Hirdetés
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vacs
veterán
válasz knoxhu #188978 üzenetére
Ha tetszett a Samsung, akkor S23 vagy S24!
Hardveraprón vannak gyári samsung.hu-ról vásárolt 3 év garis, bontatlanok!
Sok + értékeléses eladótól simán vehető!
Az S23 jobb a Snapdragon proci miatt, de "csak" 5 év frissítést kap, az S24 egy évvel frissebb modell és 7 évig lesz támogatva, de mindkettő ajánlott!(^)(>.<)(^)
-
elfelejtette
veterán
válasz knoxhu #183626 üzenetére
Talán ha találmál a G54-ből 8GB-os változatot. De 80 körül már a 12GB-os verziót is ki lehet fogni.
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
knoxhu
senior tag
válasz knoxhu #159051 üzenetére
Sziasztok!
Leírom a tapasztalatomat, hátha másnak is segít a jövőben. Xiaomi Redmi Note 8T úton visszafelé a szerviztől. Még nem tudom tényleg működik-e minden, de gyári hibás lehetett a készülék mert az alábbi folyamatokat végezték el:
Elvégzett szolgáltatások: Szoftver frissítés, Fődarab csere, Alkatrész csere, Teszt
Felhasznált alkatrészek: Főpanel 4GB+64GB(*XIA05-D09*),Ragasztó - akkufedél -
-
FraFer82
tag
válasz knoxhu #153058 üzenetére
Pedig pár perce még volt. Nem akarok telekomos eladónak tűnni , de ez jó ajánlat volt ennyiért. Mást azért nem ajánlok, mert mondtad, hogy részletre szeretnéd és a Telekomtól, ott pedig azok a legjobb vételek ebben az árfekvésben, amiket írtam. (Én szeretem a Sony Xperia 1 és 5 vagy a Huawei P30 Pro képeit is, de azok drágábbak, jók az LG G8(s) képei is, de az meg nem kapható szolgáltatóknál itthon.)
-
FraFer82
tag
válasz knoxhu #153056 üzenetére
Ha nem mondtad volna a méretet, még javasoltam volna a OnePlus 7T Pro-t a Telekomtól, ami szintén jó mindenben, de 6,7 inches a kijelzője, tehát nagyobb (illetve valamivel drágább, mint az SE, bár jóval jobb is). Mondjuk ennek ellenére jól kezelhető.
A Samsung S10+ (512 GB) valamiért kb. 20 ezer forinttal olcsóbb most náluk, mint a 128-as változat belőle. Hamar el fog fogyni szerintem emiatt. Ha fontos, ne habozz sokat! -
FraFer82
tag
válasz knoxhu #153043 üzenetére
Igazából rájöttem az SE árából, hogy kb. melyik csomagod lehet. Az S10+ (512) és az SE van kb. egyárban, és akkor gondolkodás nélkül a Samsung. A Honor 20 Pro, a Huawei P30 és a Nokia 9 30-40 ezer forinttal olcsóbb. Igazából mind elég jó ajánlat, de ha a legkisebbet szeretnéd, akkor a Nokia. Mindegyiknek bőven átlag feletti a kamerája, de nekem a Honor 20 Pro képei nagyon tetszenek, bár más telefonom van bizonyos okokból, ám ettől még a Huawei P30 és P30 Pro, valamint a Honor 20 Pro remek telefonok (a sima Honor 20 is jó ár-érték arányban, de azért az visszalépés az előző háromhoz képest, főleg kamerában). Még annyit, ha nem szereted a kifejezetten nőies színeket, akkor a P30-ból kerülendő a "Beathing Crystal" nevezetű világoskék (a többi szín okés) , viszont Honor 20 Proból a "Phantom Blue" nevű kék, ami inkább zöld, az egyedüli férfiasabb szín. Ha ez számít.
-
FraFer82
tag
válasz knoxhu #153027 üzenetére
Ez függ a havi díjadtól nagyban, de Samsung S10+ (512 GB-os van belőle nagyjából az SE árán még pár darab, de ez a legnagyobb, 6,4 inches), Honor 20 Pro (alapból 256 GB-os, nagyon jó kamerával, 6,26 inches), Huawei P30 (csak 128 GB-os, de jó a kamerája és jár hozzá most okoskarkötő, 6,1 inches) és mondok egy merészet: van még Nokia 9 Pureview-juk pár darab, aminek jó a kamerája, 6 inch alatti/körüli a kijelzője és nagyon jó áron van náluk, a te igényeidhez ez passzol talán a legjobban. Én biztos nem a 2020-as SE-t venném.
-
F-ECT$
titán
válasz knoxhu #139712 üzenetére
A legjobb fotós mobil talán a P30 Pro most, viszont videóban messze nem a legjobb és a selfie-ben se első.
A P30 fotós tekintetben gyengébb, mint a P30 Pro.
Pixel-t nem fogsz a Telekomtól kapni.
Mate 20 Pro bizonyos szempontból erősebb, mint a P30 Pro (pl kijelző felbontás), de fotós tekintetben picit gyengébb.
Szóval szerintem P30 Pro.
Dive ever, work never.
-
legenda
válasz knoxhu #133889 üzenetére
Szia,
Mellékesen jegyzem meg csak, de a Telekomnál vásárolt készülékek is kártyafüggetlenek.
Igazán új típusból nem túl nagy választék van az írt, viszonylag kis kijelzővel.
Előttem említették a Huawei P10-et, én is azt javasolnám, mert ha hivatalos hazai viszonteladónál veszed, akkor 3 év gyártói jótállásod lesz (ilyenre gondolok: [link]), ráadásul 3+3+3 év/hónap VIP garancia ([link]).Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
juuzer
addikt
válasz knoxhu #133889 üzenetére
Szia!
100 ezer forint környékén akad még néhány Helyen Samsung Galaxy S7 meg Huawei P10. Ezek kamerában jó telefonok. Emellett ott van a Honor 9 is, ami kb ugyanaz pepitában, mint a Huawei P10, csak Honor Brand alatt, fém helyett üveg hátlappal és Leica kamerabranding nélkül. Ezek a telefonok 5,1-5,2"-esek.
115 ezerért van Xiaomi Pocophone F1, viszont kamerában gyengébb az előbb említett telefonoknál, hardverben meg akkuban viszont erősebb. Méretben nagyobb ugyan , de a jobb kijelző-előlap-arány miatt fizikailag se annyival nagyobb. Remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
BenHans
addikt
válasz knoxhu #114313 üzenetére
iPhone-ból SE/6S alá már nem adnám...
Jó választás az SE, ha nem találod túl kicsinek. (Nekem már zavaróan kicsi fogásra is és a kijelző is, persze sokak számára pont ezért vonzó.)csipszikutya: Google Pixel, HTC 10, LG G6, Galaxy S7(edge)
Szoftveresen az első kettő letisztultabb... Az igényeid mind kielégíti, tehát gondolom a megjelenés fog dönteni, amihez jobb vásárlás előtt kézbe venni.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ájvé
veterán
válasz knoxhu #114313 üzenetére
Egyrészt Moto G5 Plust írtam, de a Moto G5-ről se írnak rosszat kamera terén. iPhone SE-ről meg egy szót se írtam, majd valaki leírja milyen, iPhone sose érdekelt és nem is értek hozzá.
-
janos676
csendes tag
válasz knoxhu #109627 üzenetére
Köszi! A Note 3 szimpatikus is lenne. Annyi kérdésem van még, hogy üvegfóliát és tokot honnan érdemes hozzá beszerezni?
szerk.: bocsi, hogy két felhasználóval írtam, csak a másiknak azt hittem hogy elfelejtettem a mailcímét és jelszavát(ezért regisztráltam újat), viszont közben a notimon be volt lépve[ /OFF]
[ Szerkesztve ]
-
Faterkam
addikt
válasz knoxhu #107840 üzenetére
Folyamatosan nyomon követem a topikját! Hangproblémák hívásnál, random újraindulások, update problémák... stb. Ezt az aktív felhasználók írják, nem én találom ki.
(#107845) velosolex: Nekem már az 5-ös is nagy, nincs nagy kezem, főleg, ha elárulnám miről váltanék! (Nokia 500, és Samsung Galaxy Mini) Kínából nem mernék rendelni a gar miatt
Örülök neki! Ha mármiben tudok segíteni, keress nyugodtan!
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Gibo
senior tag
válasz knoxhu #107471 üzenetére
Ha esetleg Telekomos, akkor ott most elég jó áron adják a Honor7-et, illetve a Honor 5C lenne még, ez viszont "csak" 2GB RAM-mal rendelkezik és nem tudja a b20-at. Cserébe 170 euroért a fa alatt van, és 6.0ás android fut rajta
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz knoxhu #106791 üzenetére
Teljesen jó választás. Itthon számlásan ennyiért szolgáltatótól sem kapsz jobb ajánlatot,nem hogy függetlenül. Sajnos...
Egyszer írtam a telenornak egy szívhez szóló emailt,hogy ugyan már hivatalos garanciával az adott készüléket függetlenül miért kapom meg olcsóbban,mint egy egyszerű előfizetéssel ugyanazt tőlük,de nem válaszolták megNokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
ghiottone
nagyúr
válasz knoxhu #106392 üzenetére
Persze - vernee oldalán is kint van. - Annyi, hogy csak a HK raktárból lehet így - ezért lesz rajta áfa.
dropshadovv: ha hivatalos oldalról rendeled, akkor abba már benne van a DHL költsége is + nem lesz áfa, mert EU-n belül jön az OP. Írsz nekik, ha gond van vele - leírják mit kell csinálni és futár visszi a telót. - Amúgy engem is az tart vissza az OP3-tól, hogy 100 fölött nem adok ki telefonért. Most még megvárom a Meizu Pro 6s-t, ami elvileg 3.-án mutatkozik be és a Moto M-et, ami pedig 8.-án. Mi5s-ben is gondolkodtam, mert az elég pofás teló lett, de hogy nem raktak bele GG-t, nincs OIS - hát nem tudom + az alap 3gb ram lehet kevés lenne.
[ Szerkesztve ]
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Ájvé
veterán
válasz knoxhu #106143 üzenetére
Kategóriához képest jó a kamerája, de messze van a felső kategóriától, nézd meg a tesztfotókat és döntsd el, hogy neked megfelel vagy sem. Xperia SP szintjét simán hozza, sőt úgy nézem jobb is nála, de nem egy mai darab már, így annyira nem csoda.
-
ghiottone
nagyúr
-
TGWH
őstag
válasz knoxhu #105947 üzenetére
Ja igen hát így link nélkül nehéz eset
http://www.tinydeal.com/oukitel-u7-plus-55-hd-mtk6737-64-bit-quad-core-android-60-4g-phone-p-161129.html
Szerintem megrendelem máshonnét, de eu-ból, és még véletlenül sem szívok a vám miatt. Honnét ajánlott rendelni?Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe
-
gianone
őstag
válasz knoxhu #102876 üzenetére
Moto G4 142 font brit Amazonon, 51000 forint, ha valaki haza tudja hozni neked. Ha ide rendeled, némileg több. Arra lesz Nougat is, ráadásul elég hamar. Full HD csepp- és porálló. Igaz 5,5-es. Gyári garival, EU-s modell.
Ha előfizetésed van Telekomnál, akkor a P8 lite-ot olcsón utánad dobhatják. Már nem mai modell, viszont van rá szolgáltatós 6.0 is, és a független gyárit, ami simán felmegy rá, szépen pofozgatja Huawei.Mondjuk a Moto G jobb vétel, de a kedvezményed függvényében (pl. Magenta társkártyánál) akár meg is érheti kamatmentes részletre. 30-35-öt biztos adnék érte. Én többet már nem, de sokan igen.
[ Szerkesztve ]
Nokia 1610i Huawei Nova
-
csakany2001
senior tag
válasz knoxhu #102873 üzenetére
MM=6.0
JB=4.3 és az előtti 4-es széria.
Attól függ hogy hol laksz,ha városban ahol sokan laknak akkor nem létszükséglet,ahol meg még télerő sincs ott meg csak Edge lesz.(épp voltam a héten ilyen helyen egy B20 képes telefonnal)A többi helyen meg kelleni fog.(Vodafone esetén van 3G,Telekom és Telenor esetén csak B20-as 4G és Edge)Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
válasz knoxhu #102869 üzenetére
Lehet széria problémai is,mivel a Xiaomi elkezdett mostanában kapkodni így meg a hibalehetőség is több.Most nem néztem bele a topikba így nem tudom mik a problémák,de egyre több a panasz magára a MIUI-ra is.
Az LP jelenleg elég,de ha hosszútávra kell(2-3 év)addig elavul és egy év múlva már muszáj lesz felrakni rá egy MM ROM-t legalább.(JB telefon van a közelben és látszik hogy már egyre kevesebb rá a normálisan optimalizált alkalmazás)
A Redmi 3 meg pont mostanra forrt ki,erre meg bejelentik a 4-t,bár ez már nagyon OFF-[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
csakany2001
senior tag
válasz knoxhu #102863 üzenetére
Én kérek elnézést,az aláírásból azt hittem hogy a Nexus 5-t cserélnéd le.
Igen,annál jobbat nem találsz.Érdemes a ROM-oknak utánanézni vétel előtt.
Röviden:
Dev.Global:Magyar,hetente frissül.
Stable.Global:Angol,1-2 havonta frissül.
Módosított ROM-ok(EuStock ezzel adja):Magyar,nem frissül.
Stock MIUI : Kínai,ebből is van Stable és Dev.[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz knoxhu #102861 üzenetére
A gond hogy ennyiért nem igen kapsz jobbat a Nexus 5-nél.Ami előre lépés lenne az a Moto G4 Plus,3GB RAM-os változata,de az viszont nem olcsó.Ennyiért Xiaomi Redmi 3 van,Dev ROM-ban van magyar nyelv és hetente frissül,WayTeQ ad garanciát ami az EuStock-ra is kiterjed.
-
kisqp
tag
válasz knoxhu #93158 üzenetére
Nem vettem, de nem is vennék. Amerikában más az LTE frekvencia, az esetek túlnyomó többségében az ott vett telefonok itt nem lesznek jók, csak max 3g-re. Magyarországon is lehet kapni nagyon szép állapotú használtakat, amúgy.
Itt láthatod, mi a különbség a két verzió között:
Megpróbálkozhatsz amúgy vele, lehet szerencséd lesz.
Egyébként én oneplus x-et vennék a helyedben....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest