- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szezso15 #38509 üzenetére
Kopások esetleg, garancia, pixelhibák, kicsit nyomorgasd végig a recsegés miatt (nekem is recseg, de csak ha nyomorgatom
), bootloader nyitott-e (bekapcsolásnál a bootanim előtti Google felirat alatt van-e nyitott lakat-ha van, a bootloader ki lett nyitva, ez esetben nézd meg az IMEI-t és az efs mappát, ha van root explorer), meg írjatok szerződést (ha valami nem megfelelően működik, visszaveszi ugyanazon az áron mondjuk). Hirtelen ennyi
mp
-
r4z
nagyúr
válasz
szezso15 #38169 üzenetére
Desire: erősebb CPU, több RAM, jobb kijelző
Defy: erősebb GPU, több belső tárhely, jobb multitouchDesire: Összességében gyorsabb, de kevés alkalmazás fér rá és Asphalt 5-nél komolyabb játékok nem futnak rajta
Defy: Több program fér rá, jobban mennek a játékok, cserébe lassabb. -
agabe
addikt
válasz
szezso15 #38142 üzenetére
sgs1-es van mar ilyen arban szerintem...az meretre is jo, jatekokat is jol futtatja...defy+ -nal egy szinttel magasabb kategoria a jobb grafikus chip, miatt...a kijelzo egyeni izles kerdese, mert a pentile elrendezest van aki nem szereti...szigoruan csak szovegmegjeleniteskor van nemi hatranya pl webbongeszeskor (szerintem), de a szinek elenksege is olyan ami telefonon szerintem jo...csak tuti garis legyen, mert az oled hajlamos beegni, ezert a gari ido vwge elott erdemes csereltetni, es ugy meg sokaig jo lesz.
-
-
johnny_gold
tag
-
szentkuti11
addikt
-
szentkuti11
addikt
válasz
szezso15 #37258 üzenetére
Hát, ha egy évig nem is, de a következő iPhone érkezéséig mindenképpen. Az Optimus 7/ Omnia 7 jó cucc, szerintem van már rá elég app. Nincs rá 73 féle fingópárna app, de a legfontosabbak megvannak (Angry Birds, Fruit Ninja, Whatsapp, Facebook,Twitter, stb.) A Skype és a BPMenetrend, ami még hiányzik.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szezso15 #37253 üzenetére
A Desire támogatás is leállogatott azért már.
A 3Gs-t meg azért 2009 óta támogatja az Apple, nem róhatjuk fel nekik, hogy csak 5.0.1-ig vitték el. Viszont az iPhone-ok tartják az értéküket, így ha nem tetszik, el tudod adni.
A 3Gs-be is ugyanaz a hangchip van, mint a 3G-ben, és meg kell mondjam: Telefont még nem hallottam olyan jól szólni, mint az iPhone. Egy kivétel van: Nokia 5800, az jobban szól, de az persze más tészta
-
KonzolKartel
őstag
válasz
szezso15 #36803 üzenetére
Szvsz egy Galaxy S-el jobban jár.
HD2 vs. Galaxy S
Meg persze erősebb benne a GPU is.Amúgy anno én is sokat agyaltam egy HD2-n, mert nekem szimpatikus volt, hogy ennyi OS-t rá lehet pakolni, és szinte mindegyik hibátlanul fut rajta.
Ha neki fontos a multi OS, akkor HD2. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
szezso15 #36710 üzenetére
Garis HD2 mennyire gyakori állatfaj? Az is eszembe jutott, csak nem soknál láttam, hogy garis lenne... Kolitársam venne telefont, csak a használt árakban nem vagyok otthon annyira
Buherálás játszik, a szinten én vagyok az ügyeletes telóbúza (huawei u8500-at és X8-at láttam el eddig, de egy Galaxy S is jön mostanában...)
Mp
-
dropopi
aktív tag
válasz
szezso15 #36570 üzenetére
Köszi!
Azt néztem még, hogy majdnem ugyanolyan teljesítményű akku van mindkettőhöz, és azért nem mindegy akkora kijelzőméret különbséget és komolyabb procit etetni a könnyen fogyó energiával. És itt nem kell kitérni arra, hogy kinek mi a felhasználói szokása, mert ha én használom ezt vagy azt, nyilván kb ugyanarra.
Mondjuk érdekes, hogy függetlenként 10 000 ft a különbség a kettő között az egyik boltban...de lényegesen magasabb árkategóriában van az már. - Na meg esélyes, hogy a Sensation még mindig független a szolgáltatónál is- Vagy a Desire S is lehet így vajon?
-
szentkuti11
addikt
válasz
szezso15 #36342 üzenetére
És még erre 0,4"-el tesz rá a TITAN. Tehát
ZTE Blade: 267 ppi
HTC HD2/HD7 217 ppi
HTC TITAN: 199 ppiMielőtt megkérdezitek, nem, nem jobb a ZTE Blade a TITAN-nál, ez csak egy példa volt.
Szóval, tisztelt nfsu17, ha és amennyiben a WP7-re voksolsz, és semmiképp se szeretnéd 100.000 forint alatt megúszni, akkor inkább vegyél Lumia 800-at.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szezso15 #36216 üzenetére
Azért a legjobb FOTÓS mobil címe még mindig a Samsung InnoV8 (2008-ban jelentették be). Akkora optikája van, mint a fejem, de a kompaktokkal veszi a versenyt. Ezek a mobil lepkefingnyi optikák egy kis hirtelen előkapom katt-kattra jók, azt annyi.
jacru: Egyetértek, bár ez az 5 év kicsit erős
Az iPhone 2G éppen most 5 éves, a fiatalabbak még csak 4 ,de hát már jó fél éve láttam utoljára egyet belőle, de már az is a halálán volt. Azért ezek a készülékek max 3 évre vannak tervezve, hogy vedd az újat
-
jacru
csendes tag
válasz
szezso15 #36216 üzenetére
nem tudom mi ez a régi modellek fikázása mánia itt egyeseknél, ami régi az nem biztos hogy szar is. a mostani úgynevezett csúcsmodelleket is így fogjátok fikázni gondolom 3 év múlva, mert addig azok elavult szar technikával lesznek felszerelve, az akkoriakhoz képest.
-
kmisi99
addikt
válasz
szezso15 #36028 üzenetére
A desire s-t ismerős útján tudnám ennyiért megszerezni legrosszabb esetben is 50 000 ért adná.
De a kérdésemre azért tudnátok választ adni szerintetek melyik lenne a legjobb azok alapján amit leírtam. Ja még egy fontos kritérium az pedig hogy ne ilyen döcögős optimalizálatlan legyen hanem szép finoman fusson rajta a rendszer. -
Domxc
senior tag
-
-
atillaahun
veterán
válasz
szezso15 #35685 üzenetére
Nálam már 500 kbyte/s-es letöltésnél is úgy beragasztja a telefont a torrent, hogy még a menüben való navigáció is szemét módon belassul, nemhogy egy másik App-ot használjak mellette. 2 programmal 2 ROM-on próbálva is ugyanez.
Igen a prociról olvastam én is, de ha azt nézzük OB-n meg van LED-es villanó. Szerintem az sem elhanyagolható dolog. -
atillaahun
veterán
válasz
szezso15 #35678 üzenetére
Csak az a gáz, hogy a support lényege, éppen az ilyen problémákra való megoldás megtalálása lenne. De legalább remény rájuk. De mint az SGS topicban is írtam, XDA-n nem egy téma van ami a RAM/Multitasking problémával foglalkozik, és 2.1 óta nem tudták/akarták megoldani. Emellett ott van még, hogy valószínűleg (?) a belső SD se egy csúcskategória az SGS-ben, mert a torrent-től egyből fejre áll a telefon, nálam 5 MB-os olvasási sebességet mutatott az Antutu.
Engem igazából az basz fel, hogy ezek a dolgok az újonnan 35 ezres Blade-emben is jobban mentek, az SGS meg valaha elméletileg zászlóshajó volt vagy mi a tököm.Ezt a gyengébb hardvert meg kifejthetnéd már végre.
-
atillaahun
veterán
válasz
szezso15 #35672 üzenetére
Épp tegnap írtad le a topic-jában, az áll-leesős megjegyzésemre válaszul.
(#35671) tzsolesz
Konkrétan sehol. Abból következtettem rá, hogy mindenki valami használható főzöttet próbál feltenni. De végülis így van ez minden telefonon. Gyári kezdőknek jó, vagy alacsony igényűeknek.(#35672) szezso15
Szívesen veszek egy ilyen részletesebb összehasonlítást. Lehet mások is. -
-
sagesz93
addikt
válasz
szezso15 #35512 üzenetére
valóban olyan jó cucc.
Tudsz, ha okosítod.
De azért az hogy mindenhol egy szemvillanásalattbejönminden nem teljesen igaz. Egyrészt nagyon szépen le van animálva minden, ami (a többi rendszerhez képest) rohadt hosszú folyamat. Szóval ha siet az ember akkor idegesítő tud lenni. Ez alatt azért van ideje töltenie a telónakDe pl. ha megnyitom a games-t, akkor engem bőven megvárakoztat a cucc.(ide kevés az anim. is úgytűnik, vagy sok a játék
) Ami még undorító, hogy amikor felélesztem a telefont az óra egy kis késéssel jön be. Nem sokkal, csak épp annyival, hogy számomra nagyon zavaró legyen. De hát ezek apróságok, pl. a blade-el amiket szenvedtem ahhoz képest ez zászlóshajó.. Az ipod touch-om is elbújhat mellette. Az csak akkor gyors ha már meg van nyitva az app, ilyenkor veri le a wp7-t, azért mert ez meg sokat animál.
nederlanden: hát sok mindenben nem, igazából a 2 rendszer alapötlete hasonló (nagyon zárt akar lenni mindegyik), és azért az ios kiforrottabb bőven. Persze nem véletlen hogy a nokia beszállt a wp bizniszbe, de ez egy kicsit később fog beérni szerintem..
-
Domxc
senior tag
válasz
szezso15 #35393 üzenetére
Nekem speciel, Minecraft, csak iPad-re van, es GTA3 is. Sokkal elvezetesebb azon jatszani., meg 4'-es mobilon is megorulok.
Most gondolkodom, hogy az SGS-em el is adom, ha mar van iPad, es veszek helyette, valamilyen Touch 'n' Type Nokiat, vagy gyujtok, es egy i4 v. 5-ot.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest