- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
motacilo #11226 üzenetére
Ha még esetleg nem lenne végleges a dolog:
Norton Anti-Virus 2010 (ajándék 2011-gyel)(1 gépes) 1990 Ft, én is ilyet vettem.
-
janes1976
őstag
válasz
motacilo #11195 üzenetére
Chrome meg opera alatt is szar volt.
A többit nemtom.
Ez az látod hogy az se mindegy ki mit használ. Amúgy pici érdekesség: beszéltem GoodSpeed kollegával, aki a logouton írta a cikket a BD IS 2012-ről, és neki is ezek voltak a tapasztalatai. Mondta hogy nézzem meg, hátha kijavították, jelentem, nem javították ki.
Ezért próbálok hitelesen segíteni.
AVG nem rossz, ráadásul most a v3 storén eléggé ingyen van.
AVG-t nincs kedvem feldobni, megnézni javították-e a routeres hülyeségét.
Na a Kaspersky mióta fenn van csendbe van. Viszont fogja a gépet.
Mondjuk rá fogsz jönni, hogy tökéletes, neked szabva nem fogsz találni, ahogy én se találtam, valamilyen kompromisszumot kötni kell, csak az a nem mindegy hogy mekkorát.
-
-
janes1976
őstag
válasz
motacilo #11149 üzenetére
Írhatnál valamit a Bitdefenderről!
Tapasztalatok meg ilyenek.
Alapbeállításon használod vagy vágod hogy kell faszán beállítani.
Ha az utóbbi, akkor privátba nyomhatnál egy üzenetet a megfelelő beállításokkal.
Nekem a nejem gépén mintha fel se lenne rakva, de most komolyan. Ez ilyen, vagy olyan mint a Panda majd idővel belassul?
-
M3oH
addikt
válasz
motacilo #10781 üzenetére
OEM partnerek a BDnek, tehat a motor friss. De erdekes, hogy a program nalam, meg mindig 0514i BD adatbazissal van. A weboldal szerint mar 0515i is van, bar ugye az sem mai. A sajat Tera motor frissul rendesen, csak kerdes az mennyire hatekony, hogy par napos BDvel van megtamogatva. Mindegy par napig meg figyelem, azt meglatjuk.
Edit: Manualisan updatelt a BD is 0515re.
-
-
BigManus
addikt
válasz
motacilo #10584 üzenetére
410 Ft. / gép? Tuti?
#Riki
Nem bántottál meg...
Ami régen volt, az nem igaz a mostani termékekre.
Sok példát felhozhatnék, de egyet ragadok ki és nem a Kaspersky tábort akarom leszólni.
Annak idején a Kaspersky volt az a termék ami a vírusirtók rémálma volt. A rendszer mintha kézifékkel ment volna...
De mára már az erőforrás igénye nagyon jónak mondható.
Tegyél fel egy McAfee-t egy régebbi pl. egymagos gépre és nézd meg az igényét.
Csodálkozni fogsz. -
BigManus
addikt
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
motacilo #10226 üzenetére
Mindenesetre azért csodákat ne várjunk el a termékkel kapcsolatban
,fejlődnek gondolom szépen lassan de nem egy csúcs kategória lesz.Malware-fighter-pro terméküket megvizsgáljuk ,azért észrevehetjük az MBAM,Hitman Pro detektálástól nagyon is lemarad.Ez a vállalat nem is ebbe öli a pénzt,hanem advanced system care-ba.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
motacilo #10220 üzenetére
Autopilot
What does it do?
AutoPilot is a feature created for users that don’t want to be interrupted by their security solution. This implies that no popups / alerts are displayed to the user and also that security issues such as disabled functionalities are automatically fixed. Any user interaction with security-related settings after AutoPilot is enabled turns AutoPilot off.
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
motacilo #10195 üzenetére
Nem muszáj a gépet újraindítani,kikapcsolod a védelmet majd újra vissza be és megoldódik.
Ami tetszik a programban:
-gépterhelést nem veszek észre (konfigurációtól függően)
-sok frissítés egy napAmi nem:
-nem lehet COD4-ezni alatta ,hiába kikapcsolom semmit se ér
-jelenlegi problémád nálam is jelentkezik -
AmigaFan
aktív tag
válasz
motacilo #9968 üzenetére
Trustportról tudok nyilatkozni, a Total Protectiont használtam egy darabig. Alap beállítások mellett, nem különösebben terheli a gépet, viszont mikor erősebbre állítottam a védelmét, akkor érezhetően megfogta a rendszer működését. Viszont alap beállításokkal is remek a detektálás, szóval szerintem egy jó választás lehet!
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
motacilo #9970 üzenetére
Üdv! Nekem a " Gamer " gépen teljesít a BD IS 2012. Boot idő lassulást nem veszek észre mivel SSD van alatta. Bug-al nem igen találkoztam. Állandóan frissítik. Detektálás / eltávolításban kb egy szinten van a KIS 2012. Fájl másolásnál én nem vettem észre lassulást. Ezek voltak a pozitívumok. Most jöjjenek a negatívumok: Nincs magyar nyelvi támogatás és magyar support. Ennyi az én véleményem. Annyi még hogy kiváló többszörösen díjnyertes végpontvédelemről van szó.
Ja és még annyi hogy az MS után a BD épül be legjobban a Winfosba.
-
Pano
addikt
válasz
motacilo #9970 üzenetére
A trustportnak kicsit erősebb a gép terhelése és a boot idő is jobban megnövekszik, mint a bitdef esetében. Detektálásba viszont jobb a trustport. Szerintem ha védelem szempontjából nézed teljesen mindegy melyiket választod, mert mind a kettő erősebb védelem, mint amire általában a "közembernek" szüksége lehet.
-
Kulinger
tag
válasz
motacilo #9894 üzenetére
Hát fél éve telepítettem fel a Windows7-et eleinte Eset Smart Security volt 2-hónapig meg persze malwarebytes Pro.Kipróbáltam Microsoft Security Essentials eddig semmi gáz nem volt vele tegnap direkt megint felraktam az Eset-et ő se talált semmit le is töröltem magyarul elvagyok most MSE-vel
Pedig mindenféle oldalakat nézegetek -
zolee0307
őstag
válasz
motacilo #9880 üzenetére
Köszi!
Lenne még egy kérdésem. Ajánlották a kaspersky internet securíty 2012 is. Ez mennyire jó, illetve jobb mint a comodo is, meg korábban ajánlották nekem az avastot comod fw-el meg mbammal. Mondjuk nincs kedvem 30 naponta újrarakni a kis-t, ezért gondolkozom inkább free programokban. csak már kezdek elbizonytalanodni.
-
válasz
motacilo #9499 üzenetére
Ez a vírus dolog meg olyan mint a gyereked: ha megkérdezik, hogy neked van-e: mondhatod hogy nincs vagy legalábbis nem tudsz róla
Az ember észreveszi, mert vannak jelei, ha fertőzött. Egyébként, a tapasztalt user használ egyébb kiegészítő védelmet amit időnként lefuttat a gépén. Legalábbis nálam így van. Sem Hitman, sem MBAM, sem más nem talált semmit.
-
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #9341 üzenetére
A rap teszt sok mindenre nem jó, mivel nem használhatnak felhőt és egyéb kiegészítő védelmi megoldásokat a programok, ezért is van az. hogy többek eredménye finoman fogalmazva érdekes.
Gondolom ezért kérte a symantec a norton kivételét ebből a tesztből (is), és mondjuk ezért nem teljesít olyan jól a comodo sem (inaktív d- és felhő). -
válasz
motacilo #9197 üzenetére
Sose hittem a teszteknek. Totál mást mutatnak, mint amit tapasztal az ember. Arról meg nem is beszélve, hogy ha valakinek van egy jól bevált masszív védelme, az ilyen teszt, meg is vezetheti vagy el is bizonytalaníthatja. Ez a víruskereső kérdés is olyan, mint a jó marketing. Aki nagyobbat ígér, aki több eredménnyel dicsekszik, aki jobban paráztatja a felhasználókat, stb... Ezek alapján nem feltétlen lehet jó döntést hozni.
Pcmag is annyit ér.
-
-
-
wilburwalsh
tag
-
AmigaFan
aktív tag
válasz
motacilo #9098 üzenetére
Akkor jó eséllyel nincs is semmi, de ha kétségeid vannak, akkor egy Avira Rescue CD-vel, vagy Kasper-nek is van ilyenje még leellenőrizheted! A Win7 fala helyett meg én feltennék egy komolyabbat. Vagy Comodo FW, vagy ha nem akarod a sok kérdést, akkor PcTool FW plus, ami szintén ingyenes.
-
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #8994 üzenetére
Pro esetében Plusz a TrustConnect, ami a wifi védelméről gondoskodik és ugyan az ingyenes mellé is fölrakható, de korlátozásokkal (adatforgalom, támogatott protokollok, stb).
Ha sokat netezel laptopról nyilvános helyeken, akkor érdemes lehet megfontolni, amúgy nem igazán.Van még a Complete, amihez online tárhely is jár.
-
Pano
addikt
válasz
motacilo #8988 üzenetére
Ha jól tudom csak annyi a különbség, hogy a fizetős mellé adnak 500$ "virus free" garanciát, plusz 1 éves GeekBuddy, vagyis bármikor elérhető a programból egy informatikus csapat, akik bármit megcsinálnak a gépeden, a szoftvertől függetlenül. Tehát, informatikai helpdesk.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
motacilo #8556 üzenetére
Szerintem ráncfelvarrott lett a motorja. Megkapta a DeepGuard 4.0. Az IS-ben nem tudom milyen motor dolgozik de a Client Security-ben Aquarius amit az F-Secure fejleszt és BitDefender amit licencelnek. Központi menedzselést nem tartalmaz az IS illetve az újítások később kerülnek integrálásra a Client Security-ban.
Én mindkettőt kipróbáltam FSIS 2012 és Client Security 9.20 a menedzselésen kívül és a GUI-n kívül nem tapasztaltam különbséget.
Viszont ezt találtam az FSIS 2010-ről:Theses are the four major engines used in FSIS 2010:
F-Secure Aquarius: 11.00.00, 2009-10-30
F-Secure Hydra: 4.02.9392, 2009-10-30
F-Secure Gemini: 3.00.09, 2009-05-11
F-Secure BlackLight: 2.04.1099, 0-00-00The Aquarius engine is the renamed Bitdefender engine used for signature based malware search. Hydra is an in-house engine also signature based for common malware search. Gemini is the HIPS engine and Blacklight is the rootkit search and removal engine.
-
Butcher-HUN
senior tag
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
motacilo #8408 üzenetére
Tegnap felpöccintettem a gépre,nos elsőre MBAM-t letörölte,aztán minden települt,frissült.Amit most hirtelen észrevettem a termékkel kapcsolatban CHIP magazin kódját nem fogadja el *~*.2011-es verziónál böngészőbe települt bővítmény itt ennél a verzióbál nem .
Ha bár most úgyis AVG a téma,annyiban különbözik tőle,mintha egy picit kevesebb lenne a boot idő. -
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #8233 üzenetére
Csak kis tesztoldalakon fordul elő, sokra nem megyünk velük.
Az oldalukon található leírások alapján (is) semennyire nem támaszkodik felhőre.
Azt, hogy ez változni fog e a közeljövőben, nem tudom.Ők is oroszok, hasonló mentalitással, mint például a kaspersky vagy az agnitum, ezért nem meglepő a gyors és érdem béli válasz.
Úgy tudom, hogy ők a kezdetektől inkább az eltávolításra és helyreállításra helyezik a hangsúlyt, erős önvédelemmel kiegészítve, nem látszik semmi arra utaló jel, hogy ez esetleg megváltozna... -
blattida
nagyúr
válasz
motacilo #8230 üzenetére
Tudom.
A dr web-hez: pár napja nálam is fent van a security space, ugyan a hetes felülete megváltozott, de a logikája és szerkezete megmaradt, a gyér beállítási lehetőségekkel együtt.
Ugyanakkora éhségről tudok beszámolni, mint nálad, és valóban gyorsabb lett a keresője az elődjéhez képest.Pano
Itt tudsz két havi érvényességű kulcsot igényelni a dr webhez, akár többször is. -
Pano
addikt
válasz
motacilo #8160 üzenetére
Szia!
Én használtam, nekem nagyon tetszett! Tervben is van a megvétele, mondjuk még nem tudom mikor, majd ha lesz jövedelmem
Tényleg rendkívül kis erőforrás igényű és fogja a cuccokat elég rendesen, sűrűn frissít és nagyon jó szolgáltatásai vannak. A webvédelme talán az egyik legjobb, amivel találkoztam eddig.
Egyetlen "idegesítő" van benne, ami ugyan szerintem nagyon jó dolog, de sokakat kiakasztana, az pedig a "nem ajánlott oldalak" szűrése. Ha be van kapcsolva minden olyan oldal, ami potenciálisan kártevő forrás lehet blokkol (pl letöltő oldalak, rapidshare, mediafire stb). Ez inkább a "hülyék" ellen hatásos, vagy ha fiatal tinédzser/gyerek is használja a gépet. Persze, kikapcsolható funkció.Sajnos nem tudtam tovább használni, mert lejárt a 30 nap.
-
HZoli87
veterán
válasz
motacilo #7463 üzenetére
Dehogynem. A legtöbb kártevő ellen véd.
-
HarryPotter
őstag
válasz
motacilo #7457 üzenetére
online armor firewallt használok, és igen profinak tűnik. Érdemben nem tudom megítélni, de a szakmai berkekben is jó a híre. Igaz, nekem mellett nod32 van, egy apróbb dologtól eltekintve úgy tűnik, jól megvannak: a nod néha a toolbaron besárgul egy felkiáltójellel, ráállok a kurzorra, azt mondja, hogy vigyázat, mert a játékos mód engedélyezve (mondjuk én ilyet nem engedélyeztem). Duplakatt, nod kezelőfelülete nyilik, és ott már azt mutatja, hogy minden ok, a játékos üzemmód tiltva. Nem tudom, miért csinálja ezt a nod, lehet, hogy nem az oa az oka, de nem tűnik drámai problémának (remélem, nem tévedek). Nálad ilyen kompatibilitási probléma mondjuk valószínűleg nem lesz, mert az anti malware is emsisoft termék. Arra talán vigyázz, hogy amennyire én tudom, az anti malware ne av szoftver, nem tudom, mennyire képes agy av-vel azonos védelmet adni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest