- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #12480 üzenetére
Eddigieknél csak a kíváncsiság miatt tettem. De kb 1 évig visszamenőleg minden telefonom használható volt gyári ROM-mal. Kínaiak pörögtek a leginkább, azt mondom. Most meg hát kéne, de se kedv, meg ugye az a zárt BL.
MT6582-es telókat néztem még, elvileg ezek némelyikére van 4.4-es droid is már (Doogee DG800)
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #12467 üzenetére
SP-re 4.2 nincs, 4.1 van, és nem rakom vissza, mert az is szar
(becsukja ami éppen neki nem tetszik, legtöbbször a billentyűzetet, ezáltal ellehetetlenítve az írást)
Kinézetre lehet hogy az, minőségre viszont nem. A kinézet meg másodlagos szerintem, ha megfelelő anyagokból van, akkor nem érdekel, hogy tucat a kinézet.
Ráfizetni az SP-re nem akarok, elég nyomott áron megy, kb 40k amit elkérhetek érte. Drágábbat nem akarok a max plaxon kb 33 ezer. Mondta, hogy elég olcsóbb telefon is nekem
-
-
HuMarc
veterán
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12183 üzenetére
Hát nem tudom ... lehet csak én bénáztam vele, de a galériába míg eljutottam 3X annyi idő volt mint Android -nál
Szerk.
Az összes telefon (persze a Nexusokon kívül) úgy tele volt "blotware" -val hogy alig volt szabad MB/RAM míg a 2GB/RAM Nexuson van kb. szabad 1.5GB/RAM addig a 3GB/RAM telefonokon kb. 700 -800MB a szabad memória, nagyon nem jó
Sebesség ide vagy oda elég csúnya pici laggokat és akadásokat láttam azért a Lumia 1520 -on is, pedig előtte direkt újraindítottam
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12180 üzenetére
Hát nem tudom ... kicsit zavaros az egész, ott a "Kérem várjon" felirat, aztán a status báron a kis pontok növekedése (betöltés animáció) albumban vagy akárhol mire eljutok valahová pl. fényképek vagy az áruházba kb. 5-6 ilyen animáció és felirat jön be (olyan mint egy "matrjoska baba") végtelenek a menük
(#12181) Cyberpunk
Ez így van, ha anyaghasználatban és minőségben hozná a Nexus 4 szintjét már rég lecseréltem volna, de nekem ez így már visszalépés lenne !
Hardveresen picit erősebb, de a FHD kijelző miatt semmivel sem tűnik gyorsabbnak vagy smoothabnak, kijelzőben és kamerában jobb de kb. ennyi
Szek.
Multimédiában nagyon ott van az LG egy ilyen Oled -t láttam (mit ne mondjak gyönyörű) hátul középen van az elektronika, de az egész olyan mint egy nagy hajlított ablaküveg ... sehol egy keret vagy valami
csodaszép képe volt mindezt 2 millióért
-
w333
félisten
válasz
batai15 #12112 üzenetére
Nagyon szép ...
nekem is valami kis Suzi kéne 2005 -2010 !
(#12114) Ed3r_X_
Pontosabban ez melyik Pentium D ?
(#12117) batai15
Jah -jah én is ilyen 1 - 1.2 misiben gondolkodom majd, városban bőven elég lesz, kis fogyasztás + láncos pörgős motor, fenntartási is nagyon olcsó
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #12013 üzenetére
Lesz az 7 is.
Egyébként az 5 könyv átlagban 4000 Ft-ba kerül, tehát ha veszel egy ebook-olvasót 20k-ért, akkor sok-sok könyvet elolvashatsz anélkül, hogy fizetnél érte
(eufemizmus a lopásra). De szerintem akkor inkább ne is vegyél semmit, mert 5 kötet (~5500 oldal) alatt ki fog sülni a szemed. -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #12003 üzenetére
Vannak droidos ebook olvasók. Akár amit hackelni kell hogy előjöjjön, de legalább 2.1. Az már valami. 5k körül meg legfeljebb valami ARMv5-ös szörnyet vagy ideos S7-et kapsz. Legszarabbnál is szarabbak. DPS dream7 is szerintem több.
És tényleg nagyon rossz rajta olvasni.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #12001 üzenetére
WTF? A PDF áll a legtávolabb az ebook-formátumoktól. Nincs tördelés, se semmi. Szóval a PDF gáz. Persze az olvasók zömmel kezelik a PDF-et, de az igazi ebook-formátum az epub (minden, ami nem Kindle), és a mobi(/azw3/kf8, kindle). 5000 Ft-ért bármit venni... Hát...
Olvasásra ebook-olvasó! Csak és kizárólag. Én nemrég fejeztem be a Trónok harcát, most tartok lassan a Királyok csatája felénél. És egyébként ha csak azt az ebook-mennyiséget nézzük, ami rajta van a Kindle-en, kb. 50k-t spóroltam könyvön
(nyilván, Mo.-n nincs rendes e-könyvpiac, ez wirágbolt.) -
w333
félisten
válasz
batai15 #11968 üzenetére
Igen ...
(#11969) Cyberpunk
Jah ezt nem tudtam
Szerk.
Jön a vízálló / 5.5" QHD / Snapi 805 / 3GB/RAM ... HTC M8 Prime !
Hát ez szerintem nagyon brutális lesz !
-
w333
félisten
válasz
batai15 #11959 üzenetére
Persze próbáld ki ... de szerintem sok dolog hiányozna az Android -ból !
(#11960) Cyberpunk
Külső forrásból lehet rá telepíteni alkalmazásokat ?
Bluetooth -on lehet más telefonra küldeni zenét vagy képet ?
Előző verzió rendszert vissza lehet rá tenni ?
Miért csak iTunes -en keresztül lehet vele fájlokat másolni ?Szerintem pedig nagyon is zárt ...
(#11962) Picike8
Már hogyne lehetne !
-
Cyberpunk
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #11800 üzenetére
Gőzöm nincs, nem bújtam bele. Én nem vagyok előfizetve moslékra. Hús az volt benne. De egyébként meg két menü lett. Előrébb ülő haver mintha mást evett volna.
Cyberpunk már rájött ahogy látom. Az egy iPad2. Előtte az a kicsi meg a svéd i4. És egy Samsung Monte-val telefonál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Bluering Libra irodai forgószék
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest