Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Bestway steelpro 366*76-os medencét tegnap tudtuk csak felállítani. Feltöltéskor vettem észre, hogy egy gombostűnyi lyuk van az oldalán alul. Kicsivel afölött, ahol össze van ragasztva az alja az oldalával. Egyelőre bokáig érő víz van benne. A medencéhez kapott öntapadó foltból vágtam egy darabot, de nem lett jó, engedi a vizet. Mit ajánlotok a javításra? Még meg tudom oldani, hogy szárazra törlöm, ha kell. Olvasgattam, de kicsit elvesztem, hogy mi lenne a jó megoldás. Csak belül ragasszam, vagy kívül-belül? Jó lenne, ha Auchanban, Obiban, vagy Aqualingben meg tudnám venni.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Hiseeu vk10v 4hd405 hd nvr komplett szet
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest