- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iGO Primo
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Semmit nem hagy a OnePlus 12 a képzeletre
- US mobil kompatibilitás
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Kell-e nekünk ilyen teló?
Én még nem találkoztam azóta olyan valakivel akinek Nokia androidos telója lett volna. -
törölt tag
A ceglédi Euronics-ban leakciózva 45ezerért első telefonnak nem rossz az ilyen egy 4. osztályból ballagó kissrácnak. De van egy sanda gyanum, hogy 79ezer alatt nem nagyon fog nyitni.. Csak az én véleményem, hogy az elmult sok évben, mióta droidos kínai brand lett a Nonó, szörnyű ár érték arànyú készülékekkel jönnek ki?
-
Én is csak olyannal találkoztam, akinek céges telefonként van Nokiája.
Általában szeretik a jószágukat olyan tulajdonságok miatt, amit minden más készülék alapból nyújt, magyarul mindegy lenne, hogy milyen téglát adnánk a kezükbe...Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
juuzer
addikt
Apukám egy Nokia 2.1-et használ kb 4 éve? Igaz az ő minimális felhasználására tökéletesen elég és kellően nagy (4000 mAh) akksi van benne. Plusz 2 db előlapi hangszóró. Amire neki kell, arra tökéletes. Igaz nem tudom, hogy mi lesz az utódja, ha egyszer meghal, mert a jelenlegi felhozatal se az igazi már a Nokiától sajnos.
Vamos a la playa.
-
greenface
aktív tag
mióta droidos kínai brand lett
Full finn a HMD, nem kínai.
Sztem kb. ennyi szól mellette (tehát hogy európai), ez vkinek semmit nem jelent, vkinek meg sokat.Maga a koncepció amúgy szimpi nekem (egyszerű, letisztult, de mindennapi célokra jól használható készülékek), sajna a megvalósíítás nem az igazi. Az addig OK, hogy nem high-end, de sajna már gagyiba hajlik, és a szoftveres oldal sem az igazi (kései és bug-os frissítések pl.).
[ Szerkesztve ]
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
odani2000
csendes tag
Nokia G11 40-50 ezer között mozog már jó ideje, annyiért egész korrekt ajánlat szerintem:
NFC, Cortex A75 (igaz sajnos csak két mag), 12nm, Mali G57 (szintén sajnos csak 1 magos), 13MP autofókusszal, 3GB DDR4 RAM, 5GHz Wi-Fi, Bluetooth 5, 5050 mAh akkumulátor, 18W gyorstöltés stb. Vannak finomságok azért bőven ennyiért.
Jó lenne ez a Unisoc chip, csak beleférhetett volna még egy mag a Mali G-57-ből illetve még két Cortex A75 a Cortex A55-ök kárára...
Ha most kellene vegyek telefont ennyiért, tuti a G11-et venném.
Lehet, hogy idővel a G21 ára is beesik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A még be nem jelentett készülék megjárta a Geekbench tesztjét, de ez alapján nem körözi le a G21-et.
- Házimozi haladó szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Home server / házi szerver építése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Automata kávégépek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 14 PRO MAX 128GB space black kártyafüggetlen! 1 év Apple garancia!
- iPhone 13 Pro Max 128Gb, Sierra Blue, független, garancia!
- IPhone 13 128 GB gyári független csak kipróbált 2024.09.24. Apple garancia
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független gyönyörű akku 100%
- iPhone 15 Pro Max 256gb White Titanium, bontatlan független
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest