- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
Hirdetés
Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
#04441088 #45643 üzenetére
Nos itt szerintem külső alapján kell döntened
Szerintem szép mind a kettő, bár engem zavarna picit az alcatel-nél hogy alcatel, hisz ha valaki az alcatelt említi mi jut eszedbe? ezeréves telefonok
de ettől függetlenül jó telefon
A kamera jobb a motorolában nekem ez is fontos lenne
viszont kisebbSzerintem a topicjaiban nézd meg hogy milyen hibákra panaszkodnak, utána pedig dönts hogy melyik tetszik jobban
ftimmy@ Találsz már remek Desire HD-t az nagyon ajánlott, nekem is az van, és remek telefon
Van pl HD7 ami windows phone-os,
LG optimus Black
Samsung galaxy s vagy s+ (bár nekem samsung nem kéne,ez saját vélemény)
HTC HD2Ezekből kisebb nagyobb szerencsével használtan, ki tudsz fogni jó állapotú garisakat 50ezer környékén! Csak ügyesen kell keresgélni
-
agabe
addikt
válasz
#04441088 #44524 üzenetére
xperia-aknak jobb a hardvere, de a mini eleg kis kepernyovele rendelkezik.
ray, vagy neo (neo v) nem johet szoba? azok mindkettonel jobbak a normal kijelzo miatt... a defy+ csak fozott rommal kozelit az xperiakhoz, de nem eri el oket (kameraban sem), viszont tobbet bir egy feltoltessel, es talan valamivel kevesbe kell ra vigyazni (bar azt se dobalasra talaltak ki)(#44529) vivi433:
csak hasznaltban...de ott is kaphatsz esetleg olyat amin van legalab meg egy ev gari, es hibatlan (elofizusat semmikepp ne vegyel senkitol, max feltoltoset, vagy fuggetlent, es a szamla is mindenkeppen legyen meg ne csaka a garilevel...gsm boltban sem ajanlott venni, mert annak az eredete telejesen homalyba vesz, es ha elofizus volt amit letiltanak, akkor gsm boltban max megvonjak a vallukat)( #44528) Divi27:
valamikor osz kornyeken varhato...jopar honap meg az tuti.
egyszeruen mar csak azert is ertekallobb mert iphone. a 64GB - os ertekallossaga nem jobb, csak miutan uj allapotaban is dragabb, ezert hasznaltan is az (bar picit tobbet veszt aranyaiban mint a 32GB-os az tuti)...de ez csak az esetben erdekes ha el akarod majd adni, mert mondjuk 2 ev mulva erni fog (hasrautok) 50-60 ezer forintot (az eddigi trendek alapjan...de ez 2 ev alatt azert valtozhat is), mig egy galaxy s2-es meg kb 30ezer lehet majd...de az ertekvesztes attol is fugg mennyiert tudod beszerezni most a telokat. -
fatal`
titán
-
Jadro
veterán
válasz
#04441088 #14735 üzenetére
Route 66 van a Wave-en. 30 napig ingyenes, aztán pénzes. Egyelőre más navi nincs rá, de ígéretek vannak. Ndrive pl.
Igen, A Bada teljesen magyar a készüléken.
Nekem mindkettő készülék volt/van. O2-ről jöttem át Wave-re. Nem bántam meg egyszer sem, mondjuk nem használok navit, ellenben fotózok és videózok a géppel. A fényképezés azonos minőség kb, videóban a Wave sokkal jobb. Sebességben, anyaghasználatban szintén. Olvasgass utána, mert Wave-nek is vannak még bugjai, de stabil a rendszer.
-
válasz
#04441088 #14681 üzenetére
Az Omnia2 jutott nekem is az eszembe egyébként, de a weboldaluk alapján nem árulja a T
És egyébként a gyorsaságával vannak gondok állítólag.
A Nokiák az ingyenesen használható Ovi Maps miatt előnyösek, de a gyors ott is elég relatív... Ettől függetlenül, bár nagyon utálom személy szerint, az N97 Mini jó választás lehet talán. Raktárkészlettől függetlenül.
-B-: Nyugi!
-
válasz
#04441088 #14679 üzenetére
Mi meg olvassunk a gondolataidban, "barátom"?
Az iGO8-cal egyébként elég hamar leszűkítetted a kört (Windows Mobile), és egyébként megnézve a T kínálatát azt kell mondanom, hogy nincs ilyen eszköz jelenleg náluk. Szerintem nem is lesz, valamiben kompromisszumot kell kötni.
-
Inarus
addikt
válasz
#04441088 #13823 üzenetére
Nokia 5230
Ingyen navi offline, normális méretben, örökre. A fórumában (is) le van írva, hogyan kell rátölteni a térképeket számítógépről.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- SSD kibeszélő
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest