- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blackmirror
őstag
-
quailstorm
félisten
Én meg megosztom veled hogy lesz egy olyan telód amit rühellek
Az erős procin kívül sokat nem tud felmutatni, nagyon finoman szólva is ultragagyi a videó és hangtechnika benne...
(#947) Švejk: persze csak kisképernyő nagy pixelek, csúnya élsimítatlan szar, input lagos kijelző, néhány játék bugol. Ja jó játékra, csak nem nekem. Bár ebből az okfejtésemből már elegetek van tudom. Ja és arról se feledkezzünk meg hogy mindeközben leégeti az ujjaidat...
Érdekes hogy PC monitornál, TV-nél fontos a képminőség, telónál nem, meg az is hogy a renderélsről, élsimításról cikkeket olvastok PC-n, telón meg leszarjátok. Ezzel nem tudok mit kezdeni.
-
dokee78
félisten
Az ő képeit láttam,én is csodálkoztam rajta.
Igazából szemezgetek az Galaxy ACE 3-al és az Xperia M-el.
Szerencsére egyik sem AMOLED viszont nem is IPS,de elvagyok a TFTvel.Az ACE 3 felülete jobban tetszik és vágyom egy Samura azért titkon.
Igaz valószínüleg az ár fog dönteni,ha a Samu max 5k-val lesz drágább akkor ő nyer.
Feltéve,ha lesz a T-mobile-nál és nem Broadcom S.O.C-al. -
HuMarc
veterán
Mondtam, hogy ez még nem olyan nagy szám, elég könnyű év volt. És természetesen kilencedikben jobban oda fogom tenni magam, mint most, szóval reményeim szerint akkor sem leszek rossz tanuló. (Nem mondom, hogy meg tudom majd tartani azt, amit eddig tartottam, mert nem tudom pontosan, hogy mit fognak elvárni, de azért reménykedem benne.)
-
HuMarc
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
batai15
félisten
-
batai15
félisten
óó nem úgy megy az..
ketten vesszük szal nem csak az van amit akarok.vagy golf 3 variant , vagy focus lesz ha lesz több pénz.
amugy csak neked csak most
[link]
kötelező nézni/olvasni való mint zsiguli fannak.
Ám ezek a gépek! nagy ritkán ha látok ilyen majdnem be gerjedek rá! ne tudd meg milyen élmény volt tavaly nyáron debrencenbe tuning talin vftsbe ülni meg menni 1 kört vele.. -
batai15
félisten
nem nem utálom
ez pont hogy sportosság. nem ez a cica tuning hanem a kemény gyerekek gépe!
[link]
no ilyen felni menne rá, bátorba is van egy ilyen arany barna ilyen felnivel, nagyon badass!
[link]
konkrétan ilyen színű lenne a biga, de mondjuk erre később találtam rá mire kiötlöttem a bigát.
Amúgy pr cuccot bszereztem már, csak bnőm nem engedi a zsigulit..
Hidd el énse szeretem a földig lehuzott lököst, meg ilyeneket.. ez a konkcepció amit kitaláltam inkább az erőt sugározza. -
batai15
félisten
Zsiguliból én a következőt képzelem el:
aranybarna, a oszloptól felfele tört fehér, ez meg adná az amcsi stílust olyan mácle kár lenne.
Motorba persze az elengedhetetlen 1.6 somogyi féle dupla wéberes kálmán leömlő fejes mocogó,
kálmán féle kipuff rendszerrel. lamellás sperr difivel . belső rész meg vfts műszer fal kagyló vagy fejtámasz nélküli bőr ülésekkel.Ki lakatolva persze, lenne benne 8 as gomb biliárd golyó váltó gombal, hosszú karos!
a kapcsolók a rally autókban lévő biztonsági záras.
Külsőre még egy jó széles peremes 15 collos felni, sok küllős hásó csomag tartóra egy kacsa farok szárny előre meg egygéptetőre egy beszívó. kb ennyi. -
batai15
félisten
igazából még az amcsi izom autók dobbantják meg a szívem, különösen a 69/camaro-charger .
Sorrend amúgy : evo 9, audi r8 ,lada 2105, izom verdák.
lakásból lenne egy 2 szintes tony stark féle, csak persze sokkal kisebbe, ha meg hajadon lennék akkor egy raktár épület, egy felső szintel egy légtérbe a kocsimmal.
Amúgy nem venném meg mindenből a legdrágábbat, mert az paraszt vakítás. persze jobban élnék mint most, mert a 74 ezer forint fizum kevés, de nem lennék elszálva. olyan havi 160 ezer elég lenne.
Házból ilyesmi:
még esetleg [link]
ezek az ablakok nagyon tetszenek, csak nem olcsók éppen.. -
Keeperv85
nagyúr
Nem úgy értettem, hanem úgy, hogy a teszteknek van szerencsére egy bevett formája. Tehát tudhatod előre, hogy külső, szoftver, akku, stb..stb.. Na most ha belefogsz egy olyan témába, ami majd a remélhetőleg most megjelenő cikkemben lesz, ennél nincs előre "sablon". Menet közben állítom össze, hogy mi legyen vagy éppen ne legyen benne. Menet közben készülnek a képek, közben próbálom is amit írok, stb...stb...
-
Keeperv85
nagyúr
Mire készen lesz elavul az a ... cucc.
Mondjuk nekem egy itteni teszt hossza saccra egy délután lenne. Max. a képek miatt csúszna másnapra. Ha tudod mit kell írni, akkor egyszerűbb a helyzet, mintha fel kell találni egy új "koncepciót", hogy beférj az ésszerű keretekbe. A mostani cikk is lehetne jóval hosszabb, de olyan tömény, hogy szerintem a legtöbben a felénél fogják feladni...
-
HuMarc
veterán
Uhh, imádom azt a filmet.
Mondjuk az osztálytárdósaimmal nem nézném meg, szerintem elröhögnék, és nem értenék meg. Véleményem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezért kell mentegetni mindig, így nem elölről kezded.
Más:
Ma voltam a T-Mobile-ban, megnyomkodtam 1-2 telefont. Galaxy S4, Galaxy Camera (nekem tetszett, tök elképzeltem magam vele) S3-at is (bár azt nyomkodtam már), meg pár Xperiát. Ja és a 10.1 Samsung Tab-ot, nem is tudom már melyiket
-
quailstorm
félisten
ahogy átütnek rajta a mögötte lévő ikonok harsány színei
az iOS6 meg a Win7 giccses, jajóvan, biztos az én szemem a rossz. Inkább azok a rendszerek mentek el a határig, amíg még nem túlzás...
de nekem ez maradandó agykárosodást okozott
az iP 5-öt megértettem, változtak az igények kell a nagyobb méret, azt már nem értem miért kell kötelezően vágni a telefon szélének, S2 nem teszi...
az hogy elhagyták az üveg hátlapot, meg kopik az alukeret, kibírom. Lila kamera se olyan szembetűnő már. Egyébként fasza cucc, kivéve gyári füles, az egy rossz vicc. Meg az új felbontás is okozott némi idegtépést a fejlesztőknek. De nem tudom rámondani hogy rossz, miután jópár órát fogdostam. Játszani ideális az tuti.
Bár ha lenne iP 4S méretű, alakú, iOS6 design 1GB RAM-mal mást gondolnék. De ez nem tömegérdek.(#591) batai15: ja, praktikus, tény. Csak randa. Jailbreakes tweak-ként már léteztek ezek, meg más OS-en is. Ha nem lépik meg az már ku***-ra gáz. Így is késtek. CM7, néhány gyári GB, symbian belle, Nokia N900, lehet sorolni mikbe volt már ilyen funkció a "tálcán".
-
quailstorm
félisten
mindegy én nem bírom nézni, belefájdul a szemem...
ezek szerint én nem tudnám felmérni a piaci igényeket, ez van...
bár kétlem még mindig hogy a nagy többségnek ez tetszik, anno a win7 design nagy sikert aratott, és most se népszerűtlen... meg mondom, iPhone topicban is szinte mindenki finoman szidja a felületet. Egyszerűen nem idevaló... komolyan kár hogy Jobs elment... azóta a legkevésbé nem hat meg mit csinálnak, sőt mindent elrontanak...ameddig nincs kész minden app ikonjának átrajzolása addig még egy hibrid hányás csavar is lesz benne?
-
quailstorm
félisten
a szép az mindenkinek szubjektív, de nincs valami kitekertség érzésed a linkelt képnél? Oda a harmónia, meg a kifejező ikonok...
iPhone userek se nagy örömmel fogadták...
nekem meg az eddigi volt a tökéletes
öregszem vagy mi van? Mindenki flatra váltott, a következő a droid lesz? Ott legalább van más launcher... Egyáltalán nem értem miért jó ez a drasztikus váltás. De legalább elföldeli az amoled hiányosságait... -
quailstorm
félisten
XP olyan kopogós műanyag design de szeretjük.
Viszont nem tudok, és nem is fogok tudni mit kezdeni az iOS7-tel. Rettenetes...
Most ez vagy inkább ez?ezt a gyönyörű design miért kellett a 0 szintre levinni? Inkább nézem a WinCE ikonokat, meg bármit. Ez nem fantáziadús, nem egységes...
az a safari ikon, azok a színátmenetek, rettenetes 5 perc alatt összehányt munka, amivel kitörlik több év kemény küzdelmét... gyökerek
legalább hírmondónak maradnak azok akik nem kapják meg az iOS7-et, hogy valamikor ez szép volt.
Tuti nem szoknám meg oly hamar mint a Win8-at. OK az flat, meg nem glass. Tehát alapvetően nem szeretem. De ráált a szemem, mert kb csak a címsor ami egyszínű, ennyi a lényeges váltás.
egyébként design+ergonómia díjas nálam a vista. Kár hogy a gesztusvezérlést kihagyták belőle...ja és sajnálom hogy win8-ban már nincs classic shell, használtam sokat, nem szép, de lényegretörő
a MIUI-ról meg annyit hogy van benne egy tucat jó privacy funkció, szebb mint az iOS7, de eltévedek benne... -
HuMarc
veterán
A Galaxy Camera sem saját ötlet, a Panasonic-nak jóval hamarabb volt optikai zoom-os modellje.
-
Cyberpunk
félisten
E honap 4.-én adták fel postán. Elvileg a jövőhéten ideér, 5-7 napot írtak mint szállítási határidőt, nyilván munkanapra értik.
130k lesz összesen, mert kellett vennem egy töltőfejet is hozzá. Természetesen EU-ból jön. Két napja nyílt meg hivatalosan én már csaptam is le rá, de elfogyott így várnom kellett egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest