- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
válasz
Ed3r_X_ #1388 üzenetére
A Lenovóra van, én most a magyar ipart támogatva Cappa72 fórumtárs romját használom, a legjobb.
Persze nincs annyi mint SGS II-re vagy Sensationra de azért akad bőven.
Minőségre a Lenovo elképesztő. Prémium.Volt Champem, vagány kis cucc, szerettem.
A legrosszabb nekem is játéknál jött, összesen 4 MB van játéknak fenntartva, több nincs!
4 kemény megabájt, több játékot nem telepíthetsz! -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1204 üzenetére
Ha te egésznap játszol...
De mint írtam a böngészők is a leggányabbra vannak fordítva, Chrome FF kivételével."De amíg történik minden, minek lássak mögé?"
mert érdemes és érdekes azértÉn mindig is úgy tekintettem rá mint egy mini PC-re. 2002-től 2009-ig meg is volt a lehetőségem rá WinCE és Symbian meg linux alapokon. Most kivették alólam a lovat. Mérges vagyok. Ennyi...
Eltömeghulladékosodott az okostelefon világ, és egy darab tradicionális cucc nem maradt. -
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1196 üzenetére
Igen, ez meg is történik S3-mon. Konkrétan az az app futhat csak amit nézel... ultragáz.
Az N900 portnak meg nem az a baja. Hiányoznak driverek. De megnézheted akármelyik 256RAMos telót, semmire nem jó többnyire, csak idegesíteni. Egy WindowsMobile vagy Maemo linux, esetleg Symbian meg 50 appot futtat rajta egyszerre, és szálanként háttérben dolgoz ahogy egy PC. Ja és csak akkor zár be valamit ha a szabad RAM 0 bájt...
Ezért nem értem hogy miért nem a jó rendszereket fejlesztették tovább, miért győzött ez a szarrakás, ami csak pazarol egyfolytában. Már 5-6szor jobb telefonok vannak mint anyám gépe, csak éppen le vagy korlátozva azzal az okádék rendszerrel.
De ezt a vitát már lejátszottuk párszor. Nem vagytok tech guruk, nem láttok a felület meg az apprengeteg mögé, nem is az a dolgotok. Élvezitek hogy az androidon minden kisujjmozdításra ott van. De attól még magvában hibás elmélet hajtja.(#1197) w333 : ma jött a samsung hír, azon kívül meg semmi. De esélyük nincs. WP-ből Nokiát vagy semmit. A szolgáltatáskínálat messze jobb. Meg volt egy két nagyon elbaszott WP modell is.
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1190 üzenetére
És akkor mi a helyzet az S3-mal? Nagyon gáz hogy 1 giga RAM nem volt elég...
Tudom, ha egy teló ARMv7-es, min 512 RAMja van, és jó CM vagy gyári rendszer van rajta, akkor megy szépen. WP-ből meg bármelyik teló. Na akkó most mivan?Meg az N900 és a 256 RAMon a droid esete. Ma is csúcs multitask gép droid alatt megfullad a play áruháztól. Szégyen.
-
-
quailstorm
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1136 üzenetére
A lumia 800 meg felette azért nagyon bírja a gyűrődést, de nem szoktam velük találkozni, én inkább az N95-öm szoftveres lassúságának okára volnék kíváncsi...
S advance-nál erről tudok
Country/Carrier Date Version PDA CSC Kies
Hungary (VDH) 2012 May 2.3.6 I8160XXLD8 I8160OXXLE1multitask? Droidon a gyári böngésző + SMS nem jön össze pár telónak mint pl S3... de lesz majd megnyugodthatsz. Hiába van a droidra sok app, ha egy fosadék az egész.
-
quailstorm
félisten
-
batai15
félisten
válasz
Ed3r_X_ #1022 üzenetére
nem baj! szeretem a kihívásokat!
svejk: bocs lentebb adtam! csak félszemmel telót basztatom, meg gépezek!
egy belsős lg emberke azt mondta hogy ennyi vót mese vót füle farka benne vót.
néztem hogy edzett a csávóka az acélember forgatására-
durva nagy lány nyakába azt huzta + súlyt is.. -
HuMarc
veterán
Rengeteg WinMo-s HTC, pár WinMo-s Samsung (pl. Omniák) sok-sok Nokia (Symbian és Maemo, MeeGoo, Windows Phone), aztán Androidon a Nexusok, a csúcsmodellek, különlegességek, kínaiak, meg még nem tudom, mik, aztán WP7, 7.5, 8, Bada, HP WebOS, Blackberry, iOS, hát, kb. ennyi.
Azt, hogy az Androidos Samsungokról mennyit fogok írni, nem tudom, mert elfoglult vagyok, nem biztos, hogy tudnék a Galaxy Ace-ről szalonképesen írni
Szóval nem, nem lesz benne Samsung-többség, annyi minden más is van, amit nem szeretnék kihagyni.
-
jeni
félisten
üdv
ha az emlékezetem nem csal akkor a i5-3570K BOX prociról volt szó? engem is majdnem bepalizott, aznap reggeli érdeklődésemre d.u. fél 4-kor írt,hogy érdeklem a dolog?
holott már reggel 8-kor a pénzt elsőnek átutaltad neki.,ennek ellenére a többi érdeklődőktől pénzt próbált kicsikarni! végül is mégis elküldte valakinek a cumot,vagy csak nem létező termékként volt hirdetve? -
dokee78
félisten
És ha nem Broadcom lesz benne?
Ugyanis "A közép-felsőkategóriás újdonság hazánkban LTE támogatással bíró verzióban kerül piacra várhatóan augusztusban."
Melyik Broadcom tud LTE-t? -
HuMarc
veterán
Önmagában az Advance képe nem elviselhetetlenül csúnya, de az S3 Minivel összehasonlítva az. Én az S3 Minire azt hittem, hogy IPS, amikor az Advance mellett láttam. De gyanús volt, mert rémlett, hogy AMOLED-es. Szóval szerintem az SGS Advance nem csak azoknak csúnya, akik nem szeretik az AMOLED-et, de még AMOLED-nek is csúnya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest