- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztui
csendes tag
válasz
gyulazsolti #181766 üzenetére
Köszi a javaslatot! Végül már megrendeltem a Poco-t, ilyen minőségű cicás képekkel már elégedett lennék (cuki egyébként).
A mostani Redmi 9-em ettől messze van sajnos.
A G32 egyébként nekem is tetszett az ajánlásoknál, csak pár helyen írták, hogy mozgatásra felvillan a kijelzője, amitől kicsit megijedtem, így nem is néztem tovább Motorolákat. De ez a G23 valóban nem tűnik rossznak, megjegyzem magamnak. Köszi még egyszer!
-
T. I.
senior tag
válasz
gyulazsolti #127831 üzenetére
Mondjuk a topic címe a melyik okostelefont vegyem. így már nehezebb lesz az árkategóriában ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest