Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janusz001
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
Engem is elért az "alganinja", vasárnap volt utoljára használva a medence, azóta takarva volt, igy a sóbontónak elégnek kellett volna lennie a 2 óra működés. Kedden bekukkantottam a fólia alá és az alján zöld lebegő foltokat láttam, de a víz átlátszó, oldala nem nyálkás, mértem, ph rendben, klór 0, feljebb vittem a klórozási időt, alját ki porszívóztam tisztára. Szerdára ugyanez fogadott munka után, de a klór már rendben volt.
Egyelőre megy a sóbontón a sokkolás, tegnap kitakarítottam a homokszűrőt, szép zöld trutyi jött ki, felment a befúvó ágra a "miracle bag" , 1 óra alatt tiszta zöld lett, pedig a vízen nem is látszik. 2 szer még átmostam a zsákot, ma reggelre már nem volt annyira zöld. Ph -t is levittem 7 alá kicsivel, mert ma 3 napra elutazunk, nem lesz ki ránézzen a medencére.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- -50% Dobozos Új Lenovo ThinkPad X1 gen 10 2-in-1 Ultra 7 268V 32gb ram Inter Arc 140V Gari 2030
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vesa