- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
salaud #194034 üzenetére
Az A25 alján is van Jack-aljzat, de ennek hiánya ne tartson vissza senkit a vásárlástól (A26-ban már nincs?), mert egy 800 Ft-os adapterrel kiváltható a 3,5mm Jack. [kép]
2024-ben nekem az A25 8/256GB jött ki ár-értékben megérősnek. Nagy fényerejű 120Hz SuperAmoled, Android 14-ről 4+1 év support ígérete, stb stb. 100.000 Ft-ban húztam meg a vörös vonalat, amit semmiképp nem lépek át. 103.400 Ft volt.
-
válasz
salaud #193261 üzenetére
Végignyomtam a G55-öst nulláról és mindent NEM-re tettem, de ettől függetlenül is telepített pár appot.
Törölhető persze, csak az elején nem tiltható az első induláskor.Ettől függetlenül nem rossz masina, csak rohadt sok a konkurense már házon belül is, mert a vas csak csiszolás ( G54 mindkét verziója )
-
-
válasz
salaud #192680 üzenetére
Kedvet kaptam egy stock droid kipróbálására.
. Igaz samsugosként nem nagyon tudom mire gondolsz amikor azt mondod, "mindennapos bugok a samsung droidon". S8, s20u, s21u, s22u, a8, a55, a25 s20fe telók fordultak meg a kezemben. igazából nem emlékszem mindennapos bugra. Talán szerencsés vagyok. Viszont a saomi redmi 100.000-es kategóriát az ablakon akartam kidobni (ha már a töredék áron említett egyik kínairól szóljak), mert 1xüen a kamera OFF lett. végül rájöttem BUGos lett az app, megoldottam. Utána nem lehetett elérni a telefont, ki-be kapcs, megoldotta, nem hallottak amikor beszéltem, azt is a ki-be kapcso oldotta meg. 2 honapja telefon elsötétült 2 év után, semmi nem reagált. szerviz=alaplaphibás. A fent említett samsung telefonok között jelenleg a háztartásomban van az s22u, az s20fe, és pót telefonnak az a8. 3 év , 4 év, 6 év. mind megy
. A többi a család szélesebb körében tanyázik. Lassan cserélnem kell a 22u-t, annyi a gondom, hogy mintha gyengülne az akku. De lehet, hogy csak akkut cseréltetek benne és maradok a samsungos.
-
vence
aktív tag
válasz
salaud #192631 üzenetére
Hasonló gondjaim vannak a Win-nel is,
de lassan mindenről, egy-egy weblapról is el lehet mondani ugyanezt ...
Mindent mások akarnak eldönteni helyettünk!
Miközben szükséges alapfunkciókat tüntetnek/ vagy ásnak el.De legalább ilyen szép a kényszer-frissítés is ...
amikor nincs idő, vagy WiFi
és simán blokkolnak egy App-ot !
pl. a Telekom nagyon szereti ezt, az utóbbi időben, minden frissítést így nyomtak. FY! -
vacs
veterán
válasz
salaud #192621 üzenetére
Téged a xiaomi szoftvere szívatott. Pont fordítottan működik, mint az alap android.
A xiaomi mindent korlátoz a háttérben, hogy ezzel üzemidőt spóroljon, míg az alap android nem korlátoz (és a legtöbb gyártó sem)!
Pl ha fut a Waze navi és közben szól a Spotify, akkor a Xiaomi megcsinálta, hogy kilövi a Spotit, hiába van lakatolva! -
Lmh
őstag
válasz
salaud #192594 üzenetére
Vicces ahogy a redmi6-ommal nem tudom megcsinálni a revolut szelfi-azonosítást "túl homályos" címszó alatt. Pedig anno ugyanezzel a telefonnal regisztráltam xD uh kizárt a telefonom a revolutból
Aztán hogy a revolut elvárásai nőttek vagy a kamera lett rosszabb, esetleg mindkettő....az jó kérdés. -
cs.zs.
veterán
válasz
salaud #192594 üzenetére
Azt már korábban is leírtam itt, hogy
Volt a családunkban egy Redmi Note 10 Pro. Megjelenésekor árkategóriája legjobb kamerája volt benne. Aztán amikor megjelent a R Note 11 Pro kb ugyanazzal a kamerával, akkor a Note 10 pro egy frissítéssel lebutult, hogy a gyártó elmondhassa, a R N 11 Pro-nak van legjobb kamerája. Már nem emlékszem rá hogy milyen funkció tűnt el belőle, de a fiam épp azt használta - addig. Persze hogy azonnal észrevette, szegény majdnem sírt, és kb szét akarta verni a telefont.
iPhone 14 Pro-t használ, már nem érik ilyen meglepik.
Nekem viszont az egyik telefonom egy sokéves Redmi 9T 4/64GB, páromnál másfél éves Redmi Note 12S 8/256GB, ezeken semmi ilyesmit nem vettünk észre, ezek mindketten hibátlanul működnek.
Tehát amit írsz, az korábban velünk is megtörtént, megerősítem,
de nem lehet általánosítani.
-
Fradipuma
tag
-
cs.zs.
veterán
válasz
salaud #192308 üzenetére
Igen, épp abból a cikkből idéztem hogy jó a szemnek, de kint a napon 2x ekkora fényerőre van szükség (mert még a mért 619 nit is kevés lehet),
és ezért írtam, hogy abból a pénzből már akár 1000 nites Oledet is lehet venni (Note 12S)
Tehát összességében a lényeg ugyanaz marad: 400-500 nit manapság már nem elég.
-
mindenes24
junior tag
válasz
salaud #191852 üzenetére
Hasznalta az osregi BKK app-ot, de Android 4.4.4-es rendszeren, es az mar par honapja mar nem mukodik.
Valami Samsungos a mobilja, ha jol emlekszem.Gondoltam, Android 9 jo lehet elete vegeig.
Viktor0610:
50 eFt alatt jo meghatarozas?Fogalmam sincs az arakrol, amiota az osregi Nokia 105-oset lattam ujonnan es aranyaron boltban.
-
jeni
félisten
válasz
salaud #191791 üzenetére
Azt gondolom,hogy a töltőfej csak alsó kategóriában esetleg még a középkategória alsó felében lesz jelen a csomagolásban. A gyártók, ez független az EU szabályzásától abból indulnak ki majd,hogy ha drága mobilt megtudod venni akkor a pár ezer Ft töltőfejet is megfogod tudni vásárolni utólag. Most még lehet,hogy a középkat. felső szegmensében kapható mobilokhoz lesznek még mellékelve töltőfejek de ez nem sokáig lesz így szerintem.
-
ggeleven
őstag
válasz
salaud #191782 üzenetére
Hát pedig fogsz.
Ha nem is most, mert találsz elfekvőben olyat, amihez kapsz, de következő vásárlás (feltéve ha új, EU-ban forgalomba hozott készülék lesz) már anélküli lesz, ha a mostanival tényleg pár évet kihúzol. Bocs, hogy szembesítünk a valósággal, de ez nem "b*zi gyártók" kitalációja, hanem egy most életbe lépő jogszabály miatt van/lesz így.
-
DS39
nagyúr
válasz
salaud #191782 üzenetére
A baj csupán az, hogy már nem lesz egyik mellé sem.
A faxom eu-s szabály úgy szól hogy a gyártónak biztosítani kell az eszköz megvételét töltővel és anélkül is.
Na most ezt ők úgy értelmezték hogy lesz a töltő nélküli telefon, és mellé vehetsz adaptert külön ha akarsz.Nekem az a rejtély, hogy kábel minek van a dobozban? Az aztán tényleg mindenkinek van, inkább egy gyári pontosan hozzávaló szilikon tok lenne mellé, az legalább hasznos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest