Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iOS alkalmazások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Itt nálunk még sűrítették is a járatokat, eddig kb 30 percenként jöttek a vonatok, de most már olyan 20 percenként.Igazából nem történt erre fele semmi változás, csak egy kicsit összébb tolták a járatokat
-
Jégkokó
veterán
Az elöbb olvastam, hogy csak 2007 ben érkeznek az új motorvonatok magyarországra.De azt nem értem, hogy ha egyszer van benne biztonsági kamera, akkor mi a fenéért nem fogják azt használni, mert az talán visszaszoríthatná a vandál állatokat.Mert pesten az új volvó buszokat se cseszték még szét,legalábbis én ugy látom
-
Jégkokó
veterán
Azért nem csak egy pár ój vonatot fog a máv jövőre üzembe állítani.Hanem az összes elővárosi vonatot legalábbis erre felé, le fogja cserélni.Egyébbként amkjor pesten tavaj nyáron üzembe helyezték azt az 50 volvó biszt nekem valahogy az kicsit sokkal többnek tünt, meg elég rendesen megdobta a forgalmat
-
Jégkokó
veterán
Szerintem nem olyan gáz a máv járatainak sűrűsége, itt nálunk pl álltalában fél óránként járnak a vonatok, és kb 25 perc alatt be is ér kelenföldre.Aztán jövőre jönnek az új vonatok, na azokra tényleg kiváncsi leszek.És ez már nem csak pletyka, mert már lehetett látni egyet erre fele közlekedni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Marathon (2025)
- XIM 4 - Rendelés, tapasztalatok (Cronusmax, Venom X stb.), billentyűzet, egér használata konzolon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- HBO Max
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Dolgozni kéne már , nem értem miértt nem tudják ezt felfogni