- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
Ha dual aktívra gondoltál, abból azért nem sok van még, én az
Asus Zenfone 2 -ről tudok és mostanában jön még talán néhány más típus.
viszont a most kijött Zenfone 2 Laser (LTE + LTE) 5" SD410, 2+16GB kb. 200 €
no ez sem túl gyakori volt eddig, mivel szinte minden Dual SIM -esnél (LTE + 2G) a felállás.. . .még a szintén mostanában debütált (itt most tesztelt)
Moto X Play nél is.
Igaz ez 5,5" de ahhoz képest kompakt (keskeny keretes) -
MeGabee
senior tag
-
kimista
aktív tag
üdv
van lista a MA-s különösen ajánlott telefonokról időrendben?
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
MeGabee
senior tag
Nem írta hogy kitétel a hazai beszerzés.
Amúgy a Lenovo Vibe X2 is dual aktív,csak ugye az a fránya 800-as LTE hiány
(#84909) Kbali: Semmi értetlenkedés nem volt ebben,kért jó dual aktívost,mondtam egyet.Te a kákán is a csomót keresed???
[ Szerkesztve ]
"Ha az ember elegendő információ nélkül dolgoztatja az agyát, az éppolyan, mintha üresen pörgetné nagy fordulatszámmal a motort."
-
bagg36
csendes tag
Sziasztok,
HTC One mini 2 mennyire számít jó vételnek ma, vagy esetleg tudtok alternatívát ajánlani kategóriájában? Nagyon megtetszett és HTC-vel jó tapasztalatom van, de nem a legújabb telefon.
Közösségi alkalmazások, esetleg zenehallgatás amire használnám, egy viszonylag jó kamera és üzemidő ami fontos lenne még.
Köszi szépen
-
legenda
igen, arra gondoltam, illetve próbáltam utalni a dual sim active rövidítésével, fontos a csajosnak, hogy mind a két sim kártyán hívható/elérhető legyen.
a zenfone 2 már túl nagy lenne számára, a moto x play kisebb egy hangyányival, de még mindig nem az igazi.
az nem gond, ha az egyik sim szekció nem 4g/3g képes, a céges sim kártyával inkább csak az elérhetőség fontos, bár azon is van neki valamennyi adatkeret (talán 500 MB), de netezésre a privátot használja.MeGabee; a honor 6 dual jó választás lehet, méretileg is belefér, illetve minden más kritériumnak is megfelel elvileg, nézegettem is már, mert biztos tetszene is a páromnak, de azért megmutatom majd neki a biztonság kedvéért.
találtam egy hazai beszerzési forrást is (webshop), de annak még utána kell majd néznem.Kbali, a honor 7 is elgondolkodtató, bár kicsivel nagyobb méretileg az elődtől, ellenben viszonylag új típus, így olvasnom kell az azzal kapcsolatos tapasztalatokról, ha kellő számban vannak már.
köszi mindenkinek a segítséget!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szmozes888
csendes tag
Az S2t néztem, de egyrészt nagyon régi (2+os példányt nem szeretnék), másrészt meg nagyon nem tetszik
Alcatel Pop 2ről mi a véleményetek? Vagy Idol S, mini? -
-
viano
aktív tag
Azért a Zenfone 2-t nézd meg közelebbről,
a Zenfone 2 -ből vannak 5"-osak is
pl. az előbb említett Laser ZE500KL
Laser fókuszos kamerával, (gondolom innen a neve), talán a legjobb ár/értékarányú telefon a piacon.
de ha fontos az erősebb hw. vannak még más 5"-os változatok és
megbízható Eu-s forrásból elérhető.Papíron erősebb a Honor, de én nem vagyok benne biztos, hogy Dual-aktív, mert ahol néztem stanby-osnak írják.
Egyébként a dual-aktívra vonatkozó adatok a legmegbízhatatlanabbak és a Honornak jó sok változata is van, nem Eu. frekvenciákkal. -
viano
aktív tag
válasz szmozes888 #84912 üzenetére
A Pop 2 bevált készülék, általában elégedettek vele, kijelzőnél kell komprromisszumot kötni (betekintési szög). Feltétltnül nézd meg élőben valamelyik szolgáltatónál.
Itt is van fóruma érdemes beleolvasni.
-
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni mobil vásárlás terén. Egy olyan készüléket keresek amire a következők illenek:
- használtan: 80000-90000 ft vagy újonnan: 120000-130000 ft
- max 5.5 colos
- általános felhasználás, zenehallgatás, fényképezés ( minél jobb éjszakai és nappali képeket készítsen), netezés
- Telekom-os vagy független lenne jó
-csak androidos legyen
- szeretném ha: legalább 32 Gb belső tárhelye vagy bővíthetö memóriája lenne, 4G-t tudja, akksi idő minél hosszabb legyenSegítségeteket előre is köszönöm
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Tiensin
csendes tag
Sziasztok!
Lecserélném hűséges S3-am egy olyan telefonra ,amely egyrészt érezhető előrelépést nyújtana, másrészt 2-2.5 évig ismét kiszolgálna.
-100 e Ft a lélektani határ
-új / használt / külföldről rendelés egyaránt mehet
-Bármelyik gyártótól ,de android a preferált oprendszerAmihez ragaszkodom
-Hangzás fülhallgatóval legalább üsse meg az s3 szintjét!
-Sokkal nagyobb ne legyen, ha nem muszáj, mert rövid ujjaim vannak.Bármilyen más típusra nyitott vagyok természetesen!
Köszönöm a segítségeteket
-
Alister71
nagyúr
válasz Tiensin #84920 üzenetére
Honor 6, vagy Xiaomi Mi4
Szevam: OnePlus One vagy Honor 7
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
BenHans
addikt
válasz Szevam #84919 üzenetére
Szia!
Érdemes az LG G4-et megpróbálni mobilkereskedes.hu-tól. Az eddigi vásárlói visszajelzések alapján elég korrektek, és gyártói garival is adják.
Ezen kívül a Lenovo Vibe Shot sem rossz választás.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
MODERÁTOR
-
legenda
nem kimondottan fontos az erősebb hardver - nem nagyon néz ilyesmit az asszony, pedig ért hozzá valamennyire, mert ilyen projekteket is visz -, az egyszerű(bb) és korrekt beszerezhetőség fontosabb szempont, ha a korábbi néhány teljesül.
ahol találtam honor 6 dual típust, ott sok korábbi vevő írja, hogy aktív, egyik kártyáról tudják hívni a másikat.
próbálom nem az én mércémmel nézni - ha már nem nekem kell -, de a laser kisebb kapacitású akkumulátora és egyéb gyengébb mutatói elgondolkodtatnak azért, pláne úgy, hogy a csajos nem cserélgeti olyan sűrűn a telefonját, mint én, pláne ha nem sürgetem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
szabolcs77
tag
Sziasztok!
Asszonynak kellene egy teló (új, használt, kinából rendelt minden jöhet).
Kritériumok:
- 1 SIM elég, t-mobil-os, lehet függő
- jó kamera, ami elfogadható képet készít beltéren is. lehetőleg 13MP
- 5" kijelző
- általános használatnál megfelelő sebesség (yt, fb, e-mail, böngészés. játék nem fog menni rajta)
- max 50 a keretMit javasoltok?
-
dejv
tag
sziasztok!
egy lány ismerősöm szeretne telefont venni max. 60-70 ezer ft között, igazából netezésre és fényképezésre használja, más kritérium nincs a telefonnal szemben.
tudnátok valamit ajánlani esetleg?
köszi! -
viano
aktív tag
Sajnos nekem is rossz infóm volt az akkuról, most derült ki, hogy jóval kisebb, mint korábban írták.
Az 5,5" -osban már 3000mAh-s lenne, de ugye az már nem játszik nálatok, egyébként is az már nekm se tetszik mert öszvéres összeállítás, de árban fantasztikus, igaz csak HD kijelzővel, de már Gorilla Glass 4.
Kérdés persze eljut-e Eu-ba, mert tudtommal ez még nincs itt.
Egyébként nagyon jókat írnak a telóról, jó a ZenUI, páran sokallják az előre telepített programokat.Azért ezt 5,5-ös méretet fontolóra kellene venni, mert a nagyobb akksik és a jobb kamerák ott kezdődnek.
Ez a felhívásos teszt nekem nem igazán meggyőző, most írta valaki, hogy a saját száma kicsöngött, szinglivel persze.
-
MODERÁTOR
válasz Scrake^;DD #84928 üzenetére
"Your search returned 317 results. Only the most popular 70 devices shown."
Xiaomi 13T
-
viano
aktív tag
válasz Szevam #84919 üzenetére
Szia!
Van egy teló, ami szinte minden szempontodnak megfelel, kiemelkedő a kamerája, akku-ideje és belefér a keretbe is, a
Motorola Moto X PlayAz adatait nem írnám ide, a Mobilarénán tegnap jött le a tesztje, ott mindent megtalálsz, de az eredeti topikja már a bejelentés óta pörög.
Az Expansys-nál rendelhető. -
Ájvé
veterán
válasz szabolcs77 #84926 üzenetére
LG Spirit
13 megapixeles kamerás mobilt nehéz lesz találnod ennyiért, esetleg külföldről, akkor is valami minőségit nézz, mert megapixelek nem minden, lehet rosszabb, mint egy 8 vagy akár 5 megapixeles is. -
Ájvé
veterán
válasz szabolcs77 #84933 üzenetére
Nem csak te max 50k-t írták, ez pedig 54k. Ha belefér akkor persze jobb lesz, kamerája is jobb leírás alapján.
-
igergo19
tag
Sziasztok!
Én most az LG G2 Mini és a Sony Xperia E4g között gondolkodom. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni és miért?
Köszi a segítséget!
-
4264adam
veterán
Sziasztok!
Huawei P8 lite vagy Honor6 ban van jobb kamera optika? Esetleg ugyanaz minden kamera terén a két készülék?
-
Köszönöm a tippeket. Még egy kérdésem volna, hogy ezek közül melyik az aminek nincs se gyári se típus hibája? (Nem szívesen rohangálok vele a szervizbe )
A természettől nem félni kell, hanem megismerni azt. A megismerés pedig nem csak arról szól, hogy ránézek valamire és hiszek valamit az által, hanem arról, hogy foglalkozom vele, hagyom, hogy megmutassa önmagát.
-
Alister71
nagyúr
válasz #46372352 #84940 üzenetére
Az autómatikának is kell egy kis idő, hogy rendesen felismerje a helyzetet. A legtöbb hirtelen lőtt kép rosszul sikerül. Én be szoktam mozgatni az optikát a legsötétebb majd a legvilágosabb ( az ég) felé, csak utána irányítom a fényképezendő szituációra, általában nagyobb a siker.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Ájvé
veterán
válasz 4264adam #84938 üzenetére
Honor 6-ban Sony IMX214 Exmor RS van még P8 Lite-ban OmniVision OV13850 van. Honor 6 jobb kamerában és gyakorlatilag minden egyéb tekintetben is. Nem is egy kategória a kettő, nagyon hasonlítgatni sincs értelme.
(#84941) Lord Vader:
Ha jó az AF akkor semmit nem kell tornáztatni...[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
Nem kifejezetten az AF-re gondolok, hanem a témára. Sokszor akart az M4 aqua is tájat sportmódban fotózni, ahol rövid a záridő és miután megmozgattam felismerte, hogy tájról van szó stb...
A Samsung nem jelzi, hogy milyen témát ismert fel, de a Sony igen és annál vettem észre, hogy néha rosszul dönt.dantre: nem a fókusz a lényeg, hanem, hogy rendesen felmérje a fényviszonyokat és ahhoz képest állítson megfelelő iso-t, rekeszt és zárat.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
Alister71
nagyúr
A fénymérés módja ha rosszul van beállítva az tudja nagyon elrontani a képet. Nagyon nem mind1, hogy középre súlyozott vagy matrix módot használunk. Esetleg erős napfényben alak fótozásnál még a pontszerűt is meg lehet próbálni, hogy a fotózni kívánt alany ne legyen nagyon világos, fehér ruha vagy túl fehér bőrnél szinte nem is látszik akit fotóznál ha mátrixban nyomod, mert akkor a környezet alapján méri a fényt. (ha jól emlékszem )
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
bubibaba
csendes tag
Sziasztok! Galaxy S6 / S6 Edge, vagy Nokia Lumia 930? Ti melyiket választanátok? És miért? Volt már androidos és WP-s telefonom is, szóval egyikhez sem "húzok", szóval érdekel minden vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Elektromos autók - motorok
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Öregszem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest