- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Xperia Mini helyett szeretnék hasonló méretű, kompakt kis 3"-os, kis kávás készüléket vásárolni (Majdnem ugyanolyan felépítésű lenne a legjobb, mint az Xperia Mini, csak modernebb belsővel).
Tudtok esetleg ilyet ajánlani? Vagy felejtsem el, mert senki nem gyárt már 3" környéki telefont?
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Keil Walker #55340 üzenetére
Köszi a tippet, jónak tűnik
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy Dual SIM-es telefont ismerősnek maximum 65.000 Ft-ért, és nagy bajban vagyok, mivel már átbogarásztam a teljes piacot kb. és nincs egyszerűen az igényeket teljesen kielégítő telefon, úgyhogy eljutottam ide, hogy rákérdezek, hátha tud valaki valami jó tippet adni.
A Wayteq 5H nekem elnyerte a tetszésemet, de az pedig "túl nagy", a Galaxy S Duos 2 pedig "túl kicsi"...
Személy szerint én Moto G-t vennék azonnal, de azon meg nincs magyar nyelv, így az sem jó... Na itt jött el az a pillanat, hogy gondoltam megkérdezlek benneteket
Szóval a szempontok:
- Legyen legalább 4.5 inches, de legyen kisebb mint 5.1 inch
- Legyen magyar nyelvű (ezzel lőttük ki a Moto G-, ezt nem is kommentálnám... -.- )
- Minden napos használatra legyen elegendő hardvere (pl. 1 GB RAM, 1.2 GHz-es Dual core/Quad core proci)
- Itthon lehessen kapni, ha lehet minél több idő garanciával
- Ha lehet Androidos
Köszi előre is a segítséget!
Én már nagyjából feladtam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest