- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBrown26
csendes tag
válasz
troland26 #130974 üzenetére
Nyìlván nem számìt, hogy hány embernek van ilyenje
a szürke nekem is jobb lett volna, de ha megint heteket kell várni vagy egyáltalán nem is lesz már aztán a barna meg elfogy... Uh inkább legyen ez mint semmi
de amúgy minnél többet nézem annál jobban tetszik, inkább ilyen elegáns business hatása van
-
-
Bozso68
őstag
válasz
troland26 #101053 üzenetére
Én is hasonló kalibert keresek a Z1C utódjaként, ráadásul műtét előtt állok, egy könyökmankóval járkálok, nekem is fontos az egykezes, meg hogy könnyen kiszedhető legyen zsebből. Vállalkozó vagyok, sokszor keresnek és kell hívnom. Az IP-t kezdem feladni, mert csak Sony, meg Samsung van, inkább tok+üveg lesz a védelem. Sony-t unom, Samsung meg nem biztos, hogy hosszútávra jó. Most a Hue P9-cel szemezek.
-
psg5
veterán
válasz
troland26 #101053 üzenetére
Persze csak vicceltem, értem én.
Én speciel alig vártam, hogy megjelenjenek azok a telók, melyek egy tablet és egy telefon közt vannak. Éppen hordhatók akár nadrágban, de mégis elég nagy a kijelzőjük. Számomra a tabletek megszűntek ezek után létezni. Amit ekkor telón nem tudok, azt a tableten sem, ahhoz már úgyis PC kell. -
s4tch
veterán
válasz
troland26 #68265 üzenetére
Elég nehéz kérdés. A Z1c iszonyú érzékeny, nem láttam még olyan példányt, ami ne lett volna karcos kisebb-nagyobb mértékben. Ahhoz képest, hogy max. alig pár hetes példányokkal találkoztam, kriminális a tartóssága. Béna fólia van rajta gyárilag, ami könnyen karcolódik, de legalább garivesztéssel jár az eltávolítása. Szóval vagy valami mikroszálas légmentes pihe-puha burokban tartod, vagy ronda lesz. El nem tudom képzelni, hogy bír ki valaki másfél-két évet (nálam ennyi a mobilok standard forgási sebessége) egy Z1c-vel.
A Z3c elöl-hátul karcálló üveg, vékonyabb a kávája, jobb érzés kézbe venni, ráadásul bődület erős a hardver és az akksi. Simán vállalnám. Viszont sajnos rohadt drága.
Tehát számomra az a kérdés, hogy ér-e a(z egyelőre) túlárazott Z3c akármennyivel többet a számomra gyakorlatilag értéktelen Z1c-hez képest, nehezen értelmezhető. Persze, hogy sokkal jobb a Z3c - viszont egyelőre nem éri meg az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest