Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
Ez kérlek Szabolcs megye... itt a 80as évekbeli vonatok közlekednek. Nemrég jött pár vagon ( olyan amilyen Vác fele jár, asszem 4éve voltam arra, akkor már azok voltak) ez a 4Xes áremelés más mindenek a teteje.. 10k havonta a bérletem, és csak utazok, hajnalban kelek, és estére érek haza... sztem megint albérletbe költözök

-
szijartg
őstag
akkor örülj neki hogy jó helyen laksz, de mi van azokkal akik mondjuk az ország másik felében vannak?
az újakról meg csak annyit hogy vesznek egypárat és kész... ugyanúgy lesznek igénytelen régi vonatok is. akkor legalább az összeset cserélnék le.
a teherszállításról meg csak annyit, hogy jobb lenne ha mostis úgy menne a szállítás és nem lennének agresszív kamionosok akik szétb...ák az utakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest