- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- OnePlus One - Kína már itt One
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
szandisas
őstag
Ez kérlek Szabolcs megye... itt a 80as évekbeli vonatok közlekednek. Nemrég jött pár vagon ( olyan amilyen Vác fele jár, asszem 4éve voltam arra, akkor már azok voltak) ez a 4Xes áremelés más mindenek a teteje.. 10k havonta a bérletem, és csak utazok, hajnalban kelek, és estére érek haza... sztem megint albérletbe költözök
-
szijartg
őstag
akkor örülj neki hogy jó helyen laksz, de mi van azokkal akik mondjuk az ország másik felében vannak?
az újakról meg csak annyit hogy vesznek egypárat és kész... ugyanúgy lesznek igénytelen régi vonatok is. akkor legalább az összeset cserélnék le.
a teherszállításról meg csak annyit, hogy jobb lenne ha mostis úgy menne a szállítás és nem lennének agresszív kamionosok akik szétb...ák az utakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest