- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
-
Zenty
őstag
válasz
19870820 #18974 üzenetére
"Lényegébe szerintem avast annyival egyszerübb hogy egy átlag ember felrakja a gépre és onnantól nem is kell rá figyelni,"
Pontosan, ezért is sokan szeretik. Átlagfelhasználónak ezt szoktam telepíteni vagy ajánlani: avast + win tűzfal.
Evvel a kombinációval nem szokott probléma lenni és alapjába véve hatékony is.A CIS "bonyább" de mondjuk többet is nyújt tűzfal részről.
De szerintem az újabb verzioknál jobb lesz, mert a mostani CIS is kevesebbet kérdez mint az elődei. A régi comodo még akkor is kérdezett mikor felálltál a pc-éd mellől -
mokus1
addikt
válasz
19870820 #18969 üzenetére
Ez nem tűzfal tudomásom szerint.Csak nézi a folyamatokat hogy mit csinálsz a gépen.Mint legtöbb vírusírtó.
:Talán a vista UAC-ához tudnám hasonlítani hogy megértsd csak ő akkor szól ha vírust észlel, nem mindig amikor nincs semmi baj.(Ez pusztán hasonlítás nincs közük egymáshoz) -
Gorneck
legenda
-
Xelo
addikt
válasz
19870820 #18961 üzenetére
fogalmam sincs, nem próbáltam. de újra leírom: nem egy kategória. nyugodtan feltelepíthered akár a Comodo Internet Securityt is (bár előtte csekkold hogy Windows 7-en fut-e), és mellé a iObit programját, nem fognak ütközni. Security 360 erre van tervezve, kiegészíti az antivírus programodat.
mokus1: töltsd fel a filet a virustotal-ra.
-
Xelo
addikt
-
Xelo
addikt
válasz
19870820 #18956 üzenetére
jajj nagyon bamba vagyok ma, sry a duplapostért de a második kérdésedet nem láttam:
"Ja meg ha lejár majd ez az egy év akkor törölhetem le ezt vagy addigra lesz ujra ilyen "akció"?"
szerintem ilyen (1 év) hosszú időre nem várható, ez is nyilván csak azért van mert még nem eléggé "híres", reklámra van szükségük. ha lejár a licensz, visszaválthatsz az alap verzióra, ami kevesebb fícsörrel de működik tovább (van aktív védelme).
-
Gorneck
legenda
válasz
19870820 #17939 üzenetére
Én erre most mit mondjak? Nem én írtam a programot...én kész vagyok az óránkénti frissítés megoldásával...de most megnézem érkezik e hozzá frissítés...
Nálam tegnap 3 update volt...de ebből melyik milyen volt nemtom...de volt...Settingbe be lehet állítani időzített quick scant...ott előtte ha kipipálod frissít...
-
Gorneck
legenda
válasz
19870820 #17931 üzenetére
Megnézem Én is...bár most csináltam egy bat filet, amivel valszeg lehet majd frissíteni az adatbázist...többször naponta...
Amúgy a fórumon még nem olvastam bárkinek lenne frissítési gondja...de azt se, hogy ezek a majmok mikorra állították be az update-et...de egy biztos...1-2nek kéne lennie...mert nálam annyit tuti frissített...
-
-
válasz
19870820 #16630 üzenetére
Hali!
Októberre várható az Avast 5 megjelenése, 3 változat lesz, Free, Professional illetve Internet Security Suite. Természetesen lehet frissíteni 5-ös verzióra, bár én is annak a híve vagyok, hogy inkább tiszta telepítés legyen, ne upgrade...
Teljesen átdolgozott megjelenés, új vírusadatbázis motor, tűzfal, stb stb ígérnek, szóval sok "újdonság" várható. Néhány kép: [link]
Fire.
-
78zolika
senior tag
válasz
19870820 #16150 üzenetére
Szia ! Én használtam de egy idő után ( KB 2,5 hónap után ) le lassította a gépemet + a nettemet ezért lecseréltem A tűzfala nagyon jó Én úgy tudom hogy ugyanaz a kereső motor dolgozik benne mint a VirusBuster-ben Egy próbát megér :
Az Avast is használtam nekem semmi bajom nem volt csak az hogy sürön adott téves riasztást a beállítása áttekinthető ez nem fogta a gépemet Csak nincs benne tűzfal
-
L7wy
őstag
válasz
19870820 #16056 üzenetére
Szerintem meg válts... az 5 ös jobb lesz valószínű, de pl haverom gépét simán megették a vírusok avast! 4.8 mellett, és nem is tudott mit kezdeni a vírusokkal...Aztán felment neki Avira és leölt mindent neki. Arról nem is beszélve hogy Avira gyors, iszonyat jó adatbázist csinál, rendszeresen frissít, és ingyen adja a pro termékeit is...még avast! csak egy av, addig Avira SS egy komplett csomag...
-
Magnifico
csendes tag
válasz
19870820 #16054 üzenetére
Szia!
Arra azért figyelj és kezeld ilyen szűrővel az avast!-tot, hogy elég sok a fals riasztása. Még mindig. Az átlagos és megengedhetőnél szerintem többet falsol és ha valamit törlésre ajánl fel akkor azért nézz utána először, hogy mit is szeretne töröltetni veled és ne kattints rögtön rá a törlésre.
Na csak ennyit tanácsként. -
válasz
19870820 #16046 üzenetére
Nem szeretek belemenni ebbe a melyik a jobb vitába.. van akinek egyik se jó, nekik szoktam Linux-ot ajánlani.
Attól mert egy program összetettebb még nem jobb. Annyi, hogy a CIS-nél nem csak egy antivirus motor védi a rendszert.
Én amúgy Avira-t ajánlanám, mert felinstallálod és hozzá se kell nyúlnod, kicsi a rendszerterhelése és ingyen van a fizetős is, promo kulcsokkal.
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest