- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggeleven
őstag
válasz
Mika1227 #191105 üzenetére
13T-ről tudok nyilatkozni. 8 hónapja van meg és én nagyon szeretem. Szép kijelző, jó üzemidő, jó kamera, frissítések is jönnek szépen, az ereje bőven elég átlag felhasználásra. 27ig jön droid és 28ig biztonsági frissítés, szóval így is rendben lesz a teló. Most decemberben második körösként jön rá a droid 15 alapú hyper 2.
Én asszonynak nézek pont ilyet egy Poco X3 cseréjeként, bátran fogom megvenni neki. -
phanze
aktív tag
-
Vodar
senior tag
válasz
Mika1227 #74716 üzenetére
Ezt a Redmi 2-t semmiképpen sem, hiszen majdnem ugyanennyiért jön hamarosan a Redmi 2S, amiben 2 GB RAM és 16 GB ROM lesz. A kínai piacra szánt verzió már meg is jelent,
A Redmi 1s ugyanezen okból esik ki.
Ha az LG-t és a Huwaeit hasonlítjuk össze, akkor a Huawei, mert abban 2 GB RAM van, ami Androidnál sokat számít.
Tehát vagy vársz a Redmi 2s-re vagy a Huwaei.
Ha pedig nem ragaszkodsz az Androidhoz, akkor Nokia Lumia 735, én is egy olyan rendeltem most.
-
Flind
senior tag
válasz
Mika1227 #64536 üzenetére
Ezek közül Alcatel One Touch Idol 2 Mini S, de ha belefér a keretbe, Lumia 735. Illetve ha nem csak szolgáltatós telefonok játszanak, Xiaomi Redmi 1s.
(#64539) Mika1227: HW nem rossz, de samu szoftver.. Nem ajánlom. Legjobb lenne egy Lumia 735, ha belefér a keretbe. Ha nem, marad az Alcatel.
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Mika1227 #61611 üzenetére
7 hónapja húzza az agyunkat, hogy lesz csokis rendszer. Most bejelentettek, hogy magasról pakolják a barna mackót a fejünkre.. Csak azalatt a 7 hónap alatt vették meg rengetegen, köztük én is az sp-t. Mellesleg egy nagy rakás kiszivárogtatott infó is jött róla. Aztán mégsem. Csak mevgarta, míg lejár a támogatás. Addig még csak igergetett. Valahol kifelejtették az emberekből arrafelé a gerincet....
Gondolom, jól fogyó termék volt, így ezzel a "trükkel" eladta annyit, amennyit tudott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest