- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
ezt a régiós ötletet még megnézem, aztán ha az sem, akkor megpróbálok írni az OP-nak, hátha...
az OP7pro tökéletesen működött egyébként ebből a szempontból, bár azon még 11-es droid volt és lehet azért. amúgy meg ja, van valami eu-s agyamentség is, nekem is rémlik. csak jelen esetben pont az ellenkezőjét érik el: vezetés közben még piszkálgassak a hangerővel is, ha épp telefonálni akarok vezetés közben. végülis életszerű és forgalombarát megoldás -
betyarr
veterán
ennyire népszerűtlen ez a teló
a gondom a következő: párosítva van a kocsival a teló. gyári kihangosítóhoz ha belövöm a telón a hangerőt, akkor rendben megy a hívás. azonban, ha le majd újra felcsatlakozik a kocsira, akkor az előzőleg beállított hangerő a telón visszaáll középértékre és csavarhatom fel menetközben a kihangosító hangerejét a maxra, mert különben nem hallom mit beszélnek a vonal túloldalán. másnak is csinál ilyet? másik telefon esetében nem tapasztaltam ilyet, úgyhogy tuti a nord3-al lesz a gebasz.
-
betyarr
veterán
nem látom sehol a specifikációkban.op7pro esetében külön ki volt emelve.illetve van egy összehasonlító oldal,ott pl azt írják,hogy nincsen benne (persze tévedhetnek is).ezért is szeretném tudni a tutit.
mondjuk ma vagy holnap úgyis kiderül,mert megérkezik a teló hozzám.csak már nagyon kíváncsi vagyok erre. -
betyarr
veterán
sziasztok!
hát,nem pörög a csúcsra a topik...
hamarosan én is nord 3 tulaj leszek.az érdekelne,hogy van-e dual volte/vowifi a telóban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest