- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosanke
senior tag
válasz
Dluinet #10355 üzenetére
Szia!
Lehet, hogy jó nagy hüleségnek hangzik de azért beírom ... hátha segít.
Nekem is volt egy nagyon hasonló ilyen hibám úgy egy évvel ezelőtt, igaz az XP-n volt. Egyszer csak nem tudtam a Microsoft Update-re kimenni. Állandóan csak egy üres fehér oldal jött be. Én sem tudtam mi okozhatta de én is kipróbáltam akkor mindent amit csak javasoltak itt és másik fórumokon is, de hiába, és utolsó szalmaszálként megpróbáltam az Advanced System Care-t. Ennek van egy olyan modulja, hogy Disc Doctor. Gondoltam ha ez sem segít akkor win xp újra telepítés lesz.
Lefutott a vizsgálata és kért egy restartot mert talált hibákat. Utána jó sokáig, talán fél órán át vagy még tovább is dolgozott. Kék képernyő és ott mindenféle karakterek futkostak. Annyit tudtam megjegyezni, hogy voltak valami féle indexelési hibák (?) is meg még más hibák is amik teljesen kínaiul voltak nekem és folyamatosan javította ezeket. Amikor kész lett megint kellet egy restart és azóta minden okés.
Lehet, hogy a hozzáértők erre azt mondják, hogy semmi köze a két dolognak egymáshoz, lehet igazuk is van mert én ilyen mélységben nem értek az informatikához, de nálam ez akkor segített. -
blattida
nagyúr
válasz
Dluinet #10353 üzenetére
CCE-n belül próbáltad a quick repair funkciót?
Esetleg még Combofix, Comodo Rescue Disk, Kaspersky Rescue Disk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest