás nélkül.
-
syberia
veterán
válasz
Hegyirabló #132821 üzenetére
Csak megjegyeztem, megveheted azt amire kaptál ajánlást.
-
syberia
veterán
válasz
Hegyirabló #132812 üzenetére
Felbontva egész jó deal, ugyanúgy 7 év garanciás.
(#132808) Csokifalo: Teljesen jól van méretezve a tápegységed, ezen a tudásszinten az 550 wattos típusok alig olcsóbbak.
-
válasz
Hegyirabló #132817 üzenetére
Igen, kapcsolható
-
Csokifalo
senior tag
válasz
https://www.alza.hu/seasonic-focus-gx-650-gold-d5677281.htm
4 rugóval több és
-szerelésnél könnyebb szerintem + ha kiveszed levegővel kifújni is jobb,
- hibrid, tehát lekapcsol a venti ha nem kell, van erre egy gomb hátul pluszba
az a 4 rugó szerintem nem annyira gáz pluszba, én azt vettem + 10 év gar nem 7 mint a semi modular ( alza ) -
_Atesz
addikt
válasz
Focus, mert FDB venti van benne.
-
válasz
Hegyirabló #132337 üzenetére
Rengeteg jó táp van a piacon
-
Cs1csó
titán
válasz
Hegyirabló #132335 üzenetére
Passz, adott készletből kifogyhatott a nagyker, biztos lesz utánpótlás.
-
válasz
Hegyirabló #131494 üzenetére
Google translate.
-
válasz
Hegyirabló #131472 üzenetére
Dollar-forint, általános hiány stbstb.
De a tapok ára annyira nem szaladt meg
-
Paxker315
veterán
válasz
Hegyirabló #130409 üzenetére
beszerelhető felfelé s lefelé néző ventivel is. A watt-szám ne tévesszen meg, egy 3600&2070su kombihoz nyugodtan választható 550w. Azért nem a 650-est linkeltem, mert, az már kereten felül lenn'.
-
Paxker315
veterán
válasz
Hegyirabló #130405 üzenetére
2020 elején ennyiért ne vegyél ~10 éves modellt, csoportos feszültségszabályozással, bronz hatásfokkal, drágán. Nem éri meg, nem is szokták ajánlani.
Esetleg:
Bitfenix Formula Gold? [link]A HW-ek energiaigénye csökken, pontosabban, javul a hatékonyság: egy 3600 pl. kevesebbet eszik jóval, mint egy 2600. Az 580 ugyan "pazarlós" fajta, de, egy 5600XT vagy 5700 sokkal-sokkal hatékonyabb, a Turing kártyákról nem is beszélve. 550w nagyon sokmindenre is elég lesz! : )
-
válasz
Hegyirabló #130405 üzenetére
Úgy tudom egy egész jó kis táp VOLT, de már elavultnak számit, de majd a többiek megerősítik.
-
chopin42
őstag
válasz
Hegyirabló #122446 üzenetére
Azt az alaplapot felejtsd el, de sürgősen!
A prime b350 plus ugyan az, csak olcsóbb. Ha rendes lapot akarsz, akkor ez kell neked:x370 pro.
Hogy on is legyek, ha műszakilag rendben van, elég lesz. Ha mégis instabil lenne a gép, úgy is jössz majd -
Enter65
senior tag
válasz
Hegyirabló #113950 üzenetére
Szia!
Nagyjából igen, még elbírja. Ha jól számoltam úgy kb 360-390 körül van a fogyasztásod.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hegyirabló #81078 üzenetére
3 féle hamburg van:
Gagyi cwt
Jó sirtec
Elmegy HECBalathruin irta:
CWT-s Hamburg száma W0391RE.
Ami ott volt az ugye W0392RE. Ez lehet a régi HEC belsős és a Sirtec. Az utóbbinak később változott a 12V terhelhetősége 39,75A-ra (nálad a dobozon annyi van), de az előbbinek nem.
Vagyis mivel amiről ide képet küldtél az W0392RE és 39,75A ezért a fentebbiek alapján csak Sirtec lehet.
Hozzáteszem én nem vagyok a tápok szakértöje, csak értelmeztem Balathruin forumtársunk eszmefuttatásait
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81078 üzenetére
Dehogynem egyezik.
ot93: VGA és CPU csere után is bírnia kell.
-
snipy
tag
válasz
Hegyirabló #81008 üzenetére
Üdv!
német lobogó 80+ =HEC
Szent Mihály-templom 80+ =Sirtec
Szent Mihály-templom 80+ Bronz =CWT(OFF)CWT beles az újabb, mégis 2013-ban kapott 80+ Bronz plecsnit.(/OFF)
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hegyirabló #81043 üzenetére
Akkor összefoglalom Balathruin fórumtársunk eszmefuttatását: az a hamburg amit a kezedbe fogtál és a dobozáról ide képet küldtél, az biztos hogy sirtec beles.
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81043 üzenetére
[link]
Nem írtad le, de ha mást keresel, akkor abból az jön le, hogy nem kell. -
micafighter
nagyúr
válasz
Hegyirabló #81039 üzenetére
(#81041) Balathruin.
LeC egyébként nem tudom ad e számlát, én még nem vásároltam tőle, de garanciát azt ad. Én nem kapok tőle fejpénzt, és nem is vásároltam még tőle, de itt sokan vásároltak már tőle, megbízhatónak és korrektnek bizonyult, ezért merem ajánlani. Erről te magad is meggyőződhetsz egy kis utánakereséssel és kérdezéssel.
Más:
Erről mi a véleményetek / mit tudtok? : ROSEWILL PHOTON-650 650W RT
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81037 üzenetére
Én azt nem értem, hogy leírtam miért lehet csak a Sirtec beles, aztán rögtön nem kell...
Ami ott volt az ugye W0392RE. Ez lehet a régi HEC belsős és a Sirtec. Az utóbbinak később változott a 12V terhelhetősége 39,75A-ra (nálad a dobozon annyi van), de az előbbinek nem. -
micafighter
nagyúr
válasz
Hegyirabló #81037 üzenetére
Én a helyedben megvenném LeCtöl a hamburgot, sirtec beles 12k.
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81034 üzenetére
Kinyitod a dobozt... Tápról nem volt rajta kép?
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81031 üzenetére
A CWT-s Hamburg W0391RE, szóval igen.
II-Adi: Osztott ágas CTG 550 elég, csak a videokártyánál kell figyelni. Azt viszont tényleg nem tudom menni fog-e a szünetmentessel.
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81029 üzenetére
Elhiszem, azzal nincs gond.
Persze, de nem tudok fizetni.
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81024 üzenetére
Nálad rajta sincs a teljes modellszám, de nagy valószínűséggel Sirtec lehet, mivel annak változtatták 39,75A-ra a 12V ág terhelhetőségét.
Ad-m: Az nem árul el semmit.
-
törölt tag
válasz
Hegyirabló #81024 üzenetére
Balathruin & Hegyirabló
akkor benéztem, sry. -
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81020 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #81012 üzenetére
Szerinted.
-
Potzee
addikt
válasz
Hegyirabló #80822 üzenetére
Keresd ezt a gyári számot!
TR2-530AH2NSW
Ez a Sirtec beles, kifutó modell, de még kapható. -
Potzee
addikt
válasz
Hegyirabló #80820 üzenetére
Immáron háromféle belsőre épül...HEC, Sirtec és a legújabb kiadás CWT. A HEC beles (TR2-530AH2NH) már csak elvétve akad, az valóban inkább kerülendő. A Sirtec beles (TR2-530AH2NSW) egy megbízható cucc és a legújabb verzió, a CWT belsőre (TR2-530AH2NCB) épülő is azért még vállalható darab.
-
micafighter
nagyúr
válasz
Hegyirabló #80807 üzenetére
http://ipon.hu/webshop/product/fsp_hexa__500w/671597
Fontos a +, van + nélküli is.
-
Potzee
addikt
válasz
Hegyirabló #80803 üzenetére
Zalman ZM500-GLX
(szintén Sirtec belső) -
jim bcs
nagyúr
válasz
Neked is!
FSP Hexa+ 500W 16-17k
-
Balathruin
veterán
válasz
Hamburg 530
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #80456 üzenetére
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #80450 üzenetére
Kikapcsol vagy újraindul a gép, legalábbis ez lenne a normális.
-
Balathruin
veterán
válasz
Hegyirabló #80441 üzenetére
Határeset. Lehet menni fog, lehet nem.
-
ló úr
őstag
válasz
Hegyirabló #80439 üzenetére
Pontos tipust irj a Chieftec-el kapcsolatban, de gyanitom h nem 100% h eleg lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest