Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
- Microsoft Rewards
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Itt nálunk még sűrítették is a járatokat, eddig kb 30 percenként jöttek a vonatok, de most már olyan 20 percenként.Igazából nem történt erre fele semmi változás, csak egy kicsit összébb tolták a járatokat
-
Jégkokó
veterán
Az elöbb olvastam, hogy csak 2007 ben érkeznek az új motorvonatok magyarországra.De azt nem értem, hogy ha egyszer van benne biztonsági kamera, akkor mi a fenéért nem fogják azt használni, mert az talán visszaszoríthatná a vandál állatokat.Mert pesten az új volvó buszokat se cseszték még szét,legalábbis én ugy látom
-
Jégkokó
veterán
Azért nem csak egy pár ój vonatot fog a máv jövőre üzembe állítani.Hanem az összes elővárosi vonatot legalábbis erre felé, le fogja cserélni.Egyébbként amkjor pesten tavaj nyáron üzembe helyezték azt az 50 volvó biszt nekem valahogy az kicsit sokkal többnek tünt, meg elég rendesen megdobta a forgalmat
-
Jégkokó
veterán
Szerintem nem olyan gáz a máv járatainak sűrűsége, itt nálunk pl álltalában fél óránként járnak a vonatok, és kb 25 perc alatt be is ér kelenföldre.Aztán jövőre jönnek az új vonatok, na azokra tényleg kiváncsi leszek.És ez már nem csak pletyka, mert már lehetett látni egyet erre fele közlekedni

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hálózati / IP kamera
- Assetto Corsa EVO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Retro játékok
- További aktív témák...
- REVELAL K2Y-PRO16 16BIT ISA HANGKÁRTYA
- ÚJ! Raspberry Pi 4 Model B 4GB+táp+ ház+sd kártya+micro hdmi
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Új! Kingston ValueRAM 8GB DDR4 3200MHz KVR32S22S8/8
- Számítógép, Laptop, I3-7.gen, 8GB DDR4, 240GB ssd, magyar bill, 15,6"-os Full HD kép, gyári töltő
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Dolgozni kéne már , nem értem miértt nem tudják ezt felfogni