- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Hirdetés
Aktív témák
-
Domxc
senior tag
válasz
nggabi #38153 üzenetére
Azt hittem, hogy egy telefont rom nelkul is lehet hasznalni, bar biztosan en vagyok a hulye, hogy elvarom ezt ennyi penzert.
Nem vadoltam egy szoval sem az os-t, csak azt irtam, hogy ez nem az en mufajom, ugyhogy nem most kell elovenni a fanboy veredet, es engem (elnezest egyszer, a lassulasnal, ez esetben kicsit tuloztam, de nemegyszer volt pelda JVQnal is, hogy a menu nehezen allt fel)Midenesetre nem fogom kiszerkeszteni ezt a hozzaszolast, mert nagyon nem birom mikor engem hibaztatnak, mert nem azt csinalom amit mondanak. (ami egyebkent nem is kotelezo)
-
axioma
veterán
válasz
nggabi #37743 üzenetére
Mivel euronics+hitelkartya=budapest bank, valoszinuleg az aruhitellel kevered, az a cetelem. Ezek szerint rossz ceget hivtal fel
A BB hitelkartyai a piac legjobbjai kozott vannak, es nem csak elore fizetessel, hanem a kovetkezo honap 15-eig fizetve kamatmentes - jo, van kartyadij, meg van zarasi havidij, osszesen egy ev alatt kevesebb mint 10e-be van a kartya, DE nem csak az elso vasarlasra 10% a visszaterites, hanem minden tovabbi vasarlasra es csoportos beszedesre - ld. kozuzemi szamlak fizetese - 1%, ami a kov. honapig rendezheto tovabbi dij nelkul. -
axioma
veterán
válasz
nggabi #37708 üzenetére
Van ne'mi gyakorlatom mindenfele hitelkartyakkal, es ez nehezen hiheto (ugy ahogy te be akarod allitani, azaz hogy kamatozik elso perctol akkor is, ha ott a fedezet - jellemzoen ha nincs ott, a turelmi ido vegeig vasarlasnal akkor sem). Mi a linkje az ajanlatnak, mert azt nem irtatok ide?
-
-
válasz
nggabi #37560 üzenetére
Valahogy nagyon nem értem ezt a készüléket.
Még az autómatikus email (GMail) szinkronizálást sem tudom beállítani
Hiába megyek rá, hogy emailek azonnali letöltése és választom ki a Letiltva helyett, hogy Autómatikusat vagy a Csak hazai hálózaton. Ha kilépek majd ismét be ebbe a menübe már el is tűnik és újra csak annyit ír, hogy LetiltvaVolt már E75-öm, N97-em de ezt nem tudom megcsinálni egyszerűen
Ez valami hiba lehet szerinted, vagy csak én nemtudom megcsinálni?
-
dropopi
aktív tag
válasz
nggabi #36983 üzenetére
Őszintén szólva én még akkor sem vennék ilyen sarki gsm boltban telefont, ha 27-es áfás, mert ők bolti garanciát szoktak adni. Inkább pár ezressel többért korrekt magyar forgalmazói garanciával. Akkor az nem lehet bármifélén buherált. Ha viszont lényegesen olcsóbb, meggondolható is lehet.
-
fatal`
titán
válasz
nggabi #37060 üzenetére
Ha a 40k drága, akkor minek írt két telefont is, ami annyiba kerül? (WFS, Gio)
Szidod a minit, de közben meg ajánlgatod a galaxy minit, aminek ugyanakkora a kijelzője (csak sokkal fosadékabb).
Nyílván, ha a 40k sok, akkor jelzi és ajánlunk mást. Lehet, hogy árulták már 20-ért a galaxy minit függetlenül, de ő most akar telefont venni.
-
Simtu
senior tag
válasz
nggabi #36489 üzenetére
A keret adott, annál többet nem szeretnék költeni. Ha van valami javaslatod ezen belül, szívesen meghallgatom.
Nem azzal van bajom, hogy xy játék nem megy rajta, vagy szaggat; szinte alig játszom. Az akksi kezelése borzalmas: hiába kalibrálom stb., ugyanolyan körülmények között hol 1 napot megy, hol 2-t. Sokszor az alapműveleteknél is meg-meg röccen. A memóriát is megeszi egy idő után.
-
-
-
picur220
veterán
válasz
nggabi #35972 üzenetére
Én új Giot gondoltam neki
Fehéret is láttam egyik hirdetőoldalon 38-ért, nagoyn szép!
Minit csak T-set kapsz és használtat.
A Skate nagyon lassú, szerintem még CM-mel is az lenne, én személy szerint nem ajánlom.Amit még lehetne keresni, az egy Optimus 7, talán van 40-ért
csak az nem Android, de legalább gyors meg stabil
-
atillaahun
veterán
válasz
nggabi #35908 üzenetére
Köszi, néztem már azt is, csak elég fapadosnak tűnik, nem lehet rendesen keresni, meg eligazodni is nehéz azon az oldalon.
(#35909) tzsolesz
Igen, úgy néz ki. Találkoztam ma az eladóval, két apróbb kopás van az OB sarkain, egyébként jó állapotú, és tetszett is, főleg a sok szabad memória benne.55-be állapodtunk meg, már csak az adásvételi szerződést várom, hogy visszaküldje a tulaj aláírva.
Remélem ugyanennyiért elmegy az SGS-em is, és akkor végre nem kell telefonokkal szarakodnom 1-2 évig. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
nggabi #34862 üzenetére
Nem láttam még rosszat, persze én leginkább az enyémet látom, de nem mondanám, hogy selejt az összeszerelés, persze aki feszt leszedi a hátlapot, annak lehet, hogy előbb-utóbb bajok lesznek vele...
Persze nálam soha nem szempont a "mennyiért tudnám eladni", mert boltban/szolgáltatónál veszek újat, annál meg mindenképp veszteség van, ha eladod ....
-
szentkuti11
addikt
válasz
nggabi #34844 üzenetére
Gyárival persze, hogy nem stabil. Többek közt ezért főzik...
Rengeteg Mini volt a kezemben, és azoknak tényleg nagyon szar a kijelzőjük.
Neked meg egy Neot/Playt, meg egy 2X-et kéne kipróbálnod, nem egy szarráterhelt, béta szoftveres, T-Mobileban kirakott tesztpéldány alapján kéne elítélni.
Van már rá Gingerbread, és tökéletesen működik. Egyáltalán nem null support. Hivatalosan bejelentett ICS lesz rá, és most jött egy új Gigner szoft, ami még ad neki egy kis plusz kakaót.
-
kaller1
veterán
válasz
nggabi #34835 üzenetére
nem riogatok senkit. de aki most vesz x8-at ennyi erővel ki is dobhatná a pénzét a kukába... ez nem sértés akar lenni a mostani tulajokra nézve, 10k körül még én is vennék egyet hobbiból...
Ez tudod mi? Egy nagy b. semmi.
Érvekkel kellene alátámasztani a mondandódat, nem hülyeségeket írkálni.
-
szentkuti11
addikt
válasz
nggabi #34835 üzenetére
Most komolyan azt mondod, hogy egy gyerektelefon Galaxy Y jobb, mint egy X8? Főzött ROM-al gyorsan és stabilan működik. Játszani alkalmatlan, de az alap Android funkciókra, meg egyszerűbb applikációkra jó választás.
60k-ért már Optimus 2X-et kapsz, vagy Xperia Neot/Playt, de ha nem csak Android vonalon mozgunk, akkor az Omnia 7 ugyanazon a hardveren 15-el olcsóbb és nekem még jobban is kéne.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest