Új hozzászólás Aktív témák
-
Morris
veterán
hát nem mondom jól jönne a pénz, de nekem nem kellene mindenáron. Egyébként én is MÁV-os vagyok, de közöm sincs a közzösségbontó MÁV-Start-hoz. Mert most is ők sztrájkolnak megint.
egyébként a MÁV Cargo-ból kb 160mrd forint jött be. ha minden vasutasnak kifizetnék a 250e ft-ot még az is csak max 8mrd.
de akkor hol van a többi. ment adósságcsökkentésre mi? na persze. valaki(k)nek a zsebében van az is.Gaskó bezzeg el van a palotájával meg a luxusautójával... neki nem kell tömegközlekednie
-
Morris
veterán
Hát az a nagy szerencsém a szerencsétlenségben, hogy a szállásom megoldott. Képzelem, milyen lehet annak akinek még ez sincs
gyászos is.az egész napom arra ment el, hogy lehetőséget keressek az hazajutásomhoz!
kezdtem a keletiben: Természetesen kong az ürességtől.
aztán népliget: tömegnyomor
majd Rákos MÁV megálló: Mire odaértem, akkor jelentették be, hogy már csak Mendétől indul vonat Szolnokra (aztán ki tudja hogyan mentem volna tovább Békéscsabára).szóval baromi mérges vagy. Mégcsak teher vonat sincs amire felpattanhattam volna (az is jó lett volna)
-
hemaka
nagyúr
Most, hogy közeledik a karácsony, és ilyenkor ugrásszerűen megnő az utazók száma., biztosan nem fogja bírni a Volán, még ha innen-onnan kivesz egy járatot és beteszi pótjáratnak, akkor sem.
Ha így folytatódik, már pedig nem látom a végét a sztrájknak még, akkor rám is borzalmas tömegnyomor és anyázás vár pénteken a haza utazásomkor.
Ez a Karácsonyi ajándékom a MÁV-tól.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
RedWing
aktív tag
Egyszer velem is történt hasonló!
Fogtam magam, odaálltam a babakocsis anyuka elé, erősen megkapaszkodtam és tartottam a tömeget, amíg be nem záródtak az ajtók...
Anyáztak. Lesz@rtam! A kismama pedig nem győzött hálálkodni.Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
-
hemaka
nagyúr
Kicsit nevetségesnek találom én is amit művelnek már hónapok óta. Mintha a MÁV olyan nagyon profi lenne idehaza a közlekedésben, úgy verik a nyálukat. Japánban ha késik a vonat egy percet is, a vonatvezető öngyilkos lesz, meg hasonlók. Ha itt is ez lenne, nem lenne már mozdonyvezető egy db se Mo-on.
Elegem van már belőlük nagyon, állandóan csak a cirkusz megy. Ja, meg Győr felől csak Kelenföldig mennek a vonatok. És onnan hogyan jussak be a keleti pu-ig mégis, ha BKV sztrájk is lesz?
Ebből Volános hazajutás lesz, úgy látom.[ Szerkesztve ]
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tildy
nagyúr
Pénteken vettem, lefele már utaztam vele. De végül felhívtam az ügyfélszolgálatot, nem fogadják el
Retúr jegy km függően 3 napig, vagy 30 napig érvényes.100km -en túl ez utóbbi van,ésn 120 kmre vagyok pesttől most, 4 órától vizsgázom , mégis csak a bérletet fogadja el a volán....
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Wolverine
félisten
A BKV-s normálisan be van jelentve, délben kezdődik, fél napos, és a jelek szerint csak a buszvezetők fognak sztrájkolni. Érzed a különbséget? (ja, és ők azért, hogy működőképes maradjon a cég, nem köztudottan teljesíthetetlen célért...)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
Az a baj, hogy a VDSZSZ komolyan veszi, és nincs is más célja, mint megbénítani annyira a közlekedést, amennyire csak lehet...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
biga
őstag
Nincs mit komolyan venni. A vasutasok jó része is hülyeségnek, értelmetlennek tartja Gaskó zavarkeltését. Jó eséllyel gallyra verik a maradék értékét is a vasútnak. Nos akkor utána lehet majd síneket felszedni, helyét sóval behinteni és több tízezer embert utcára küldeni. Kb ennyi eredményt tudok elképzelni ezekböl a sztrájkokból. Egy sztrájknak csak akkor van értelme, ha a követelések reálisak és teljesíthetőek. A mostaniak nem azok..
''Fiatalok! Tiétek a jövő! Régebben úgy volt, hogy a miénk lesz. (Sándor György)'
-
RoyalFlush
őstag
Szerencsére az utóbbi néhány évben kevésbé panaszkodhatok Miskolc-Pest vonalon a fűtésre. Anno télen kora hajnalban vizsgára menet felajánlotta kalaúz, hogy világítást szeretnénk, vagy fűtést a kocsiban, mert nem kóser a generátor. A fűtést választottuk, de semmit nem éreztünk belőle ..
monstre: Az IC-n klíma mellett nyáron 30 fokban majd meg rohadtunk hazafelé ..
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
PazsitZ
addikt
Félre ne értsétek, egyáltalán nem azt mondom, hogy ne vegyünk jegyet, bérletet! Mi azért legyünk különbek ezeknél...
Csak nehezítsük meg a dolgukat a jegy "elhúzódó" bemutatásával.Ha ők megnehezíthetik a mindennapjaimat, akkor jogot érzek ezen kedves szívesség viszonzására.
[ Szerkesztve ]
- http://pazsitz.hu -
-
mazda626
addikt
Tisztelet a kivételnek, szerintem az utazók 80%-a szemetel.
Másik: nem a MÁV takarít, külön céget foglalkoztat erre a célra. Az ablak elég gáz szokott lenni, mondjuk 10 vagonból 9 beázik, ami nincs felújítva. Ülés megint más tészta, jó ha havonta egyszer kap porszívót. Plüss/szövet átka. A gumiutánzatú valamik (felénk ilyen vagonok vannak) reggel szemmel láthatóan át vannak törölve, nap végére khm... hogy néz ki. -
-
greatchaos
addikt
itt sajnos nem a Máv a ludas, érthető, hogy a lehetetlen köveletésnek nem tud eleget tenni. az a gond, hogy 2-3000 paraszt azt képzeli, és tudja is, hogy kel megbénítani az országot. a Máv helyében kirúgnám mindet, és nem is lenne gond, azt sztájkoljon a munkanélküli hivatal előtt a barma.
a máv nem fogja megadni a követeléseket, mégpedig abból az okból, ha egy családi példára levilágítjuk a témát:
adott egy család, szülőkkel (máv) és az 5 gyerek (képviseletek). ha 4-nek mind mind 1 tábla csokit ad, akko az ötödik hiába pattog, hogy neki 2 tábla kell, mert akkor az nem korrekt a másik 4-gyel szemben
gazdaságilag pedig nem megoldható, hogy mindegyiknek 2 csokit adjon...
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- PlayStation 1 / 2
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Építő/felújító topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla