- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
válasz
Bal0924 #192587 üzenetére
Én leejtettem pár alkalommal a Realme C11-et, ami májusban lesz 3 éves, de semmi baja. A kijelzőjén látszik, hogy nem új. Az akku is jó állapotban van, viszont mindig akkumulátorkímélő módban használtam, mert egyébként azt tapasztaltam, hogy hamar merül.
Nekem valószínűleg nem kell sebességben gyorsabb egy G54-nél később se, ahogy egy 3. generációs PC is elég, mert nem tudnám az újabbakat kihasználni.
-
salaud
aktív tag
válasz
Családban, ismerősök közt többen panaszkodnak/panaszkodtak arra, hogy a készülék még tökéletesen üzemel, de a fényképek minősége az évek alatt "elromlik", az új/fél éves telefon tökéletesen megfelelő képeket készít, az 2 éves már sokkal rosszabbakat. Mintha degradálódna a szenzor, vagy az optika képtelen lenne megtalálni a fókuszt, egyszerűen szarok lesznek a képek.
-
AttilaMvh
tag
válasz
Szia, van egy 10 eves akkucserélt Mi Max1-esem, távirányítónak használom, mert már lassú, egy Mi Max3 2018-ból, még mindig jó utazáskor mozizni, a nejem egy 4 éves Poco X3pro-t használ, mái napig elég neki amit tud, a fiam egy ugyanolyant cserélt le felpúposodott akku miatt Almára, mert áttért ez utóbbi ökoszisztémájára, (de akkucserével még elment volna pár évet), én egy Poco X6pro-t nyúzok majdnem egy éve, szóval nálunk a családban nem igazolódik be, hogy a Xiaomik hamar elromlanának, vagy lehet, hogy csak ilyen szerencsések vagyunk
.
-
-
vacs
veterán
válasz
Bal0924 #192548 üzenetére
Egy termék pontos tulajdonságait mindig a hivatalos gyártói oldalon nézzük meg (legyen ez telefon, porszívó, fűnyíró, autó, űrhajó ...)!
mi.com/poco-x7-pro oldalon azt írják, hogy a rendszer Xiaomi HyperOS 2 ... ez lehet android 14 vagy 15, az nem derül ki, hogy melyik! Köszi Xiaomi!
A gsmarena szerint Android 15-el jött ki amúgy. -
törölt tag
válasz
Bal0924 #192392 üzenetére
Ez az LG 6.1"-os.
Manapság már a nagyobb telefonok vannak jobban elterjedve. Kisebb, kompakt telefon nem túl sok van.6.1":
Pixel 7a, Pixel 8aNagyobb:
Poco X7 Pro, Poco X6 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi 14T, Samsung A55, Samsung S24 FE.Én az X7 Pro-t vagy a 14T-t venném.
-
törölt tag
válasz
Bal0924 #192390 üzenetére
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
- Mire használnád? (ez egy másik sarkalatos pontja a választásnak, hogy körülbelül miről van szó, azt alul lejjebb olvashatod)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Példák:
- csak telefonálás és sms
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
- erős igénybevétel, igényesebb játékok
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
- fontosak az üzleti alkalmazások, e-mailezés, hosszabb szövegek begépelése, munka
- valamelyik márka fanja vagyok, olyat szeretnékEzekre még válaszolj.
-
Gery1987
őstag
válasz
Bal0924 #112780 üzenetére
Szia!
Marad android 6-on. Az S400-as processzorba nincs ARMv8 ami kell a 7-es Androidnak. Max a szoftverek frissülnek és jó esetben a biztonsági szint. De a rendszer nem fog.
Akkor már inkább a HTC 10. Hiába +100 de van bőven annyival jobb és támogatottabb. 6-ossal jött ki, de biztos lesz 7-es rá, akár 8-as is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest