- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ezt a régiós ötletet még megnézem, aztán ha az sem, akkor megpróbálok írni az OP-nak, hátha...
az OP7pro tökéletesen működött egyébként ebből a szempontból, bár azon még 11-es droid volt és lehet azért. amúgy meg ja, van valami eu-s agyamentség is, nekem is rémlik. csak jelen esetben pont az ellenkezőjét érik el: vezetés közben még piszkálgassak a hangerővel is, ha épp telefonálni akarok vezetés közben. végülis életszerű és forgalombarát megoldás -
Sz_Imre
senior tag
Szia!
Látom van tapasztalatod. Milyen MIUI-hoz képest a rendszer? Az alkalmazásoknál van valamelyiknél probléma? Gondolok itt olyanra, hogy akadozás, vagy az üzenet alkalmazás késve jönnek az értesítések, stb.
Jelenleg egy Xiaomi Mi 9T van (gyári rom), de már kezd kicsit elegem lenni belőle. Az üzenetek (Telegram, messenger) értesítései késve jönnek meg, a Reddit ahogy görgetem akkor akadozik, pediglen a hardvernek bírnia kellene. Egyelőre ennyi. -
Rhino82
aktív tag
Én is most kezdem el használni, most rakattam rá az imént fóliát.
Kicsit lehetne kisebb nekem, mondjuk 6,4…de baromi jó a kijelző,vékony az egész telefon,könnyű mégis minőségi cuccnak érzem. Nekem az erős riválisa a Xiaomi 13T volt, de nekem is szimpibb volt az oxygen/color os a miui-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest