- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ezt a régiós ötletet még megnézem, aztán ha az sem, akkor megpróbálok írni az OP-nak, hátha...
az OP7pro tökéletesen működött egyébként ebből a szempontból, bár azon még 11-es droid volt és lehet azért. amúgy meg ja, van valami eu-s agyamentség is, nekem is rémlik. csak jelen esetben pont az ellenkezőjét érik el: vezetés közben még piszkálgassak a hangerővel is, ha épp telefonálni akarok vezetés közben. végülis életszerű és forgalombarát megoldás -
Sz_Imre
senior tag
Szia!
Látom van tapasztalatod. Milyen MIUI-hoz képest a rendszer? Az alkalmazásoknál van valamelyiknél probléma? Gondolok itt olyanra, hogy akadozás, vagy az üzenet alkalmazás késve jönnek az értesítések, stb.
Jelenleg egy Xiaomi Mi 9T van (gyári rom), de már kezd kicsit elegem lenni belőle. Az üzenetek (Telegram, messenger) értesítései késve jönnek meg, a Reddit ahogy görgetem akkor akadozik, pediglen a hardvernek bírnia kellene. Egyelőre ennyi. -
Rhino82
aktív tag
Én is most kezdem el használni, most rakattam rá az imént fóliát.
Kicsit lehetne kisebb nekem, mondjuk 6,4…de baromi jó a kijelző,vékony az egész telefon,könnyű mégis minőségi cuccnak érzem. Nekem az erős riválisa a Xiaomi 13T volt, de nekem is szimpibb volt az oxygen/color os a miui-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Wii U
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest