Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz mattew #105695 üzenetére

    Maradjunk annyiban, hogy az FSP Hyper 500 egy budget táp sok hibával. Venti, sprőd kábelek, Capxcon kondenzátorok, Teapo hálózati puffer. Ezek egyike sem arra utal, hogy örök életre lett tervezve. Leadja a teljesítményt szabványon belül és működik, meg nem barmolja szét a többi cuccot ha baj van. De amúgy nem valami komoly. Meg egyágas ugye, 20k alatt megbízható egyágas 500W nem sok van.
    XFX PRO 450, vagy PRO 550 kicsit jobb felhasznált anyagok tekintetében, ADDA venti, Teapo kondik és Nippon Chemi-con hálózati puffer, viszont a sprőd kábelek miatt én azt szétszaggattam, legalábbis kevesebb mint két év alatt kuka lett nekem. Most porfilteres Deeepcool házban tartom inkább az egész szart ami nem ér annyit, csak hogy ne kelljen bolygatni. Egyébként iszonyú poros helyen van és megszívja magát. XFX-nél fél évig bírtam nézni hogy tele a porzsák, aztán szétszedtem. Meg még párszor. Gyaníthatóan akkor ment szét. Én nem tudom kinek minek miért csinálják ezeket a szörnyű kábeleket, de nyugodtan kérhetnének a HKC-től, ők tudtak normális kábelt adni. Más kérdés hogy a bél szar volt.

    Egyébként is XFX-re van valami 5 év garancia, ha nem szeded szét ugye. De öklömnyi pormacskát másképp nem tudtam kioperálni...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák