Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
válasz Chaser #166901 üzenetére
Egyetértek veled! Arra szerettem volna célozni, hogy 5-6 évvel ezelőtt a Xiaomi kvázi ismeretlen volt itt Eu-ban, még nem adtak ki minden héten két új modellt, mint manapság, de amit kiadtak azok meg voltak becsületesen csinálva, a szoftverük is kevésbé volt bugos, mint jelenleg, és igyekeztek javítani is a hibákat. Mióta ekkora piacot haraptak errefelé is, és ismert márka lettek, azóta alighanem ők maguk sem tudnak eligazodni a modellek erdejében, és e bőség az oka annak is, hogy nem győzik/akarják (vagy e kettő kombinációja) foltozni a likakat a szoftvereiken. Mindezek ellenere, van aki mindezzel együtt tud élni, ahogy én is, és van aki nem. Annak idején alig vártam a heti developer ROM-ot, lesve az újdonságokat, sokszor kellemes meglepetésekbe, és ritkán kellemetlenekbe futva bele. Most boldogok vagyunk, ha félévente kapunk egy stabil Romot amit nem vonnak szinte azonnal vissza, vagy ami nem baltáz el valamit, ami addig működött. Persze időnként van javítás is, és előrelépés. Ez az ára annak,hogy elérhető áron keményebb vasat adnak a márkás konkurrenciánál. Van akinek ez megéri, van akinek nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bestbuy játékok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest