- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
almi
senior tag
Sziasztok!
150-170k-s kategóriában keresek telefont.
Eddig is Samsungom volt (S6 Edge), meg voltam vele elégedve, így most az s10e-t és az s10-et néztem. Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy nem-e túl nagy nekem az a 6,1". Ennél nagyobbat semmiképpen sem szeretnék. Tárhely méretre 128 Gb-os bőven elég, még lehet, hogy sok is.. Napi használatra kellene, 3-4 mail cím, naptárak, kb. 4-5 chat platformot használok, GPS, Spotify (Android Auto).Tudtok esetleg ajánlani alternatívákat ebben az árkategóriában, hasonló esetleg jobb tudással? Vagy itt már tényleg csak az számít, hogy szükségem van-e jack kimenetre, stb?
Köszi!
Üdv.,
almi -
almi
senior tag
Köszi!
Igazából semmi extra feature nem lenne rajta használva, telefon, sms, net és kamera.
A Mi A2 mellett döntöttem, az erősebb hardver és a jobb kamera miatt. A többivel pedig majd megbarátkozik a tulajdonosa.
Köszi a segítséget.
Szerk: Esetleg még egy kérdésem lenne. Eustock-on mit jelent a nemzetközi verziós készülék típus?
-
-
almi
senior tag
válasz
sharp4 #136246 üzenetére
Hm, köszi, ezt az oldalt nem ismertem, egész jó áron vannak a telefonok.
Így viszont lehet, hogy a Xiaomi Redmi Note 5 vagy a Xiaomi Mi A2 közül fogok választani.
A Mi2 újabb, erősebb, ahogy néztem.Melyik lehet a jobb választás?
Gondolom kb. ilyesmin dől el, hogy 3.5 jack, FM rádió, stb. -
almi
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg, 50-60.000-es kategóriában milyen telefont ajánlanátok átlagos felhasználásra?
Telefonálásra, sms-ezésre és néha internetre lenne használva (facebook, stb.). Igazából nincs semmi extra igény, bírjon legalább 1 napot az akksi és viszonylag szép legyen a kijelzője, lehessen vele átlagos képet készíteni. A kijelző mérete ne legyen nagy, de ne is olyan kicsi, kb. sztem 5,1-5,5" körül tökéletes lenne.
Android természetesen nem probléma, megszokná a gazdája..Egy iPhone 4S utódja lenne, annak már azért elég kicsi a kijelzője netezéshez..
Huawei P Smart körül nézelődtem. Ez most az edigitálnál 56.000 Ft, akciósan. Esetleg ebben az árkategóriában valami alternatíva?
Köszönöm!
Üdv.,
almi -
almi
senior tag
Sziasztok.
Telefonvásárlás előtt állok. Eddig egy Samsung Galaxy Ace-m volt, de most ki szeretném próbálni a középkategória tetejét isKb. 80.000 Ft-ot szánnék most a vásárlásra. Milyen telefont ajánlotok? Egyelőre az LG Optimus G-t néztem ki. Valami másra vagyok kíváncsi a Samsung után. Esetleg tudtok még ajánlani ebben az árkategóriában olyat, ami vetekszik a G képességeivel?
Előre is köszönöm.
Üdv.
almi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest