Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bododani

    senior tag

    Sziasztok! Adott egy nem megszokott helyzet: Az apám amikor megvette az Xperia Arc S-ét, akkor kötött egy biztosítást, amit minden hónapban kb ezer forinttal fizet, hogy akármilyen baja lesz a telónak, betörik a kijelző, beázik stb akkor adnak neki egy másikat. Hamarosan szeretnénk majd megfürdetni a telót, hogy újat kapjon.
    Egy ismerősével beszélte ezt a dolgot a t-mobileban (mert ott dolgozik), hogy nyugodtan áztassa meg vagy ilyesmi mert új telót kap. 3-at választhat: Xperia Z1 Compact, LG g2, Samsung Galaxy mega.
    A Galaxy kilőve kapásból az orbitális méretű kijelzője matt. Az LG és a Sony maradt. 3 kérdésem lenne:

    1. A 2 közül melyiket érdemes választani, hogyha fényképezésre, telefonálásra, sms-re, e-mailre lenne használva a telefon?

    2. Annyi telefonszám van apám mostani telóján, hogy nem tudom lementeni mindet a sim-kártáyra. Tudtok valami programot windowsra amivel könnyen tudom a telefonszámokat, és ha lehet de nem muszáj, az sms-eket elmenteni? Jó lenne ha több ilyen progit mondanátok mert nagyon fontos telefonszámokról beszélünk most, és az új telefon vételkor meg kell lennie az új telefonban.

    3. A mostani Arc S telóban a memóriakártyára eltudom az összes számot menteni, és újratelepítés után vissza is tudtam hozni a telóra az összes számot a mem. kártyára elmentett fájlról ami a számokat tartalmazta. Ha ezt a fájlt az új telefon memóriakártyájára felmásolom, akkor az új telóbe visszatudom importálni a fájlból az összes számot?

    " Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "

Új hozzászólás Aktív témák