Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AttilaMvh

tag

válasz Chaser #166901 üzenetére

Egyetértek veled! Arra szerettem volna célozni, hogy 5-6 évvel ezelőtt a Xiaomi kvázi ismeretlen volt itt Eu-ban, még nem adtak ki minden héten két új modellt, mint manapság, de amit kiadtak azok meg voltak becsületesen csinálva, a szoftverük is kevésbé volt bugos, mint jelenleg, és igyekeztek javítani is a hibákat. Mióta ekkora piacot haraptak errefelé is, és ismert márka lettek, azóta alighanem ők maguk sem tudnak eligazodni a modellek erdejében, és e bőség az oka annak is, hogy nem győzik/akarják (vagy e kettő kombinációja) foltozni a likakat a szoftvereiken. Mindezek ellenere, van aki mindezzel együtt tud élni, ahogy én is, és van aki nem. Annak idején alig vártam a heti developer ROM-ot, lesve az újdonságokat, sokszor kellemes meglepetésekbe, és ritkán kellemetlenekbe futva bele. Most boldogok vagyunk, ha félévente kapunk egy stabil Romot amit nem vonnak szinte azonnal vissza, vagy ami nem baltáz el valamit, ami addig működött. Persze időnként van javítás is, és előrelépés. Ez az ára annak,hogy elérhető áron keményebb vasat adnak a márkás konkurrenciánál. Van akinek ez megéri, van akinek nem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák