- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #10741 üzenetére
Speedshopnál azt lehetett nyerni és végül egy fórumtárs lett a szerencsés
(#10747) Blackmirror: Vicces, mert ennek ellenére sok embernél láttam BB-t kézben
Új One jó meg szép, de nem fog úgy csökkenni ára reálisra mint másoknál - szolgáltatók meg csomagokhoz nem adnak olyan kedvezményt - annyival többet én meg nem adnék érte.
Ahhoz képest meg, ahogy HTC tavaly után szabadkozott, hogy nagy érdeklődés meg pozitív vélemények miatt idén majd tényleg jönnek nagyobb stand és több telefon... Igazából tényleg lett több telefon (2 helyett már 3), de mind One, meg egy négyzetméterrel nagyobb volt stand is. De legalább ők ott voltak tényleg
-
pit stop
addikt
válasz
batai15 #10738 üzenetére
Nekik is volt tombolánál egy játékuk, top3 kapott ajándékcsomagot. Másodiknak mondták nevét, kiment átvette, kész. Aztán jött első, meg feltűnt még egy srác hogy a második márpedig ő volt, van képe is. Azonos nevű meg lenyúlta másodiknak járót
De még nézőtéren visszakérték tőle
-
Bkrisz9
őstag
válasz
batai15 #10644 üzenetére
az auto korrekció még néha téved mert csak beta benne még a magyar nyelv. én egy hónapja töltöttem le akkor még nem volt benne de feliratkoztam a hírlevélre meg szavaztam a magyar nyelvre és most kaptam email t h már van benne de ahogy mondtam ez nem para mert egy felfelé mozdulattal lehet menteni a szavakat
-
dokee78
félisten
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #10528 üzenetére
Eredetileg is ilyen a színe, vagy ez csak egy adott kép? Mert beszínezve (már ha van neki eredeti) lehet jobb lenne) Viszont kontúrokat élesítve így is jó lehet akár.
Na majd amúgy is az arcképszerkesztő topikosok megmondják, mikor eljön az ideje. Furcsa leszel
Így is nehéz volt megszokni, hogy a robotfejről váltottál
-
Švejk
őstag
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
batai15 #10493 üzenetére
Csak rajtad és Qru-n kívül nem biztos, hogy ezt más is tudja (moderátor) Amúgy múltkor éppen az egyik tag nem kapott, pedig annak semmi büntetése nem volt, csak éppen nem megfelelően szólalkozott meg a megfelelő topikban (előzményeket nem tudok, de balhézott)
De ez szimpla találgatás, az egyéni elbírálás során maximum kis időt ráraknak, de fogsz még kapni. (szerintem)
2 óra? Mindenképp ennyi lenne? És ha picit később érsz haza. Vagy másnap meló még?
-
Blackmirror
őstag
válasz
batai15 #10441 üzenetére
Látod nekem ez a pontozás volt a fura.
Egyébként mára már divat az S-savazás, csodálkoztam volna ha az s5-nél nem megy a hurrogás ha nem a plecsnibe meg a műanyagba kötnek bele akkor a kezelőfelületbe
(igaz az nekem sem volt a kedvencem,kinézetre sem tetszik...ment a nova+exdialer combo az advancere is). -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #10450 üzenetére
App drawerben lapozási animációt lehet változtatni? Hogy ott is kocka legyen? Kb ennyi az igényem egyelőre.
4.4-es trebuchet nagyon paraméterezhető.
Ja és kiderült hogy a GG1 nem karcálló...
nadrágomon van valami rézlófasz, gondolom szegecs, dísz, azt kikarmolta a kijelzőt -
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #10448 üzenetére
Nyugi van, nem harapott meg senki. Már rájöttem miért ajánlod. Valószínűleg azért mert GYORS. Ennyire hamar home gomb-ra sose reagált még a kezemben. Trebuchettel volt hogy több mp is, igaz, szarrá volt animáltatva. Ez annyira nincs.
ADW eléggé RAMtakarékos, ARMv6 tapasztalatokból raktam fel hátha gyorsabb. Még az SE Arc launchere fog olyan kevés RAMot. Csak az laggos.
Egyébként utálok témázni. Egyszer választok valamit ami valahogy kinéz és el lehet rajta olvasni a szöveget azt cső.
PC kinézete se változik nálam éveken át, max több lesz az ikon. XP-n lett most egy nagy változás, a Zune téma.
-
quailstorm
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #10319 üzenetére
Egyik zsebében 1320, másikban 1520
Az az érdekes, hogy nem éreztem (bár csak a menüt pörgettem, de Androidon ez is elég, hogy megállapítsuk egy telefon ~ értékét), hogy elbújhatna az L520-am. És ezt nem úgy kell érteni, hogy nem olyan nagy durranás az 1520, vagy a 1320, csak azt, hogy cefetül jól optimalizálnak.
Persze kamera tekintetében elbújhat az 520-am
De amennyit használom (semennyit) arra elég.
-
quailstorm
félisten
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #10279 üzenetére
Az nekem nem értelmes, én annyit droidszarra nem költök MTK-ra meg pláne, sőt eredetileg úgy volt hogy soha nem veszek droidszart, csak kiszorítják az embert az életből ha nem vált
Egyébként meg N900 nem eladó, egy szarráhasznált N95-ért meg ugyan mit adnának? N900 meg úgyszint hullik szét a "garancia" miatt.
A többi telómért meg jó ha egyben adnának 2k-t.Max ilyen Gnex, SGS3, Nexus 4 dolgok jöhetnének szóba, a következő lépcső meg az iPhone.
Egyébként hihetetlen, hogy leszaroztok egy olyan telót, ami kb 2x erősebb mint az N900 vagy a HTC HD2, és azok gyári rendszeréhez képest multitaskmentes, laggos fos, ami mindig a memóriáért kiabál.
A rendszer a fos nem a teló a gyenge. PONT.
És ebből a szempontból mindegy a GB. 2 hét alatt leamortizálódik az is. Csak legalább elavult és buta.Egyébként egyfeladattal semmi bajom a sebességével, amikor kifagyott az várható volt. Annyitól még N900 is megfagy egy két percre.
-
quailstorm
félisten
válasz
batai15 #10261 üzenetére
Figyelj, rinyálhatsz, de még mindig azt tudom mondani hogy vehetsz nekem értelmeset. De ha nincs pénzem többre, akkor ne fikázzad.
Őszintén ennyim volt.
Dönthettem. Vagy nem lesz még hónapokig droidban részem. Vagy lesz egy normális kitkates tellám, ami ha éppen nem frissít 6 appot egyszerre miközben lementi az összes telepített appot a rootuninstaller, még működik is. Sőt, a kitkat ellenére játszok vele. PONT.
Sokkal jobb szvsz mint egy y300 és harmadannyi...Ja és L520 meg gép(Win8) közt megy az asphalt 8 multi, csak a local wifi race nem. Onlineban bezzeg összerakja
Egyébként most már végképp hányok az S5570i kijelzőtől. Pedig ez se valami jó.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #10136 üzenetére
Ez most 10×7 cm-es és 300 dpi-s. De átméretezem neked az eredeti (.xfc) fájlt olyan méretre, amilyenre akarod. És akkor nem lesz veszteséges. Csak az enyém az egy ilyen műanyag tokba kerül majd bele, és ezért pont 7×10 cm. És akkor már a tiédet is ekkora méretben csináltam.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #10130 üzenetére
Ilyesmit tudtam összedobni, és ennél nem is nagyítanám tovább az arcképet, az a 40×50-es méret elég súlyos korlát, és a Google nem is találta meg a képet más méretben.
Ed3r_X_: Nyomtató?
Itthon nekünk is csak egy fekete-fehér lézer van. De szerintem a nyomtató kérdése a legkisebb.
-
Blackmirror
őstag
válasz
batai15 #10113 üzenetére
Épp azt néztem hogy apródon elég sok Sola van fent, 20-25-ért.
Ha el is adja áron alul akkor elég sokat kellene hozzátenni...Apródról jut eszembe: eladtam az egyik pocket neot.ajánlottak cserére több telefont is.
A kedvencem az volt hogy:nokia c5-03 5mp kamerával cserejájj mondom nemár.
quailstorm: csak összerakod a hd2-t?
Bkrisz9:azért egy ace3 kijönne v valami kínai de ott meg nincs gari.
-
HuMarc
veterán
válasz
batai15 #9948 üzenetére
Vonattal ahogy nézem összesen 8 órát utaznál
Az meg kb. annyi, mint a rendezvény maga. Esetleg Oszkár, már most is van két nyíregy -> pest ápr. 19-én, és lehet lesz majd még több is. Érdemes figyelni. Bár ezek sem 2 és fél órát írnak, hanem többet.
Egyébként vonattal valószínűleg a nyugatiban szállnál le. [link] 4-6-os villamossal 15 perc, gyalog sem több 30-nál.
-
Švejk
őstag
válasz
batai15 #9912 üzenetére
Zene az agyban. Ezen kívül nem sok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Milyen autót vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EAFC 25
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest