- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boxiné
aktív tag
válasz
raskolnikoff #1053 üzenetére
És Gaskónak még van pofája bemenni a TV-be nyilatkozni reggel. Azt hiszem egy rinocérosz simán megirígyelné a bőre vastagságát.
-
(Darkwood)
őstag
válasz
raskolnikoff #1050 üzenetére
Mind kettőtökkel egyetértek!
-
Boxiné
aktív tag
válasz
raskolnikoff #1050 üzenetére
És most úgy gondolják, hogy ők a nagyon k...a jó fejek, mert megszánták a csóró népet Karácsonyra?!
Nem is tudom, hogy ez nevetséges, vagy siralmas-e.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
raskolnikoff #1018 üzenetére
Én most olvastam a hírt.
"A szakszervezet bebizonyította: sztrájkolni akar, de úgy, hogy az utasok alapvető jogait félretéve, meggátolja az eljutást. Minden felelősség a bizonytalan és kiszámíthatatlan vasúti közlekedésért a VDSZSZ Szolidaritást terheli" - áll a vasúttársaság közleményében.
Az ünnepek közeledtére sincsenek tekintettel.
-
Morris
veterán
válasz
raskolnikoff #996 üzenetére
Hát ha így haladunk sajnos lehet ez is bekövetkezik
-
LOTR
addikt
válasz
raskolnikoff #993 üzenetére
vazzeeeeeeee
nem tudja valaki mentesítő buszok indulnak?
telefonálni a volánosoknak meg úgy tűnik esélytelen -
Morris
veterán
válasz
raskolnikoff #993 üzenetére
Tetszik az aláírásod
-
(Darkwood)
őstag
válasz
raskolnikoff #771 üzenetére
Felénk kaptak rendesen a Cargosok, de minket ez nem is érdekel! Ez abban nyilvánul meg, hogy nem sztrájkolunk!
-
fokukac
nagyúr
válasz
raskolnikoff #771 üzenetére
ez a demagógia teteje.
ha a cég tulajdonosa eladja a céget valaki másnak, akkor miért kapna abból akár egy fillért is a munkavállaló? -
juliabrilke
veterán
válasz
raskolnikoff #441 üzenetére
Én is akartam vasutas lenni valamikor... Ezzel kérhetek szerintem legalább 50k-t a bevételből.
-
fordfairlane
veterán
válasz
raskolnikoff #434 üzenetére
Ez az egyszeri juttatás a privatizációs bevételből teljesen nevetségessé teszi a követeléseket. Szerintem nagyon nagy hibát követnek el ezzel. A béremelés körüli huzavona a szokásos.
-
fokukac
nagyúr
válasz
hoppáhoppá,
erősödik az osztályharc, elvtársak! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
A második linkedre próbáltam célozgatni...
Lassan ott tartunk már ezzel az "annál jobb ez minél rosszabb" hozzáállással, hogy a direktben bűnőzők is szabadságharcosok lesznek. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
raskolnikoff #425 üzenetére
Az a baj, hogy a sztrájktörvény hézagait kihasználva, az embereknek ártanak, nem a menedzsmentnek, vagy a vállalatnak rossz ez a helyzet, hanem az utasoknak....
A sztrájktörvénybe bele kellett volna venni az elégséges szolgáltatás mértékét, akkor nem tudnák ezt a cirkuszt művelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged