Aktív témák
-
bamboo
csendes tag
válasz
T. Almeida #136 üzenetére
Ezt megpróbálom... tudnál - v tudna vki - segíteni abban, hogy hogyan telepítem fel a fluxboxot utólag?
-
j.bravo
addikt
válasz
T. Almeida #112 üzenetére
Próbáltam a fent belinkelteket, de nem volt egyik sem olyan hogy bátran neki mertem volna állni vele a vinyónak... úgyhogy favágó, de jelen esetben működőképes módszerhez folyamodtam... Észrevettem, hogy amennyi adatom van a második fat32 partíciómon, az pont elfér az első (rendszer) szabad helyén, illetve marad is másfél giga. Úgyhogy oda áttoltam mindent (csak adatok voltak, a progik mind az elsőn), aztán a második, immár üres partíciót daraboltam fel, mégpedig az UHU telepítője alól meghívott (talán cfdisk) progival.
Na, és most már a bagoly alól fórumozok
Egy csomó dolgot azért be kell még állítani... pl. hogy ne csak a touchpaddel menjen, hanem a külső (esetmben soros) egérrel is... de nem sok szerencsém volt eddig az uhu egérvarázslójával.
Viszont akkor is fent van, alig több mint egy óra alatt felmászott, a bénázást is beleszámítva
Hogy hogyan tovább, még meglátjuk, de a releváns topikokba vsz. elég sokat fogok a kérdéseimmel az agyatokra menni
[Szerkesztve] -
j.bravo
addikt
válasz
T. Almeida #110 üzenetére
Melyik a legkisebb (itthon csak 256 kbit van) ilyen live CD (amiben van qtparted)?
(Csak menjen el a Dell c400-on... hülye integrált intel vga.) -
peter.fulop
csendes tag
válasz
T. Almeida #84 üzenetére
(anno végülis meghiúsult a projekt, kiírtam a cédéket, de már nem tettem fel... és most sajna otthon vannak Bp-n, én meg itt Lengyelo-ban, és nem találom, hol tudnám letölteni. Uhulinux.hu-ról mintha levették volna.)
Ezzel a blackpanther OS-sel (magyar fejlesztés, Bővebben: link) van esetleg tapasztalat...? -
peter.fulop
csendes tag
válasz
T. Almeida #82 üzenetére
Nem lenne ez olyan gyenge (1200 MHz Tualatin, 512 MB RAM), csak azért aggódom, mert hátha van valami laptopspecifikus izé, ami miatt hátha nem megy rá a sima suse vagy uhu vagy bármi.
De kösz a linkeket, nézem mindjárt!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Netfone
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest