- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Sony Xperia XZ1 Compact - izomkocka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
odani2000
csendes tag
Nokia G11 40-50 ezer között mozog már jó ideje, annyiért egész korrekt ajánlat szerintem:
NFC, Cortex A75 (igaz sajnos csak két mag), 12nm, Mali G57 (szintén sajnos csak 1 magos), 13MP autofókusszal, 3GB DDR4 RAM, 5GHz Wi-Fi, Bluetooth 5, 5050 mAh akkumulátor, 18W gyorstöltés stb. Vannak finomságok azért bőven ennyiért.
Jó lenne ez a Unisoc chip, csak beleférhetett volna még egy mag a Mali G-57-ből illetve még két Cortex A75 a Cortex A55-ök kárára...
Ha most kellene vegyek telefont ennyiért, tuti a G11-et venném.
Lehet, hogy idővel a G21 ára is beesik. -
greenface
aktív tag
mióta droidos kínai brand lett
Full finn a HMD, nem kínai.
Sztem kb. ennyi szól mellette (tehát hogy európai), ez vkinek semmit nem jelent, vkinek meg sokat.Maga a koncepció amúgy szimpi nekem (egyszerű, letisztult, de mindennapi célokra jól használható készülékek), sajna a megvalósíítás nem az igazi. Az addig OK, hogy nem high-end, de sajna már gagyiba hajlik, és a szoftveres oldal sem az igazi (kései és bug-os frissítések pl.).
[ Szerkesztve ]
''Mit ér az erő, ha nem a tiéd?'' - "Pénz legyen, a többit megvesszük!"
-
juuzer
addikt
Apukám egy Nokia 2.1-et használ kb 4 éve? Igaz az ő minimális felhasználására tökéletesen elég és kellően nagy (4000 mAh) akksi van benne. Plusz 2 db előlapi hangszóró. Amire neki kell, arra tökéletes. Igaz nem tudom, hogy mi lesz az utódja, ha egyszer meghal, mert a jelenlegi felhozatal se az igazi már a Nokiától sajnos.
Vamos a la playa.
-
Arcképgyáros
Én is csak olyannal találkoztam, akinek céges telefonként van Nokiája.
Általában szeretik a jószágukat olyan tulajdonságok miatt, amit minden más készülék alapból nyújt, magyarul mindegy lenne, hogy milyen téglát adnánk a kezükbe...iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
törölt tag
A ceglédi Euronics-ban leakciózva 45ezerért első telefonnak nem rossz az ilyen egy 4. osztályból ballagó kissrácnak. De van egy sanda gyanum, hogy 79ezer alatt nem nagyon fog nyitni.. Csak az én véleményem, hogy az elmult sok évben, mióta droidos kínai brand lett a Nonó, szörnyű ár érték arànyú készülékekkel jönnek ki?
-
jeni
félisten
Kell-e nekünk ilyen teló?
Én még nem találkoztam azóta olyan valakivel akinek Nokia androidos telója lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...