Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    batai15: Nem is azt írtam, hogy sz@r, hanem hogy valamiben a HTC rendszere jobb. :) Nem véletlenül van itthon egy Redmi 4A és nem véletlenül merem ajánlani. Lenne hova csiszolni, látod a Samsung is zárkózott már bőven az elmúlt évekhez viszonyítva, persze jól jött a SoC-k erősödése is. Ahogy írtam többnyire nem óriási különbségekről beszélünk.

    beg: Erről az élvezérlésről beszéltem. Ez pedig a HTC megoldása, amihez további funkciók érkeznek és a HTC elérhetővé tette külső fejlesztőknek is.

    Az ilyen apróságok miatt kell még fejlődniük Samsungéknak is. A memóriakezelésről és sebességről nem egy teszt is van, amiben nem csak az SD 835-ös S8-at, hanem az Exynos verziót és a +-t is megveri az U11. Van egy videó amiben a OP5 pl gyorsabb mint a HTC, de az ugye csak FHD, így előnyben van a QHD-s versenyben azonos SoC-val.

    A One X-et a Tegra 3 miatt húzták le, az M7 hiába volt nagyon jó azt az Ultrapixel miatt. Pedig az alap koncepció jó volt, azóta megfigyelhető, hogy megállt a megapixel hajhászás és kb az ultrapixelt folytatják csak nem 4 megapixelen... Utána az M8 nem hozott nagy változást. Az M9-nél a SD810 melegedés volt túltolva, pedig ugyanúgy a második "javított verziót kapta mint a Nexus 6P, az mégsem volt ócsárolva, ott a nagyobb ház jobban elvezette a hőt, ezen felül továbbra is a dizájnon ment a problémázás. Utána jött a 10-es ami nagyon jó lett, de a káva meg a dizájn, nincs előlapi boomsound (ami eddig fikázva lett) és akkor nem lett kiemelve a strapabírósága. Az U11 pedig minden szempontból fejlődött és topon van, de most az üveg hátlapba sikerül belekötni meg a jack hiányába, pedig adnak hozzá átalakítót amiben van beépített dac és még mindig az egyik legjobb audio mobil. Az edge sense hiába hasznos és innovatív mégis sokak szemét bántja, talán mert HTC, de kíváncsi leszek mit szólnak amikor kijön a Pixel2 jack nélkül és átvett edge sense-szel. :D Meg ugye az ár, mert sokan úgy gondolják jelentősen olcsóbbnak kell lenniük mint a konkurencia hiába drágább nekik a készülék előállítása. Pedig az U11 25ezerrel is olcsóbban nyitott mint az S8.

    Inkább az a probléma, hogy későn ismerték fel mekkora jelentősége lesz a marketingnek. A többiek meg pénzzel lenyomták, volt honnan átcsoportosítani. Hiába jársz élen ha nem te vagy az első aki a többség fejébe költözik. Próbálkoztak EL/BL reklámmal stb, most inkább a közösségi médiára feküdtek rá és a rendezvényekre, pl sziget sátor. Pletykálnak az U11 olcsóbb középkategóriás verziójáról, annak kell jónak lennie, stabilan hozni ezt a méltó színvonalat és a marketingre ráfeküdni. Nincs vész...

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák