Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Szia!
Nekem anyukám pont akkor utazott Nyíregyházára, amikor karácsony előtt tetőzött a sztrájk és a forgalom is.. muszáj volt neki, munka ügyben ment. A legrosszabb vonalak egyike amúgy is, közvetlen járat naponta 1 van normál esetben is. Betettek mentesítő járatokat minden két menetrendszerinti járat közé, de így is olyan sor volt és tömeg, hogy az emberek lökdösték egymást és két buszt is el kellett engednie maga előtt, mert ő nem tud áttaposni más embereken.
Visszafelé úgy jutott haza, hogy a cégnél ahova ment valaki ismert valakit, aki ismert valakit, aki ismerte a Volános cég igazgatóját.. így külön felszállította a sofőr mielőtt beállt a megállóbaKülönben haza sem jutott volna valószínűleg sehogy, amikor felszállt, utána az emberek rugdosták egymást, 800-an akartak felszállni az 1 buszra..
Szerintem ez felháborító, ezt nem szabadna megengedni senkinek, hogy így akadályozzon más embereket a munkájukban és az életükben.. -
Morris
veterán
Remélem sikerülni fog a jegyvétel annak ellenére hogy 2 órával előbb ott leszel. ugyanis én ma pont úgy jártam, hogy kimentem a népligeti pályaudvarra 11:50-kor.
Két busz van Békéscsabára naponta (délután). 13:50-kor és 14:00-kor.
A fenti időpontban akartam jegyet venni és azt mondta a jegykiadó csajszi, hogy már nincs, az pedig a buszvezetőn múlik, hogy plusszba hány embert enged még fel.
úgy döntöttem, h nem fogok több mint 4 órát állni egy buszon nyomorogva.
úgyhogy itt ragadtam pesten. tiszta vicc -
ALI_G
veterán
eleve már csak buszban gondolkozom, na de ha 10x annyian akarnak jönni, az amúgy is mindig fullra lévő távolsági busszal, akkor hogy férünk majd fel? Komolyan volt olyan, hogy máv sztrájk nélkül nem fértem fel a buszra...ott sincs meg az elégséges szolgáltatás, pedig nem sztrájkolnak
-
tildy
nagyúr
Azon gondolkdotam megkéárdem már, tisztelt vasutasoknak nicnsenek főiskolás gyerekeik, akik más városban tanulnak? Azt már csak halkan teszem hozzá, lehet nincsenek, ha azt nézzük meg , hány diplomás megy el vasutasnak
De ez már nagyon gonosz lenne...
Ez a szolnoki dolog durva, egy kötöttpályás blogposztot megérne... Amúgy pont a vasúttal való jó ellátottság (két irányból is fel lehet jönni vonaton Szolnokról) miatt nincs busz egy bptől 100 kmre való településre, ami megyeszékhely is... -
BITBOYS
addikt
Kíváncsi vagyok meddig bírják majd a Volánbuszok ezt a megnövekedett tömeget.
Tegnap este az Örs vezér térről mentem haza busszal. Ilyen tömegnyomort buszon még nem éltem át. Rommá taposták egymást az emberek. A hátsó részen volt egy babakocsi is, az anyuka vigyázott rá nehogy elsodorja a felbőszült, hazavágyó tömeg. A buszos már nem tudott mit kezdeni a helyzettel, kinyitotta a hátsó ajtót, hogy ott is fel tudjanak szállni. Bazzeg mint az állatok nyomultak fel az emberek, élükön a hölgyek. Rászóltam a tömegre, hogy csak óvatosan mert van egy babakocsi előttem, erre a nőkazt válaszolták, hogy kit érdekel, leszarom, menjenek hátrébb, de akkor már megmozdulni nem lehetett a buszon
Mikor ezt a beszólást meghallottam...legszívesebben belerúgtam volna mindegyik nemnormális hölgyeménybe, akik csak lökdösték befele azt akik előttük állt, hányinger ez az egész. -
Indokolatlanúl nagy hatalma van egy ilyen szakszervezeti vezetőnek. Úgy kéne módosítani a törvényt, hogy a szakszervezeti vezetők felelősek legyenek a saját és családjuk vagyonával is az okozott károkért (persze csak akkor, ha jogtalan a sztrájk). Így máris jobban meggondolnák, hogy sztrájkoljanak e.
-
(Darkwood)
őstag
Szerintem egy-két nap és vége lesz, mert komolytalan az egész! Egyetlen dolog van, amiben egyetértek az pedig a szar menetrend! Sunyi módon belevonták ezt is, hogy sztrájkoljunk, de én személy szerint már csak azért sem sztrájkoltam, mert 1; sunyi banda és nem a menetrend miatt csinálják 2; nem akartam mással kibaszni!
Remélem hazaérsz úgy, ahogy tervezed!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest